Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin olamadım bugünkü pik değil gibi ama dünkü pik olabilir gibi. Bence riske etmeyip değerlendirin yarın daha koyu çıkarsa yarın da yaparsın. Daha silik olursa pik dündü demektirSizce pik mi kızlar çok koyu olan dünden bir tık az koyu olanı az önce yaptım
Çatladımı acaba dün pikseEmin olamadım bugünkü pik değil gibi ama dünkü pik olabilir gibi. Bence riske etmeyip değerlendirin yarın daha koyu çıkarsa yarın da yaparsın. Daha silik olursa pik dündü demektir
Dün pikse çatlamıştır bugün kesinlikle değerlendirmelisin.Çatladımı acaba dün pikse
Dün akiam değerlendirdikDün pikse çatlamıştır bugün kesinlikle değerlendirmelisin.
O zaman bi de yarın garanti olurDün akiam değerlendirdik
Valla pazar günü kornumasız ilişki yaşadık eşim yurt dışına giti başka değerlendiremedim nasip artıkçatlamış canım
Allah nasip eder inşallahValla pazar günü kornumasız ilişki yaşadık eşim yurt dışına giti başka değerlendiremedim nasip artık![]()
Allah nasip eder inşallah![]()
Sizce pik mi kızlar çok koyu olan dünden bir tık az koyu olanı az önce yaptım
Aynı koyulukta olması gerekiyor pik değil malesef. Bi bebenin günlüğü sayfasından bakabilirsiniz örneklereSizce pik mi kızlar çok koyu olan dünden bir tık az koyu olanı az önce yaptım