Sizce yarin evi terk edeyimmi

Mavisimherseyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
63
21
Merhaba arkadaslar,

Benimde bi derdim var.
Esim carsamba gününden beri yatagini ayirdi ve Benle konusmuYor.
Sizce ne yapayim?
Yarin annemin evine gidip orda kalayimmi?
Carsamba günki tartismamizi sorarsaniz, Benim bir yasinda bir oglum var. Tartisma herzamanki gibi cocuk egitimindendi ve Fikir ayriligi yüzünden.
Genelde esimle tartistigimizda aradan cok gecmeden hic bisey olmamis gibi unuturduk.
Ne esim nede ben kinciyiz.
Bu sefer nedense farkli davraniyor.
Sizce ne yapayim?

Siz esinizi daha iyi tanirsiniz elbet ancak annenizin evine gidip kaldığınızda araniz daha kötü olmasin?

Evde kalip o yokmuş gibi davransaniz mesela. Yemek yapmayın, konusmayin o evde hic yokmuş gibi takılın belki zoruna gider barışır?

Sakın evi terk ediyim demeyin araya soğukluk girer sorunuzu oturup konusarak halledin.

Merhaba arkadaslar,

Benimde bi derdim var.
Sizce ne yapayim?
Carsamba günki tartismamizi sorarsaniz, Benim bir yasinda bir oglum var. Tartisma herzamanki gibi cocuk egitimindendi ve Fikir ayriligi yüzünden.
Genelde esimle tartistigimizda aradan cok gecmeden hic bisey olmamis gibi unuturduk.
Sizce ne yapayim?
Evi terketmek daha da kotu olabilir gorusundeyim.ben de suan annemlerdeyim evi terkettim.ama baglar koptukca kopuyor

kocanın yaptığı dogru değil ama öyle her kavgada evi terkedersen ailenin sana olan güveni bile sarsılır ayrıca yazık insanları huzursuz etmeyin aranızda çözebilirsiniz bence

Bana göre ev terketmek bir daha dönülmemek üzere yapılır. Blöf olsun diye değil. Kesinlikle çekemiyor ve ayrılmayı düşünüyorsanız terkedin evi. Ha peşimden gelsin, arasın sorsun diyorsanız ciddiye alınmazsınız 2.'de haberiniz olsun.

Siz esinizi daha iyi tanirsiniz elbet ancak annenizin evine gidip kaldığınızda araniz daha kötü olmasin?

Evde kalip o yokmuş gibi davransaniz mesela. Yemek yapmayın, konusmayin o evde hic yokmuş gibi takılın belki zoruna gider barışır?
Öyle yapiOrum zaten, yokmus gibi yapiyorum ama yemeginide hazir ediyorum.
Maglum ramazan, icime sinmez yemek yapmamak

Öyle yapiOrum zaten, yokmus gibi yapiyorum ama yemeginide hazir ediyorum.
Maglum ramazan, icime sinmez yemek yapmamak

Insan kiyamiyor iste di mi:110:

Guzel bi sofra hazirla oturun konuşun ne diyelim simdi. Ya da git boynuna saril birbirimizi uzmeyelim uc günlük dünya de bakalim ne tepki verecek :KK51:

Merhaba arkadaslar,

Benimde bi derdim var.
Sizce ne yapayim?
Sizce ne yapayim?

sahsı fıkrım elbettekı evını terk etme. her adım daha da zedeler evlılıgıınızı. hakaret , onur kırıcı bır durum yok ıse konusmayı deneyın derım ben.
evınden agzıyla kus tutsa bıle bır daha donmeyeceksen cık.

Ama evi terkedirsen herşey daha kötü olmazmı? Daha önce böyle bi sorun olmuşmuydu? Terketmek yerime tavrınızı evde belli etmeye devam edin bir süre, illaki konuşacaktır
Esimle sürekli cocuk icin tartisiriz ama küsmeyiz.
Bu sefer farkli.
Yatagini ayirmasina sasirdim.
Belirteyim birde sinav haftasinda.
Cok yogun dersleri.
Yalniz kalmaya ihtiyaci olabilirmi?

X