sizce yaptıgım yanlış mı:(((

yirmibesagustos

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
57
7
Slm arkadaşlar.ben normalde tanıdgım yaşı buyuk insanlarla karşılasnca görüşünce hemen eline uzanp elini öpen bir insanm.iki yllk evlym 22yaşndaym suan.evlendgmde kaynbabam elni vermez kaynvaldem hemen dkerdi elini.ama snra kaynvalidem adama ne demişse baktm kmseye elini öptürmeyen adam daha ben yaklaşmadan (sadece bana) ellerni kaldryo hemen kaldrmasalar ben zaten öpcem ama onlar öyle kaldrnca insan içinden gelerek öpemiyo.eşmde dedi sende öpme sadece bayramlarda öpersn.dün akşam yne görüştük yne ellerni kaldrdlar bende elni öpmedm sarlp yanaktan öptüm.bi gelnleri daha var o hiç öpmez ona bşi demem yorum yapmam.düşüncem şu o öpmedgi için onlarda bana öptürerek egolarınımı tatmn ediyo.kendnizi benm yerme koyun ve szce dogru olan ne söyleyn lütfen. Şmdiden teşekkür ederim.(baziları yanlş anlamş düzelttim umarm bu kez dogru anlatablmşmdr)

Son düzenleme:
Siz öyle alıştırmışsınız ki. Benim kendi aile çevremde bi yere girerken de ayrılırken de sürekli el öperiz ben böyle büyüdüm evlendim kayinpederim e bir kere elini öpmeye çalıştım izin vermedi 10 aydır evliyim şimdi sadece sarılıyorum izin verseydi hep elini öperdim.
Yani demem o ki alışkanlık ego tatmini falan değil bizim sülalede sürekli el opuldugu için eller havada beklerler yadirgamadim :)

ellerini kaldirinca tokalasip yanaklarindan op,en azindan elleri havada kalmaz:KK66:

bende buyuklerin elinden operim lakin kabak gibi onume tutulsa opemezdim heralde..

Allahtan bizimkilerde oyle seyler yok. Ne annem nr kaynanam kayinpederim ve diger yaslilarimiz ellerini hayatta opturmezler. Igreniyorum ben ya midem almiyor ne yapayim :-) :-)
Siz de ellerini indirip yuzlerine gidin..

Siz alıştırmışsınız her gün gördüğün insanla el öpmek yahut sarılıp yanaktan öpüşmek de gereksiz bence

Her neyse el öptürmeye gelince; annem mesleği gereği çok rahat el öptürür millet kaçırır elini o verir; eşime de uzatıyor; alışmış yani

O öpmüyor amaaaa

Slm arkadaşlar.ben normalde tanıdgım yaşı buyuk insanlarla karşılasnca görüşünce hemen eline uzanp elini öpen bir insanm.iki yllk evlym 22yaşndaym suan.evlendgmden beri kaynvalidem ve kaynbabamla hergün görüşsek ble hergün ellerni öperdm.kaynbabam hiç vermezdi ben zorla öperdm.ama snra baktm daha ben yaklaşmadan ikiside ellerni kaldryo hemen kaldrmasalar ben zaten öpcem ama onlar öyle kaldrnca insam içinden gelerek öpemiyo.eşmde dedi sende öpme sadece bayramlarda öpersn.dün akşam yne görüştük yne ellerni kaldrdlar bende elni öpmedm sarlp yanaktan öptüm.bi gelnleri daha var o hiç öpmez ona bşi demem yorum yapmam.düşüncem şu o öpmedgi için onlarda bana öptürerek egolarınımı tatmn ediyo.kendnizi benm yerme koyun ve szce dogru olan ne söyleyn lütfen. Şmdiden teşekkür ederim.
allasen koca koca insanlar, bi el öpmeyle egoları mı şişicekmiş. onlar, onların elini öpüceğini bildiklerinden uzatıyolar ellerini. ego derdi olan adam taa ilk günlerde elini geri çekmezdi. el öpmek zaten büyüğüne hürmet göstergesi neyin derdini yaptığını anlamadım; yani benden çok daha üstünsün deme şekli büyüğe. bunu dert ediceksen hiç öpmeseydin

Ya yaptiginiz aslinda dogru bisey ama dediginiz gibi onlar surekli uzatinca insanin opme hevesi de kalmiyo, ama farkindaysaniz siz durumu bu hale getirmissiniz.

Siz alıştırmışsınız her gün gördüğün insanla el öpmek yahut sarılıp yanaktan öpüşmek de gereksiz bence

Her neyse el öptürmeye gelince; annem mesleği gereği çok rahat el öptürür millet kaçırır elini o verir; eşime de uzatıyor; alışmış yani

O öpmüyor amaaaa
El öpmeli meslek ne ben çok merak ettim :KK57::KK57:

X