- 24 Ekim 2011
- 1.400
- 1.443
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet ve yumurtlama günlerin benimkiyle birebir aynı... o yüzden çok rahat cvp verebiliyorum... aslında yumurtlama dönemin bitmiş canım,artık hamile kalma olasılığın yok gibi bişey... ama bundan sonraki günleri de çalışma olarak değilde, istediğin gibi yaşa, relax takıl derim :)Arkadaşlar tablomuz ekte. Kalpli olanlar ilişki günleri. 10 Mayısta adet olmuştum. 10 Haziran diğeri. Bu tabloya göre bitti. Sizce? Adete 10 gün var. Yarından sonra daha calismaya gerek var mı?
Ay canım benim 6.ay bitti. Tık yok. Benim canima tak edince bu ay full çalıştık:)) Tabi gerisini Rabbim bilir.adet ve yumurtlama günlerin benimkiyle birebir aynı... o yüzden çok rahat cvp verebiliyorum... aslında yumurtlama dönemin bitmiş canım,artık hamile kalma olasılığın yok gibi bişey... ama bundan sonraki günleri de çalışma olarak değilde, istediğin gibi yaşa, relax takıl derim :)
anlıyorum seni... bende özellikle ovulasyon günlerinde çok yoruluyorum ama sonraki günlerde de 3 günde bir değerlendiriyorum ama istediğim için yani, öyle mecburiyetten değil ama ovulasyon günlerinde mecburiyet olunca isteksiz oluyorum ne yalan söyleyeyim, benim de mayıs 7. ayımdı canım, bende bekliyorum sabırla...Ay canım benim 6.ay bitti. Tık yok. Benim canima tak edince bu ay full çalıştık:)) Tabi gerisini Rabbim bilir.
Zaman ayirip yazdığın için çok teşekkür ederim. Senin kaçıncı ay? Bu arada 1 hafta daha bişey yapasim yok çünkü yoruldum inan:)))
Aaaa herseyimiz tutuyor:))) O zaman beraber takip edelim ne dersin. Isteksizligi hiç sorma. Evlilikte 4. Senem bitiyor. 6 aydır korunmuyorum. Görev bilinci buna sebep oluyor. Unutmak lazım. Ama demesi kolay. Sanmıyorum unutacagimi. 1, 2 sene olmaz koyveririm ancak o zaman.anlıyorum seni... bende özellikle ovulasyon günlerinde çok yoruluyorum ama sonraki günlerde de 3 günde bir değerlendiriyorum ama istediğim için yani, öyle mecburiyetten değil ama ovulasyon günlerinde mecburiyet olunca isteksiz oluyorum ne yalan söyleyeyim, benim de mayıs 7. ayımdı canım, bende bekliyorum sabırla...
benim de eylülde 4 yıl olacak evleneli :) 7 aydır korunmuyorum... bende 5 ay sonra yani bir senenin sonunda artık gereken tüm tahlilleri yaptırıcam... gerçi 3 ay önce de gittim doktora adetlerin düzenli yumurtan oluşuyor ve çatlıyor dedi, 5 ay boyunca çalışmalara devam yani :)Aaaa herseyimiz tutuyor:))) O zaman beraber takip edelim ne dersin. Isteksizligi hiç sorma. Evlilikte 4. Senem bitiyor. 6 aydır korunmuyorum. Görev bilinci buna sebep oluyor. Unutmak lazım. Ama demesi kolay. Sanmıyorum unutacagimi. 1, 2 sene olmaz koyveririm ancak o zaman.
Canım ben 3. ay gittim. Hiçbir sorun yok dedi doktor. Kist felan da yok dedi. Yumurta da sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum. Tahlilleri de eşim yapmıştı bişey çıkmadı. Biz 5 ay daha bekleyelim bence. Daha erken.benim de eylülde 4 yıl olacak evleneli :) 7 aydır korunmuyorum... bende 5 ay sonra yani bir senenin sonunda artık gereken tüm tahlilleri yaptırıcam... gerçi 3 ay önce de gittim doktora adetlerin düzenli yumurtan oluşuyor ve çatlıyor dedi, 5 ay boyunca çalışmalara devam yani :)
Aaaa Kabarık kekim sende mi burdasin. Ben hasta hasta çalışmalara devam ettim:)) Pazartesi de diyete devam. Kalan 1 kiloyu vereyim.canım bundan sonra hamile kalma ihtimalin düşük gibi ama belli olmazda bir arkadaşım doğum konrol yöntemi olarak kullanıyordu bu takvimi ama hamile kaldı. Bunlar tahmin sonuçta. Bu ay verimli geçmiş bu ay gelecek inşallah bebiş. Benim çok umudum yok açıkçası fazla çalışma olmadı.
