sizce normal dogum mu sezeryan mi???

smgdrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
115
26
30
Ben normal dogum yaptim fakat dikislerim cok agryo 4 gun oldu dogum yapali. Bazen keske sezeryam olsaydim diyorum arkadaslar :KK43:(((

Kisisine gore degisiyor sanirim.Ben normali cok istemistim,sezeryandan yana cok korkutmuslardi.Hatta doktor mecburen sezeryan deyince aglamistim ama simdi iyi ki olmusum diyorum.Ha benden goturusu oldu mu bilmiyorum ama getirisi cok oldu acikcasi.Yine de oncelik normal oluyorsa sartlar zorlanmali tabiki de:KK66:Siz iyi ki normal dogurmusum diyor musunuz peki?Bu zamanda sizinki mucize gibi geliyor bana.Cok guzel bisey yapmissiniz.Dikisleriniz daha yeni,agrisi normal bence:KK66:

Kisisine gore degisiyor sanirim.Ben normali cok istemistim,sezeryandan yana cok korkutmuslardi.Hatta doktor mecburen sezeryan deyince aglamistim ama simdi iyi ki olmusum diyorum.Ha benden goturusu oldu mu bilmiyorum ama getirisi cok oldu acikcasi.Yine de oncelik normal oluyorsa sartlar zorlanmali tabiki de:KK66:Siz iyi ki normal dogurmusum diyor musunuz peki?Bu zamanda sizinki mucize gibi geliyor bana.Cok guzel bisey yapmissiniz.Dikisleriniz daha yeni,agrisi normal bence:KK66:

Cok zordu normal dogum yaaa 12 saat surdu sancilarla beraber. Simdi hersey yolunda fakat 20 cmlik kistim var sezeryan olup onu aldirsamiydim diyorum? Simdi tekrar ameliyat olmak zorundayim kisti aldirmak icin. Amaa normal dogum yaptigim icin mutluyum sonucta saglikli bisey normal dogum. Bide dikislerim cok agryo yaa

Size bi olay anlatma geregi duydum komşumun birj 100kg 9 aylik hamile ve boyle konular acildiginda buyuk konusup 3 gun 3 gece sancida ceksem normal dogum yapmam demiş. 3 gun 3 gece sanci cekmis ve sezaryana almişlar sonra anlamiski buyuk lokma yenilip kucuk konusacagini :anneadayı::oops:

bence normal dogum eskiden bebek ama simdiki ninelerimizi görüoyoruz bizden kat kat saglamlar önceden sezeryanmı warmıs :KK53:

Kesinlikle normal doğum sancilarla 11 saat surdu benimki benle birlikte biri wardi o sezeryan oldu amelyttn sonra ağlıyordu iyiki normal doğum yapmisim 17 martta kızım iki aylık olacak çok rahatim

Normal doğum yapmayı çok istemiştim. 16 saat suni sancı sonrası genel anestezi sezeryan oldum. Sağlık sorunum olmadı ama bebeğimin ilk anını göremedim

Kesinlikle normal doğum çünkü doğum esnasında ve sonrasında evladımi gördüm ve herseyi yedim içtim üstelik emzirirken kucağıma rahatlıkla alıyordum çok şükür inş. 2. De normal olur Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin..

Bencede normal doğum.Normal doğum yapmayı o kadar çok istemiştimki,9 saat sancı çektim,fakat yeterli açılmam olmadığı için,bebeğim kaskatı kesilip suyu kalmadığı için,spinal anesteziyle sezeryanla doğuma alındım.ağlaya ağlaya gittim,çünkü hep normal doğurmayı hayal etmiştim.sezeryandan sonrada bebeğimi hemen kucağıma aldım,hemen sütüm geldi emzirdim.evet ilk bikaç gün oturup kalkarken zor oluyo ama,yürüdüm,hareket ettim,böylece bi sıkıntı yaşamadım.ama dedimki ikinci bi şansım olsa,evet normal doğurabilirsin deseler,yine normal doğumu tercih ederim.

Ben spinal anestezi ile sezaryan dogum yaptim ve cidden kolaydi dogumum uyusmanin etkisi gecince en fazla bir iki saat.sanci cektim agri kesici yaptilar ve dayanilmayacak gibi bir agri degildi.dogum sonrasi ilk haftada ayaga kalktim zaten ama tek talihsizligm bebegim uc gun kuvezde kaldi cigerlrine su kacmis dogum esnasinda.Belki normal dogum yapsaydim boyle olmazdi diye kendimi cok sucladim.İkinci defa dogum yaparsam zar zorda olsa normal dogumu dusunuyorum...

Bence normal dogum bebek icin daha iyi...Sezaryense anne icin...Ozelliklede spinal anestezi daha rahat bence...

X