- Konu Sahibi sumeyradayioglu
-
ben 31 mayısta zorunlu sezeryan oldum suni sancı da verdiler normal olsun diye ama hiç sancım olmadı allahtan olmadı valla bide onun sancısını çekerdimama sezeryan sonrası çok acılar çektim daha ameliyathanede uyanır uyanmaz başladı acılarım ve 1 hafta devam etti. normal doğum yapmadım acısını bilmiyorum ama normal doğum sonrası hemen ayağa kalkmak acılarının geçmesi güzel olsa gerek.. ikinci doğumum inşallah normal olur sana tavsiyem normal doğum canım...
kesinlikle normal doğum.öncesinde sancısı çok ama doğunca herşey biter.kalkar normal hayatına dönersin.
Ben de epidural anestezi ile sezaryen doğum yaptım doğum sonrası karın üstüne kum torbası gibi bir şey koyuyorlar narkoz etkisi geçmeye başlayınca bayağı sancı yapıyor onun dışında çok aşırı sancım olmadı bebeğimi de gördüm ama normal doğumdan korumaya rağmen olmasını isterdim en sağlıklı o bence bir de benim dikişlerimde sıvı toplanması ve akıntı oldu bir iki ay çektim ondan sıvıyı şırıngayla çekiyorlar ikinci bir bebeğim olursa normal olmasını isterim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?