sizce sezeryan olmalimiyim?

clasck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
16
12
34
Kizlar 40+3gunluk hamileyim rahimimde acililma olmuyor incelme bile yok bebegimin plasentasinda kireclenme baslamis ve doktorum kakasini yapip zehirlenebilir diyo sezeryanla alalim diyor ama bir hafta daha yasayabilecek durumda her gun kontrol edilirse diyo sizce ne yapmaliyim akil verin lutfen kafam cok karisik

Bebeğine zarar verecekse neden olmuyorsun ki sezeryan hicc korkma arkadaşım ben 6 cm açıklıkla sezeryana ggirmiş insanım her iki dogumdad dikiş atılıyor sağlıkla bebisini kucağına al bi an once

Bebeğine zarar verecekse neden olmuyorsun ki sezeryan hicc korkma arkadaşım ben 6 cm açıklıkla sezeryana ggirmiş insanım her iki dogumdad dikiş atılıyor sağlıkla bebisini kucağına al bi an once
Cok sagol bende oyle dusunuyorum ama cevrem sezeryana karsi cikiyolar sezeryan olmak yarim olmaktir deyip kafami karistiriyorlar:-(

Cevremde okadar cok anne var ki normal dogumdan korkup kendi istrgiyle sezeryan olan bu kadar korkulcak bisey olsa normal dogumu beklerler elbette normal saglik acisindan daha iyi ama sezeryan da o kadar korkulcak bisey degil artik aksamina ayaklanrsin 1 haftaya biseyin kalmaz insallah Allah yatdimcn olsun su saattenn sonra zaten kendni degil bebegni dusunmelisin

Bence beklemeniz hata. Kendi sahsi fikrim bu. Ben de acilma oldugu ve normal dogumu deli gibi istememe ragmen, catim dar oldugundan mecbur sezeryan oldum. Aksi halde sagligim tehlikeye girecekti. Bebegim de gereksiz strese girecekti. Bir de su gereksiz laf "yarim olmak"...ne buyuk sacmalik. Allah korusun bebeginize bu saatten sonra bisi olsa, o cevreniz siz yarim olmadiniz diye sevinecek mi yoksa bebeginize bisi oldu diye uzulecek mi....sakin yanlis anlamayin, size degil cevrenize kiziyrm. Ben 1dk bile tereddut etmeden yattim sezeryana. Siz cevreyi birakin, bebeginizi dusunun artik.

Sezeryan delisi biri değilim ama gerekliyse yapılmalı elbette.tıpkı antibiyotik gibi gerekliyse yapmazsan çok kotu yerlere gidebilir. beklemen hata. kordon dolanmasindan zehirlenmeye kadar herşey olabilir.cevre denen olaydan nefret ediyorum doktorunu dinle !

arkadaşım milletin lafına ne bakıyorsun sen keyfine sezeryan olmayacaksın ki bebeğinin hayatı söz konusuysa neden riske atasın. varsı 3 gün bebeğini kucağına alma ne olacak. benim yengem 2 gün sonra ufak ufak kalktı ayağa. bence doktoruna güven o ne diyorsa onu yap. boşuna doktor olmuyor bu insanlar dimi ama.

Cok sagol bende oyle dusunuyorum ama cevrem sezeryana karsi cikiyolar sezeryan olmak yarim olmaktir deyip kafami karistiriyorlar:-(
Ayy ne çok cahil insanlar var normal doğumda da sezaryandada ayni dikiş atılıyor vajinal dikiş daha zor bence makata kadar kesiyorlar bazı durumlarda.. Kimseye kulak asmayin bence bi an önce bebeğinin kokusunu çek içine..

Kizlar 40+3gunluk hamileyim rahimimde acililma olmuyor incelme bile yok bebegimin plasentasinda kireclenme baslamis ve doktorum kakasini yapip zehirlenebilir diyo sezeryanla alalim diyor ama bir hafta daha yasayabilecek durumda her gun kontrol edilirse diyo sizce ne yapmaliyim akil verin lutfen kafam cok karisik
Canim bekleyerek bebegini tehlikeye atiyorsun dr un zaten en dogri karari vermistir ben olsan bunlari duyduktan sonra hic beklemem 2 sezeryan dogum yapmis biri olarak hoc korkulcak birsey olmadihini belirtmek isterim

Cok sagolun yarin kontrolum var tekrar konusacam doktorla insallah hayirlisi olur

Eskidenmis o zor agrili sezaryenler.bakma sen millete

sezaryene girmelisin bence, kordon dolanması kakasını yeme durumu olursa ciddi zararları oluyor zateb gelişimini çoktan tamamlamış 40 haftayı bitirmişsin.

X