Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi testi almam gerekiyor tavsiniz var mıCanım bu test yalancı pozitif çıkarabiliyor başka markayla denemeni tavsiye ederim silik var gibi ama güven olmuyor
Silik çizgi var gibi canım
Sizce tekrar yarın gebelik testi mi yapayım yoksa kan mı vermeliyimSilik çizgi var gibi canım
Kan daha garanti olur benceSizce tekrar yarın gebelik testi mi yapayım yoksa kan mı vermeliyim
Aynen kan versen daha garanti olur soru işareti kalmaz aklında freely marka test varsa onu alabilirsinHangi testi almam gerekiyor tavsiniz var mı
Sabah uyandıgım gibi mi yapmalıyımAynen kan versen daha garanti olur soru işareti kalmaz aklında freely marka test varsa onu alabilirsin
Evet canım ilk idrarla daha net sonuç alırsınSabah uyandıgım gibi mi yapmalıyım
Ben daha önce DHA net bir çizgi gördüm ve doktor bana reglinin bir kaç gün öncesinde yapılan test yanılta biliyormuşEvet canım ilk idrarla daha net sonuç alırsın
Kişiye göre döllenme tarihine göre değişiyor tabi ki ben reglime 3 gün kala idrar testinde gördüm kanda da aynı gün 32 çıktıBen daha önce DHA net bir çizgi gördüm ve doktor bana reglinin bir kaç gün öncesinde yapılan test yanılta biliyormuş
En iyisi kaset testi denemelisin eğer onda çıkıyorsa kan ver yaşadığım tecrübelere dayanarak da söylüyorum erken gebelik testlerini fazla güvenme ama kasette bir denemelisin hatta iki adet adet kaset al ikisinde de çıkıyorsa hatta iki farklı kasette al markası farklı olanlardan ondan sonra bir kan tahlili yaptır umarım inşallah vardır gönlünce olurSizce tekrar yarın gebelik testi mi yapayım yoksa kan mı vermeliyim