Sizce Yaptıgım Kıskançlık mı?

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
Arkadaşlarım Merhaba; benim bir arkadaşım var. Kendisi ile aynı yaştayız. 30 yaş :)
Arkadaşım çok sosyal ve çevresi çok geniş biri.Çok güzel değil ama hoş giyiniyo ve bakımlı bir bayan.
hem tavır hem ahlak hemde arkadaş olarak kendisini begeniyor ve seviyorum.
ikimizinde aralarında 5 ay olan oglulları var.
Şimdi gelelim içimi kemiren duruma, şimdi ben bişey yaptıracağım zaman onun fikrini alıyorum.
Atıyorum mobilya, hastane gibi. Hamileyken kendi doktorumdan memnun deildim o memnun diye aını doktora gittim ve gayet memnun kaldım kendisinden. Şuan 2. ye hamileyim gene aynı yere gidiyorum.
Oğlum krese gidicek ve onun oğlunun oldugu yere :) onun çevresi çok oldugundan illaki araştırır bende bundan faydalanıyorum ve gerçekten arkadşıma güveniyorum. Ona güvendiğim için bişeyleri sormam ve yaptıklarını yapmam sizce onda beni kıskanıyor duygusu uyandırırmı? sormamalımıyım? çünkü arkadaşım gerçekten değerli benim için böyle düşünmesini asla istemem.

Arkadaşlarım Merhaba; benim bir arkadaşım var. Kendisi ile aynı yaştayız. 30 yaş :)
Arkadaşım çok sosyal ve çevresi çok geniş biri.Çok güzel değil ama hoş giyiniyo ve bakımlı bir bayan.
Şimdi gelelim içimi kemiren duruma, şimdi ben bişey yaptıracağım zaman onun fikrini alıyorum.
Atıyorum mobilya, hastane gibi. Hamileyken kendi doktorumdan memnun deildim o memnun diye aını doktora gittim ve gayet memnun kaldım kendisinden. Şuan 2. ye hamileyim gene aynı yere gidiyorum.
Oğlum krese gidicek ve onun oğlunun oldugu yere :) onun çevresi çok oldugundan illaki araştırır bende bundan faydalanıyorum ve gerçekten arkadşıma güveniyorum. Ona güvendiğim için bişeyleri sormam ve yaptıklarını yapmam sizce onda beni kıskanıyor duygusu uyandırırmı? sormamalımıyım? çünkü arkadaşım gerçekten değerli benim için böyle düşünmesini asla istemem.
Olur mu hic öyle sey. Hepimizin "herseyi bilen" bi arkadaşı vardır mutlaka :KK70:

Kiskanc insan sizin yaptiginizin tam tersini yapar.
Onun gittigi yerleri guzel bulmaz fikirlerini sacma bulur, onemsemez.
Ama siz degerli oldugunu hissettiriyorsunuz hic oyle bir konu acmayin bence.

gerçekten arkadaşınsa düşünmez...ama deilse kesinlikle düşünür...

senin için değerliyse bunun farkındadır zaten ve öyle bişe düşünmüyordur. benim hoşuma giderdi yani :)

ben olsam kıskandığını asla düşünmem hatta bana güvenip örnek aldığı için mutlu olurum.o da kötü düşünmez bence.

Bence memnun bile oluyordur onun fikirlerine değer verdiğiniz için.
Kıskanç insan böyle davranmaz.

Olur mu hic öyle sey. Hepimizin "herseyi bilen" bi arkadaşı vardır mutlaka :KK70:

aynen katılıyorum
keşke benim de her yaptığına güvenecek bir arkadaşım olsa Hoppa

Ne guzel boyle bir arkadasiniz var.
Sanmiyorum kiskanildigini dusundugunu kuruntu yapiyorsunuz.

benim çok yakın arkadaşım var.benim için çok değerlidir.herşeyimi sadece o bilir,ben de onun her şeyini bilirim.benim fikirlerime değer veriri.ne desem gözü kapalı tamam der.hatta çocukları eşi bile egem demişse tamamdır derler.araştırılacak bir şey olursa benden ister,sorulacakları bana sorar.tabii ben de ona.bu benim çok hoşuma gidiyor.

Aaaaa çok garip,şimdi aklıma geldi!!!!:KK57:
Ben de öyleydim,alacağım çorabı bile o karar verirdi ki gerçekten en yakışanı seçerdi.:KK68:
Bir defa onun sözünü dinlemedim,fikrine karşı çıktım.
Benimle küstü.:63:
Evet ya bunu şimdi farkediyorum iyi mi?:KK14:
Pardon arkadaşım,konunu taciz ettim benimki kıskançlıktan değildi inan ki seviyordum onun fikirlerini,benim iyiliğimi istediğinden emindim yani...
:KK24:

Bu sebepten ötürü kıskandığınızı düşüneceğini sanmıyorum. Ama ben konunuzun içinde "Çok güzel değil" cümlesini neden kullanma gereğini duydunuz orasını anlayamadım.

Onu kıskandığınızı düşünse ufacık bi mimiğinden ya da ses tonlamasından anlardınız bence. Kadınlar saklayamaz çünkü belli edeler .
Diğer sorunuza gelince , bence ona sormanızdan ve önerilerinden memnun kalmanızdan cok mutlu oluyodur bence yardımcı olabildiği ve yukunuzu hafiflettiği için .

Onu kıskandığınızı düşünse ufacık bi mimiğinden ya da ses tonlamasından anlardınız bence. Kadınlar saklayamaz çünkü belli edeler .
Diğer sorunuza gelince , bence ona sormanızdan ve önerilerinden memnun kalmanızdan cok mutlu oluyodur bence yardımcı olabildiği ve yukunuzu hafiflettiği için .

Çok fazla yüzyüze görüşmüyoruz faceden filan yazışıyoruz. Sohbet ediyoruz.
Ama hep ben merhaba yazarım mesela o hiç yazmaz bana..

hiç sanmıyorum
ben olsam hoşuma giderdi açıkçası :)
yalnız bir müddetten sonra herşeyinize ister istemez müdahale etmeye kalkışmasın
o zaman siz yorulursunuz..

X