Sizce Psikoloji sorunlu birsey midir bu?

zara999

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
21
0
Kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim

Benim tanidigim bir Arkadas var (erkek) cok icine kapanik, cok suskun, böyle milletden kacarlarya, muhabbetlere karismazlar fln öyle birsey. Insanlari mutlu etmeyi / sevmeyi bilmiyor. Birde herzaman o hakliymis tripleri var, herkese tepeden bakan yani.

Sizce Psikoloji sorunlu birsey midir bu? Cünkü onun icin arkadaslarla üzülüyoruz, endise ediyoruz. Kimse sevmiyor, sevemiyor onu- Kiz arkadasida onun bu huylari yüzünden ayrildi.
Böyle olanlar yada bilgisi olanlar varmi?

Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum sagolun

Merhaba cnm,
Benim kızkardeşim psikolog okuyor ve gayet net bir şekilde söyleyebilirim ki bu çocuk psikoloji sorunlu! bence bir psikolog görmeli arkadaşınız fakat bildiğim kadarıyla böyle durumların tedavisi yok. Gene de ilaç kullanmaya başlayabilir. Benim önerim ...c ya da ... olur ama tabi başka ilaçları da googlelayarak içebilir.

Bu insana arkadaşım demişsiniz fakat onun sizi sevme kabiliyeti olduğunu düşünmüyorum dolayısıyla bence onunla iletişim kurmamalısınız, kendinize zarar vermemek için. Ama onu bir doktora yönlendirmek insanlık görevinizdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba cnm,
Benim kızkardeşim psikolog okuyor ve gayet net bir şekilde söyleyebilirim ki bu çocuk psikoloji sorunlu! bence bir psikolog görmeli arkadaşınız fakat bildiğim kadarıyla böyle durumların tedavisi yok. Gene de ilaç kullanmaya başlayabilir. Benim önerim ...c ya da ... olur ama tabi başka ilaçları da googlelayarak içebilir.

Bu insana arkadaşım demişsiniz fakat onun sizi sevme kabiliyeti olduğunu düşünmüyorum dolayısıyla bence onunla iletişim kurmamalısınız, kendinize zarar vermemek için. Ama onu bir doktora yönlendirmek insanlık görevinizdir.

cvpiniz icin öncelikle tsk ederim. bahsettigim gibi bizde arkadaslarla bunun böyle durumundan cok endise ediyoruz. ailesine bildirdik, onunla konustular fln ama kendisi bunu kabul etmiyor; sinirleniyor, ben öyle degilim nerden cikartiyorsunuz fln diyor. :KK43::KK43: Kendisi mutlu degil ve mutlu etmeyide bilmiyor. Mutlu ettigini sansada aksine üzüyor. Ins. hersey yoluna girer.

X