• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce yerleşme olabilir mi?

Asev001

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2025
204
23
13
27
3 4 gun var peceteyle sildigimde böyle kahverengi akıntı geldi.. sizce yerleşme olabilir mi? Gün içerisinde hafif kasık agrısı ve sancı geldi gitti iki gun önce gecede agrı ile uyandım 🙏

Kızlar resim için özür dilerim adetime 3 4 gun var peceteyle sildigimde böyle kahverengi akıntı geldi.. sizce yerleşme olabilir mi? Gün içerisinde hafif kasık agrısı ve sancı geldi gitti ili gun önce gecede agrı ile uyandım 🙏
Ya gerçekten iğrenç bir şey yapmışsınız. Özür dilemek yerine yapmamalısın. Tarif edebilirdin. Başlığa aldanıp girdim midem kalktı.

Ya gerçekten iğrenç bir şey yapmışsınız. Özür dilemek yerine yapmamalısın. Tarif edebilirdin. Başlığa aldanıp girdim midem kalktı.
Oldu mu hanımefendi kaldırdım normalde atmam zaten atan bazı arkadaslardan gördügüm için attım yani bunu güzel bi dille söylemek varken bu denli kırıcı olmak hiç hoş degil.

Oldu mu hanımefendi kaldırdım normalde atmam zaten atan bazı arkadaslardan gördügüm için attım yani bunu güzel bi dille söylemek varken bu denli kırıcı olmak hiç hoş degil.
Aklınızı çalıştırın o zaman. Yapanlar var diye yapmayın. Sence normal mi akıntını peçeteye silip görsel atmak?

Bence burda normal ☺️ onlarca kişi atıyorsa bence gayet normaldir 🙏☺️
Herkes aynı hassasiyeti olmuyor maalesef akıntı yerlesmede olabilir reglde sokuluyor olabilir ben yerlesme kanamasi yaşadım 3 5 saat süren sürtünme şeklinde idi devamı gelmedi 1 saat veya 3 gün sürebilir mis gene seçenekler %50 test veya kan vermen lazim

Herkes aynı hassasiyeti olmuyor maalesef akıntı yerlesmede olabilir reglde sokuluyor olabilir ben yerlesme kanamasi yaşadım 3 5 saat süren sürtünme şeklinde idi devamı gelmedi 1 saat veya 3 gün sürebilir mis gene seçenekler %50 test veya kan vermen lazim
Bi anlık geldi kesildi zaten yorumun için tesekkür ederim 🙏☺️ evet hassas olanlar var ama bunu güzel bi dille söylemek gerekir. 🫶

Back
X