Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce sarinin hangi tonu?

Papatyam1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
130
32
29
Saclarim acik kestane tenim ise soluga yakin beyaz bakir rengine boyadigimda gayet guzel oluyor ama sari yaptigimda ise hayalet gibi kaliyor tenim bircok kisi sari yakismaz diyor ama cok istiyorum altin bronz bir tene sahip olup oyle mi denemeliyim bazilari saclarinin tamamini boyamiyolar ama golge balyaj vs yaptiriyorlar ama saclarinin tamami sariymis gibi duruyor gunesten acilmis gibi yorumlarinizi bekliyorum

Balyaj veya sık rofle yaptirabilirsin. Sık rofle platin renginde olunca guzel oluyor. Sari soluk gosteriyorsa kullu degil doreli sarilar yapabilirsin. Altin sarisi gibi. Bende cok beyaz ve solugum acik bakir renk bile soluk gosterdi asil ben ne yapayimm :-)

Ahh canim benim cok sagol cok umitsiz konusuyor herkes bana bende burdaki ablalarima kosuyim dedim :KK16:

İcinde kalmasin bence . Ama isini bilen birine yaptir benim sacim yanik suan. Begenmezsen geri boyarsin kendi rengine. Denemeden bilemeyiz umutsuz olma bakarsin yakisir. Cok soluk gosterme isini de gozun alisincaya kadar makyajla yok edersin ben oyle yaptim

Bir kuaforde boyatmistim ama berbat yapmisti sacimi arkami yumurta sarisi onumu taksi sarisi yapmisti :KK43: Simdi iyi bir kuafor bulmaya dikkat edicem

Bir kuaforde boyatmistim ama berbat yapmisti sacimi arkami yumurta sarisi onumu taksi sarisi yapmisti :KK43: Simdi iyi bir kuafor bulmaya dikkat edicem
Hahahahahaha o nasıl bir betimleme yahu, bayıldım :KK70:

Bence şu anki saç renginin üzerine balyaj yaptır.Google'dan bakıp rengi sapta kuaföre de o rengi göster...

post: 401icin 0227, member: 43904"]Hahahahahaha o nasıl bir betimleme yahu, bayıldım :KK70:

Bence şu anki saç renginin üzerine balyaj yaptır.Google'dan bakıp rengi sapta kuaföre de o rengi göster...[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim
Hahahahahaha o nasıl bir betimleme yahu, bayıldım :KK70:

Bence şu anki saç renginin üzerine balyaj yaptır.Google'dan bakıp rengi sapta kuaföre de o rengi göster...

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin evet aynen oyle bir seye benzemisti sacim :KK43: Dediginizi yapicam tesekkur ederim :KK50:

X