- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
selam arkadaşlar biz 7 kardeşiz 6 kız 1 erkek her zaman ailemdeki herkesle aramı iyi tutmak istemişimdir çünkü biz bir aileyiz ama abim ve ablam hariç diğer hiçbir kardeşimle konuşmuyoruz çok üzülüyorum her defasında olanı biteni görmezden geliyorum ama artık yıprandığımı fark ediyorum istediğim tek şey sevgi ama olmuyor annem çok soğuk evlat sevgisi bilmeyen hep başkalarının arkasından atıp tutan biri yalan yanlış konuşan herkezi bir birine düşüren bi kadın ama yine de benim için anne işte babam sessiz sakin kızlarına düşkün ama sevgisini çok belli edemeyen annemin yanında daha pasif bi adam kardeşlerim tam bir facia 4kardeş bir olup 3 kardeş bizi çekiştiriyorlar o onu aldı bu bunu yaptı şöyle böyle gereksiz şeyler bekar olan ablam bize resmen düşman annemlere gitmek istemiyorum annem babamla küs ablam babamla küs annem ablamla küs arada bir barışıyorlar falan saçma sapan bir durum barışınca babam ve annem bizden uzaklaşıyor hatta arayıp sormuyorlar bile her şeye rağmen ben abim ablam eniştem eşim yengem bayrama yanlarına gittik bize küs olmalarına rağmen ama hala bir kez ile arayıp sormadılar ameliyat oldum haberleri bile yok en zor günümde yanıma yoklar oysa 1 yıldır babam sürekli ameliyat olup doktora gidiyor her gün arayıp soran bizzat doktora götüren ilacına kadar ilgilenen bendim şimdi arayıp sormuyor bile annem her ihtiyacım var dediğinde koşup giden yine ben ama kötü olan ine ben annem dengesizdir ama babamın aramaması bana çok dokunuyo babam benim için çok başkaydı oysa şuan yorgunum hep o büyüm n olursa olsun annem babam ablamlar diyorum olanı biteni görmezlikten geliyorum ama yıprandım sizce ne yamalıyım
Son düzenleme: