Sizce ne yapmalıyım?

dermanara

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
25
0
Herkese merhaba arkadaşlar,
Bu duygusal kızın başı yine sıkıştı. Bana yol gösterin lütfen :)

Ben yaklaşık 1.5 sene önce birisi ile tanıştırıldım. Önce arkadaş grubu gibi görüştük daha sonra başbaşa görüşmeye başladık. Ancak söyle bir sorun vardı. O İstanbulda ben başka yerdeydim. H.sonu gelecek olsam hemen planlar yapıp görüşürdük. Çok uzakta olmama rağmen iletişimimiz kesintiye uğramadı. Daha sonra ben İstanbula geldim ancak onun geçici olarak tayini çıktı (kasımda gelecek). Bizim iyi giden muhabbetimiz bıçak gibi kesildi. Sürekli ben arıyor ben mesaj atıyorum... En sonunda benim de canıma tak etti.Çok istememe rağmen olmayacaksa olmaz zorlamaya gerek yok diye düşündüm. Ancak bu haftasonu 2 günlüğüne İstanbula geldi ve buluşma teklif etti. Açıkcası normal arkadaşım olduğunu düşünmüyorum ama daha ilerisi için de ne ben adım atmaya cesaret edebiliyorum ne de o yanaşıyor. (Ya hep ya hiç durumu da var.Yani deneyelim olmadı bitsin demek imkansız) Çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum. Bu yüzden de olması için birşeyler yapmak istiyorum. Sizce neler yapabilirim? veya gerçek duygularını nasıl anlayabilirim?

Ben olsam görüşürüm ama normal arkadaş gibi davranırım. Azcik da yakin olurum ama olmam gibi yani oyle dengede olacak o. Flört ediyor ama etmiyor gibi.
Ve en önemli nokta görüştükten sonra onun aramasini beklerim, ondan ses yoksa yoktur hic aramam ve görüşmem birdaha.

Sen yapma bence ondan bekle, acilmasi lazim artik istiyosa, sen acilma derim. Kendini geri cek biraz hep sen arama

Anladığım kadarı ile seni sadece arkadaş olarak görüyor. Özel bir şey yapmanı tavsiye etmem...

Kendisi şehir değiştirince senle iletişimi kesmesinin çok fazla mantıklı açıklaması yok, geçici olarak gitmiş sonuçta, geri geleceğini bildiğinden iletişimi özellikle kesmemesi gerekirdi. Gittiği yerde başka biri ilgisini çekmiş olabilir, başka da bi ihtimal düşünemedim. Seni de döneceği için kenarda tutmak istiyor ve o yüzden hazır gelmişken bi göreyim tekrar aklına gireyim diyor falan olabilir.
Cool bi hareket değil evet, ama bence "ah canım, tam da o haftasonu sözüm vardı ://" şeklinde reddet.
Kasım ayına kadar da o yazmadıkça iletişim kurma. Kasım ayında geri geldiğini duyunca bi nabız ölçmek için hoşgeldin yemeğine davet et sadece, yemekte nabzını ölçüp karar ver. Öyle yani.

Çok teşekkürler arkadaşlarrr :) Ben de o arayıp sormadığı sürece ben de arayıp sormayacağım. Zaten birşey yoksa da kendiliğinden biter. Varsa da gerektiği zaman durum değerlendirmesi yaparım. Artık umut edip beklemeyi de kestim. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum

X