Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 4 gun var peceteyle sildigimde böyle kahverengi akıntı geldi.. sizce yerleşme olabilir mi? Gün içerisinde hafif kasık agrısı ve sancı geldi gitti iki gun önce gecede agrı ile uyandım
Kızlar resim için özür dilerim adetime 3 4 gun var peceteyle sildigimde böyle kahverengi akıntı geldi.. sizce yerleşme olabilir mi? Gün içerisinde hafif kasık agrısı ve sancı geldi gitti ili gun önce gecede agrı ile uyandım
Oldu mu hanımefendi kaldırdım normalde atmam zaten atan bazı arkadaslardan gördügüm için attım yani bunu güzel bi dille söylemek varken bu denli kırıcı olmak hiç hoş degil.
Oldu mu hanımefendi kaldırdım normalde atmam zaten atan bazı arkadaslardan gördügüm için attım yani bunu güzel bi dille söylemek varken bu denli kırıcı olmak hiç hoş degil.
Herkes aynı hassasiyeti olmuyor maalesef akıntı yerlesmede olabilir reglde sokuluyor olabilir ben yerlesme kanamasi yaşadım 3 5 saat süren sürtünme şeklinde idi devamı gelmedi 1 saat veya 3 gün sürebilir mis gene seçenekler %50 test veya kan vermen lazim
Herkes aynı hassasiyeti olmuyor maalesef akıntı yerlesmede olabilir reglde sokuluyor olabilir ben yerlesme kanamasi yaşadım 3 5 saat süren sürtünme şeklinde idi devamı gelmedi 1 saat veya 3 gün sürebilir mis gene seçenekler %50 test veya kan vermen lazim