Sizce varmıdır hamilelik!!!!

Kiziminannesiyim2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
306
273
Merhaba herkese....

Benimde reglım gecikti ve az önce eczaneden gidip test aldım şansıma bir tane kalmıştı.
sabahı bekleyemedim valla.
Biraz heyecan yaptım ümit etmek istemiyorum ama olursa çok sevinecem... Çünkü ikinci bebiş istiyoruz kızım hepimizden daha hevesli kardeşinin olmasını çok istiyor !!!!

Eklentiler

• 2015-04-18 14.44.11.jpg
    2015-04-18 14.44.11.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 278
valla canm Allah bağışlasın bir kızın varmış sen daha tecrübelisindir ama benim de ilk testim böyle silik çıkmıştı şimdi 14 haftalığız :KK66: silik de olsa pozitif oluyor genelde. Allah gönlünüze göre versin hayırlısıyla...

valla canm Allah bağışlasın bir kızın varmış sen daha tecrübelisindir ama benim de ilk testim böyle silik çıkmıştı şimdi 14 haftalığız :KK66: silik de olsa pozitif oluyor genelde. Allah gönlünüze göre versin hayırlısıyla...
Teşekkür ederim...
evet bir kızım var ama testler insanı her zaman heycanladiriyor işte.
inşallah beni kandirmiyordur testcik :))
Allahım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin

Merhaba kızlar. ...

Merak edenler vardı sonuç ne oldu diye!?!?

Hamileyim hamile :KK73::KK73::KK73:
3-4 haftalik hamileymişim değerlere göre

Allahım herkese nasip etsin inşallah...

Ama tabiki keseyi bebişi görmeden rahat edemem çünkü ılk gebeliğim dış gebelikti sonra kızıma hamile kaldım.
umarım bundada sorun olmaz
Hayırlı uğurlu olsun, rabbim sağlıkla doğurmayı naip etsin :):)

Merhaba herkese....

Benimde reglım gecikti ve az önce eczaneden gidip test aldım şansıma bir tane kalmıştı.
Biraz heyecan yaptım ümit etmek istemiyorum ama olursa çok sevinecem... Çünkü ikinci bebiş istiyoruz kızım hepimizden daha hevesli kardeşinin olmasını çok istiyor !!!!
Cnm hayirli olsun.ilk 2 ayin dolmadanda kimseye soyleme.hem nazar oluyor hemde sonuc husran olursa ozelinin desifre edilmesiyle kaliyosun.ben bi hamilelik gecirdim bebek karnimda öldu.kurtaj vs derken is yerindeki arkadaslardan esimin ailesinden tutunda herkeslere kadar millet kurtajimi ogrendi.eger tekrar hamile kalirsam kimseciklere soylemicem.birde sorum var cnm yumurtlama testi kullanarakmi hamile kaldin.yoka tesadufmu...

Cnm hayirli olsun.ilk 2 ayin dolmadanda kimseye soyleme.hem nazar oluyor hemde sonuc husran olursa ozelinin desifre edilmesiyle kaliyosun.ben bi hamilelik gecirdim bebek karnimda öldu.kurtaj vs derken is yerindeki arkadaslardan esimin ailesinden tutunda herkeslere kadar millet kurtajimi ogrendi.eger tekrar hamile kalirsam kimseciklere soylemicem.birde sorum var cnm yumurtlama testi kullanarakmi hamile kaldin.yoka tesadufmu...
Bu konuda haklısın benimde ilk gebeliğim boş gebelikti. 11 haftalikken kürtaj olmak zorunda kalmıştım malesef.ve ilk olduğu için o zamanlar çoğu duymuştu.
Kızımda tam kesin belli olmadan kimseye dememiştik....
Hemen sorunada cevap vereyim herhangi birşey kullanmadım tamamen tesadüf ...
Ama bakalım hayırlısı kan değerim düşük çıktı yükselir mi bilemiyecem inşallah sağlıklı bir gebelikTir.
hafta sonu doktora gideceğiz ?

Merhaba herkese....

Bu testi yaptığınızda adetiniz ne kadar gecikmişti?

Tebrik ederim saglikla kucağına al inş ☺ bende bişey sorayım gün asirimi beraberlik oldu yoksa yumurtlama zamanımız. Anam bizde hamile gormeyelim hepimiz birden saldiyoruz sorularla ☺☺

Tebrik ederim saglikla kucağına al inş ☺ bende bişey sorayım gün asirimi beraberlik oldu yoksa yumurtlama zamanımız. Anam bizde hamile gormeyelim hepimiz birden saldiyoruz sorularla ☺☺
Valla açıkçası bu ay bir iki kez oldu beraberlik oda reglimin iki hafta sonrasına denk geldi sanırım. Kan testi pozitif dediler 3-4 haftalik dendi ama ben ultrasonda Görene kadar ümitde etmek istemiyom birazda olsun korkuyorum ya yoksa diye

Bu konuda haklısın benimde ilk gebeliğim boş gebelikti. 11 haftalikken kürtaj olmak zorunda kalmıştım malesef.ve ilk olduğu için o zamanlar çoğu duymuştu.
Kızımda tam kesin belli olmadan kimseye dememiştik....
Hemen sorunada cevap vereyim herhangi birşey kullanmadım tamamen tesadüf ...
Ama bakalım hayırlısı kan değerim düşük çıktı yükselir mi bilemiyecem inşallah sağlıklı bir gebelikTir.
hafta sonu doktora gideceğiz ?

X