evet daha erken endişelenmek için... bende de bir sorun yok çok şükür... ben doktora gittiğimde tam yumurtlama günümdü, doktorum yumurtan çatlamış bu günleri değerlendir demişti...Canım ben 3. ay gittim. Hiçbir sorun yok dedi doktor. Kist felan da yok dedi. Yumurta da sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum. Tahlilleri de eşim yapmıştı bişey çıkmadı. Biz 5 ay daha bekleyelim bence. Daha erken.
yeni mesajlara bakarken gördüm konunu hemen baktım.Aaaa Kabarık kekim sende mi burdasin. Ben hasta hasta çalışmalara devam ettim:)) Pazartesi de diyete devam. Kalan 1 kiloyu vereyim.
Yumurtlama dönemini anlamıyorum. Bazıları anlıyor. Hayret ediyorum. 2, 3 gündür sol kasigimda sancı var. Yumurtladim mi. Iltihap mi. Anlamiyorum hicbirsey. O yüzden programdan takip ediyorum. Eşim de adete kadar devam diyor. Ama yani bu bünye bunu kaldirmiyor:))))
Bu arada bu şans işi. Yani 1 kere de bile olabilir. Ümidini kaybetme.
Canım ayin kaciydi hatırliyor musun. Tarihlerimiz neredeyse aynı da ondan soruyorum. Gerçi hangi gün olursa olsun benim boş geçmedi. Çünkü spermler en az 24 saat yaşıyor. Sanırım denk gelir. Ama yine de Allah bilir:))evet daha erken endişelenmek için... bende de bir sorun yok çok şükür... ben doktora gittiğimde tam yumurtlama günümdü, doktorum yumurtan çatlamış bu günleri değerlendir demişti...
Canım play storeden indiriyorum. Adet takvimi diye geçiyor. Pembe böyle kitap gibi sembolü var. Sen de indir.yeni mesajlara bakarken gördüm konunu hemen baktım.
yumurtlama döneminde ağrı olabiliyormuş.
kullandığın programın adı ne?
ayın 25 i yani p.tesi günüydü...Canım ayin kaciydi hatırliyor musun. Tarihlerimiz neredeyse aynı da ondan soruyorum. Gerçi hangi gün olursa olsun benim boş geçmedi. Çünkü spermler en az 24 saat yaşıyorum. Sanırım denk gelir. Ama yine de Allah bilir:))
bende indiriyorum hemenCanım play storeden indiriyorum. Adet takvimi diye geçiyor. Pembe böyle kitap gibi sembolü var. Sen de indir.
ben de indirdim onu, orkidinki... tam günü gününe tutuyor çok güzel bir uygulamaCanım play storeden indiriyorum. Adet takvimi diye geçiyor. Pembe böyle kitap gibi sembolü var. Sen de indir.
tabi haberleşiriz canım... inşallah olur bu ay...Bu ay ikimizin olasılığı yüksek. Rabbim ikimize de nasip eder inşallah. Haberleselim olur mu. Herseyimiz benziyor. S selin deniz
Bunlarla belli olmuyor canim.3 ay korunmasiz iliskiye girdik.ve hep adetin 14.gunu yumurtlama olur dendi.ona gorede bir gun oncesi bir gun sonrasi vs hep calistik...bu zaman zarfinda cocugum olmayacak diye uzulurken yumurtlama testi aldim. Aaaa o da neee meger ben 21.gun yumurtlarmişim:))) ayni ay hamile kaldim ...verdigin bu tarihler guvenilir olmuyor cnm .vucut benimki gibi surprizler yapabiliyor. Yumurtlama testi al kurtul bu hesaplardan:)Arkadaşlar tablomuz ekte. Kalpli olanlar ilişki günleri. 10 Mayısta adet olmuştum. 10 Haziran diğeri. Bu tabloya göre bitti. Sizce? Adete 10 gün var. Yarından sonra daha calismaya gerek var mı?