- 29 Haziran 2015
- 595
- 200
Hayatımın son 3 senesinde genel olarak sevgilisi olan nişanlı veya evli erkekler tarafından ilgi gördüm. Bana böyle iltifat eden üzerime düşen erkeklerin sonradan araştırdıkça hayatlarında birisi olduğunu öğreniyorum ya ben napıyorum bu erkeklere beni ne olarak görüyorlar anlamıyorum ki valla kafam önümde yürürüm yani öyle milletin sevgilisine göz koyan bir tip asla değilim ama sadece çalıştığım yerde veya arkadaş ortamlarında çok güler yüzlü sempatik cana yakın, içten olduğumu söylerler sebebi bu mu acaba ??
Sözlümden yeni ayrıldım. Bir aracı vasıtasıyla istemeye geleceğini söyleyen birisi oldu araştırdım hayatında birisi var neymiş 2 ayda bir sevgili değiştiriyormuş neymiş hayatının kadınını arıyormuş neymiş guya o kadın benim ve onu yola getireceğim de bir daha böyle şeyler yapmayacak.
Bugün benim için sevgilisini terk eden yarın da başkası için beni terk eder.
Sorun acaba benim güler yüzümü samimiyetimi yanlış anlamaları mı ??
Sözlümden yeni ayrıldım. Bir aracı vasıtasıyla istemeye geleceğini söyleyen birisi oldu araştırdım hayatında birisi var neymiş 2 ayda bir sevgili değiştiriyormuş neymiş hayatının kadınını arıyormuş neymiş guya o kadın benim ve onu yola getireceğim de bir daha böyle şeyler yapmayacak.
Bugün benim için sevgilisini terk eden yarın da başkası için beni terk eder.
Sorun acaba benim güler yüzümü samimiyetimi yanlış anlamaları mı ??