Sizce sorun mu?

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
544
Esimle 3 aydir birlikte olmuyoruz. Benden de istek yok ondan da. 3 ay cok uzun bir zaman gibi geldi. Birlikte uyumuyoruz. Oglumla yatiyorum ben. Ne o bana yanasiyor ne de ben. Ben de o bana yanasana kadar yanasmiycam acaba yanlismi yapiyorum. Baska birisi olmadigindan eminim. Teli hep ortada . Is cikisi hergun evde gezmesi tozmasi yoktur. Hafta sonlari dipimizde. Ama bir erkek 3 ay neden yapmazki yaa

Acik acik konusun bu konuyu o sizin esiniz. Ayrica o yaklasana kadar yaklasmayacagim diye inat etmekde gereksiz. Bosuna yipratacaginiza kendinizi adimi siz atin.

Acik acik konusun bu konuyu o sizin esiniz. Ayrica o yaklasana kadar yaklasmayacagim diye inat etmekde gereksiz. Bosuna yipratacaginiza kendinizi adimi siz atin.
Benimde icimden yanasmak gelmiyor. Ama son zamanlarda cok gergin bana karsi.

niye oğlunla yatıyorsun.eşle ayrı yatmak arayı soğutur.

4 yasinda oglum. Bu kis yataklari ayirdim oglumun yanina gectim. Orda kaldim . Oglumu uyuturken yaninda uykuya geciyorum. Ama bu durumdan esimde sikayetci degil.
Ooo çok büyümüş artık ayrı uyuması gerekli
sen bu akşam oğlunu uyutana kadar yanında yat
sonra doğru eşinin yanına ilk adımı sen at canım nolur yani eşin sonuçta

Yatak ayırdığınız sürece soğukluk artar. Sen zamana bırak o da bıraksın sonu nereye kadar? Belki de yatak ayırmanıza kızıyordur. Konuştunuz mu bu konuyu bilmiyorum ama. Susmak ve tepki vermeyerek anlamanızı sağlamaya çalışıyordur. Anlamışsınız gerçi ama adımı siz atmayı deneyin bence.

Yatak ayırdığınız sürece soğukluk artar. Sen zamana bırak o da bıraksın sonu nereye kadar? Belki de yatak ayırmanıza kızıyordur. Konuştunuz mu bu konuyu bilmiyorum ama. Susmak ve tepki vermeyerek anlamanızı sağlamaya çalışıyordur. Anlamışsınız gerçi ama adımı siz atmayı deneyin bence.
Yok yatak ayirma konusunda sikayetcide degil. Oyle olsa soylerdi. Halinden cok memnun gorunuyor. Internette falanda cok takilmaz. Suana kadar hicbirseyini yakalamadim.

Oğlunuzla yatmanız çok yanlış..Çocuk gelişimi açısından da yanlış.
Eşiniz belki de sırf bu yüzden bu kadar soğudu..

Yok yatak ayirma konusunda sikayetcide degil. Oyle olsa soylerdi. Halinden cok memnun gorunuyor. Internette falanda cok takilmaz. Suana kadar hicbirseyini yakalamadim.
Siz ona sorabilirsiniz. İkiniz de sorun yapmıyorsanız bilemem ama yaşınız genç anladığım kadarıyla. YAşlı teyze amcalara dönmeyin bu yaşta :)

Evliligimizin ilk yillari kavgada etsek hersey yolundaydi. Cocuktan sonra aramiza cok sogukluk girdi. Artik disarda el ele bile tutusmuyoruz. Cociktan once elimi tutmadan yuruyemezdi.

Ben psikolojik ilac kullaniyorum. Beni isteksizlestiriyor yan etkisiymis. Ama esime ne oldu anlamadim.

4 yasinda oglum. Bu kis yataklari ayirdim oglumun yanina gectim. Orda kaldim . Oglumu uyuturken yaninda uykuya geciyorum. Ama bu durumdan esimde sikayetci degil.
Bir nevi adamı siz terkedip gitmişsiniz, ama niye yanaşmıyor mu diyorsunuz?

O da sizin gibi gurur yapıyor olabilir mi? Zaten beni istemiyor diye düşündüğünden olmasın?

Esimle 3 aydir birlikte olmuyoruz. Benden de istek yok ondan da. 3 ay cok uzun bir zaman gibi geldi. Birlikte uyumuyoruz. Oglumla yatiyorum ben. Ne o bana yanasiyor ne de ben. Ben de o bana yanasana kadar yanasmiycam acaba yanlismi yapiyorum. Baska birisi olmadigindan eminim. Teli hep ortada . Is cikisi hergun evde gezmesi tozmasi yoktur. Hafta sonlari dipimizde. Ama bir erkek 3 ay neden yapmazki yaa
ramazan münasebetiyle çok kişi kapalı zaten :KK70: şaka bir yana neden eşinizden adım bekliyorsunuz siz yanaşsanız ne olacak belki o da sizden çekiniyor..bir de 4 yaş çok geç değil mi?

esinizle cinsel sorununuzu bilemem ama oglunuzla 4 yasina gelmis hala beraber yatiyorsunuz, sanki yatmaya da devam edecek gibisiniz.
sonra boyle yetisen cocuklardan annesinden ayri bir birey olmasini bekleyecegiz ?

Evliliğinizin dinamiklerini bilemeyiz. Normalde hep kocanız mı ilk adımı atardı? Aranızda dile getirilmemiş bile olsa böyle bir iş bölümü var mı?

Siz ilk adımı atmaktan neden çekiniyorsunuz? Utanıyor musunuz? Kocanız refüze eder diye mi çekiniyorsunuz? İnada mı bindirdiniz? Kocanızın istek duymadığını nereden biliyorsunuz? Siz bu gidişattan aslında içten içe memnun olup sadece evliliğinize bir zarar gelmesinden korkuyor olabilir misiniz?

Oğlunuzla aynı yatakta yatarak kocanızla aranıza duvar örmüşsünüz. Bunu belki bir mesaj olarak algılamıştır. Sizinle yatmaya alışan oğlunuzu yerinden etmeye çekiniyordur. Hepsinden önemlisi aynı yatakta yatarken spontane olarak gelişebilecek her türlü yakınlığı engellemiş oluyorsunuz. Arayı daha fazla açmadan hiç olmazsa şaka yollu 'oğlan yüzünden ağabey kardeş olduk seninle' gibi konuşun. Sizinkine benzer aktif bir konu var, ara uzayıp kadın da inat edince neler olabiliyor bir bakın isterseniz.

X