sizce??

Komodo ejderi

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
625
772
53
kızlar basit bir konu ama sormak istedim eltimle görüşmüyoruz kayınvalidemle de limoniyim dün Var bu hafta bütün akrabalar orda olacak size kv sarılayım mı eltimle olan meselede onun da payı var .

Ay Vala siyaset benim işim değil sevmediğim içimden gelmeyen kimseye sarılmam

Aman millet anlamasın içimizde olan içimizde kalsın
Olur da birgün işim düşer
Ortam gerilmesin benim yüzümden
Diyorsanız sarılın
Ama benim hayat gözlemim siyaset bilenler
Daha çok kabul görüyor
Bu akrabalık olur arkadaş olur iş olur her
Her türlü bu böyle bence

Son düzenleme:
kızlar basit bir konu ama sormak istedim eltimle görüşmüyoruz kayınvalidemle de limoniyim dün Var bu hafta bütün akrabalar orda olacak size kv sarılayım mı eltimle olan meselede onun da payı var .
Selamlaş geç, sarılıp sarılmadığını mı kontrol edicek millet

Konu sahibi, kayınvaliden ile aranda yaşanan sıkıntının tam olarak ne olduğunu yazmadığın için olayı bilemiyorum, ancak istemediğin şeyi sadece karşı tarafı mutlu etmek için yapma…

Hasta gibiyim kusura bakmayın, kimseye sarılmayayım size de bulaşmasın deyip geçin madem. Kimseye sarılmazsanız kayınvalideye sarılmamanızı da kimse sorgulamaz.

Meseleye bağlı. Aynı ortama girecek kadar görüşüyorsanız yalandan bi sarılabilirsiniz. Ben olsam hiç gitmezdim orası ayrı.
özetle kv kb gelin kızıştırma çok yaptı ama sadece bana. ben anladığım için hiç ses çıkartmadım bu duruma başta . sonra elti bunların böyle yapmasından dolayı beni küçümsemeye küstahlaşmaya başladı bana tartıştık.evlet ayrımı da vardı zaten bu durum bize de yansıdı ama eltim ve kaynım kerameti kendinde sandı.kabul etmedim durumu ben de.

Hiç gitmeseniz peki? Yani gidip de insanların içinde yine bi laf atar bi şey der canınız sıkılır. Sadece ov olsa belki ama tartışmışsınız eltiyle. Aynı ortama girmeyin bence.

Hiç gitmeseniz peki? Yani gidip de insanların içinde yine bi laf atar bi şey der canınız sıkılır. Sadece ov olsa belki ama tartışmışsınız eltiyle. Aynı ortama girmeyin bence.
kendimi niye sadece onun yüzünden geri çekeyim ki bi onla sorunum var geri kalan 100 kişiyle değil

İkisiyle de şuan görüşmüyorsanız ve kendinizi de geri çekmek istemiyorsanız ki bende öyle yapardım şık şıkırdım giyinirdim gerekirse alışveriş yapın.
Gidin grip gibiyim kimseye sarılmim bulaşmasın der direk geçer otururdum soğuk sessiz de durmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…