Sizce ne yapmalıyım

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
Slm kızlar
Direk konuya giriyorum ;
Kadın dogum uzmanım özel bi hastaneden hakkında guzel seyler duydugum icin onu tercih ettim ama pek soğuk davranıyor hızlı hızlı geçiştiriyor oysa ki ilk bebeğim bi cok şey sormak istiyorum o öyle yapınca unutuyorum gidiyor
Beni hic rahatlatmıyor ilgisiz sanki biraz
Esas konu ise su ; yirmilik dişim şişti ve cok kötü durumdayım dişçiye gitmem gerekiyor ama doktoruma da sormam Lazım ne yapmalıyım diye ancak hastalarına telefonunu vermiyor
Bunun icin illa gidip randevu Alıp sormam Lazım parayida sokaktan toplamıyoruz zaten cok masrafımız olacak böyle bi soru icin muayene ücreti mi ödeyeyim
Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum ama küçük bir ilde yasıyorum seçeneklerim fazla yok
Bi doktor daha var ama oda dogumu bu bahsettigim özel hastanede yaptırıyormuş ve dogum ücreti olarak hem ona hem hastaneye ödeme yapmamız gerekiyor
Sizce ne yapmalıyım cok zor bir süreç

Son düzenleme:
Devlet hastanesınde ıyı bır doktor yokmudur acaba bırde oraya baksanız, bılıyorsunuz ış hastanede değil doktorda bıtıyor...

Slm kızlar
Direk konuya giriyorum ;
Kadın dogum uzmanım özel bi hastaneden hakkında guzel seyler duydugum icin onu tercih ettim ama pek soğuk davranıyor hızlı hızlı geçiştiriyor oysa ki ilk bebeğim bi cok şey sormak istiyorum o öyle yapınca unutuyorum gidiyor
Beni hic rahatlatmıyor ilgisiz sanki biraz
Esas konu ise su ; yirmilik dişim şişti ve cok kötü durumdayım dişçiye gitmem gerekiyor ama doktoruma da sormam Lazım ne yapmalıyım diye ancak hastalarına telefonunu vermiyor
Bunun icin illa gidip randevu Alıp sormam Lazım parayida sokaktan toplamıyoruz zaten cok masrafımız olacak böyle bi soru icin muayene ücreti mi ödeyeyim
Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum ama küçük bir ilde yasıyorum seçeneklerim fazla yok
Bi doktor daha var ama oda dogumu bu bahsettigim özel hastanede yaptırıyormuş ve dogum ücreti olarak hem ona hem hastaneye ödeme yapmamız gerekiyor
Sizce ne yapmalıyım cok zor bir süreç

hastaneyi arasanız dahili numarası yok mu doktorun sormak için, diğer doktoru tercih edin dicem ama o da pahalıya patlıyormuş yakın başka bir ile gitseniz ya da ilçe varsa tabi yakın

hastaneyi arasanız dahili numarası yok mu doktorun sormak için, diğer doktoru tercih edin dicem ama o da pahalıya patlıyormuş yakın başka bir ile gitseniz ya da ilçe varsa tabi yakın
Hastaneyi Aradım canım ama doktorunuz telefonla konuşmuyor dediler
Başka yakın iller var bir buçuk saat mesafede ama ya acil birsey olursa diye korkuyorum

Başka yakın iller var bir buçuk saat mesafede ama ya acil birsey olursa diye korkuyorum

hastaneyi arayınca oradaki telden de konuşmuyorsa nasıl doktormuş bu ya, bence diğer doktoru tercih edin masraflı ama ya da devlet hastanesinde doktor araştırın

Madem öyle bıkmadan arayın. Gittiğini de Soracaklarınızı kağıda yazın.
Ben de bu kadın doktorların tafralarını hiç anlamıyorum.

Aynı sorunlar bende de var doktorun yanına gidiyordum soracaklrimi unutup çıkıyordum bende netten araştırıyordum doktor değiştir faydasını goreceksin

O ne biçim bir hastane.Hastaların sağlığının hiç önemi yok anlaşılan.Alt tarafı bir soru soracaksın.Nereden para koparırız derdinde pislikler.En Büyük KK

hastaneyi arayınca oradaki telden de konuşmuyorsa nasıl doktormuş bu ya, bence diğer doktoru tercih edin masraflı ama ya da devlet hastanesinde doktor araştırın
Aynen ya zaten cok düşünüyordum bu son durumdan sonra kesin Değiştirme kararı aldım
Devlette de doktorun bi kadını azarladigina Şahit oldum hic istemiyorum Orayı

O ne biçim bir hastane.Hastaların sağlığının hiç önemi yok anlaşılan.Alt tarafı bir soru soracaksın.Nereden para koparırız derdinde pislikler.En Büyük KK
Kesinlikle ya
Zaten hic sıcak değil
Ben kendimi bunun eline mi emanet edeceğim diyorum cok korkuyorum

telefonunu vermeyen kadın doğumcumu olur ? şoktayım..
Allah izin verirse hamileliğiniz ilerledikçe göreceksiniz, bi telefon kadar uzak olması lazım size..
acilen değiştirin..
taramalarınız falan başlar, detaylıdır, aşıdır.. ardı arkası kesilmez..
iletişim kurabildiğiniz bir hekime geçin..
Allah evladınızıda hayrlı uğurlu eylesin :KK68:

telefonunu vermeyen kadın doğumcumu olur ? şoktayım..
Allah izin verirse hamileliğiniz ilerledikçe göreceksiniz, bi telefon kadar uzak olması lazım size..
acilen değiştirin..
taramalarınız falan başlar, detaylıdır, aşıdır.. ardı arkası kesilmez..
iletişim kurabildiğiniz bir hekime geçin..
Allah evladınızıda hayrlı uğurlu eylesin :KK68:
Öyle canım ya
Küçük şehir sessiz sakin trafik yok ama bu tarz konularda sıkıntılı
Inşallah iyi bir doktora denk gelirim

Öyle canım ya
Küçük şehir sessiz sakin trafik yok ama bu tarz konularda sıkıntılı
Inşallah iyi bir doktora denk gelirim
inşallah..
ben doktorumun cebini,
eşimin, annemin, babamın, kayınpederimin ve kayınvalidemin cebine kaydettim..
nezaman nerde kiminle neolacağı bellimi olur..

kadın doğum doktorunun özellikle ilk bebekte sıcak samimi ve sorulara cevap veren bir doktor olmasını tercih ederim. inanın doğum zamanı doktora olan güven çok önemli.
diş ağrınız için de muhakkak diş hekimine görünmelisiniz. aynı durum üç aylık hamileyken başıma geldi. doktorum mutlaka gitmelisin dedi. hamilelikte diş problemi çok yaygın, bebek kalsiyumu depolarımızdan alıyor.
diş hekimi röntgen çekmemeli bu önemli. onun dışında bende iltihap vardı ve antibiyotik yazdı. kendi doktoruma sordum bana "iltihap kana karışırsa bebek için antibiyotikten daha zararlı olur, ilaç almalısın" dedi. ben de 3 gün aldım.
sağlık tavsiyesi mahiyetinde söylemiyorum fakat ihmal etmeyin.

Doktorunu değiştir.Devlet hastanesine git derim.Önemli olan doktordur hastane değil.
Canım evliliğimin ilk Ay'ı bi sebepten devletin en iyisi dedikleri doktora gittim ama cok kötü bir deneyim yaşattı hic Özen göstermedi canımı Yaktı o yuzden gitmek istemiyorum

X