Sizce silik çizgi var mı

esnctn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
6
2
26
IMG-20241004-WA0006.jpeg

3 gün var regli olamama ama hiç belirtim yok silik çizgi var ama yokta gibi ilk defa yapıyorum yardımcı olur musunuz

Canım bu test yalancı pozitif çıkarabiliyor başka markayla denemeni tavsiye ederim silik var gibi ama güven olmuyor 🥰

Erken gebelik testi dediğiniz de ezcaneler verecektir. Bende şuan 13 gün var reglime ama belirtilerim var ve benim ilk gebeligimde adetim bittikten sonra öğrendiğim için kan vereceğim bugün. Size tavsiyem kan verin yada doğru sonuç veren testleri kullanmanız.

Ben daha önce DHA net bir çizgi gördüm ve doktor bana reglinin bir kaç gün öncesinde yapılan test yanılta biliyormuş
Kişiye göre döllenme tarihine göre değişiyor tabi ki ben reglime 3 gün kala idrar testinde gördüm kanda da aynı gün 32 çıktı 🙃

Sizce tekrar yarın gebelik testi mi yapayım yoksa kan mı vermeliyim
En iyisi kaset testi denemelisin eğer onda çıkıyorsa kan ver yaşadığım tecrübelere dayanarak da söylüyorum erken gebelik testlerini fazla güvenme ama kasette bir denemelisin hatta iki adet adet kaset al ikisinde de çıkıyorsa hatta iki farklı kasette al markası farklı olanlardan ondan sonra bir kan tahlili yaptır umarım inşallah vardır gönlünce olur🙏🙏

X