Size aşık olan bi insana nasıl davranirsiniz?

Cinnamonrose

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
20
8
Kızlar sizin fikirlerinize ihtiyacım var :KK66:
Benim bi kuzenim var aslında yıllardır da iyi anlaşırız, hatta Son zamanlarda uzun uzun yazışıp sohbet ederdik beraber de takılırdık.

Aslında ben bişeyler sezmiştim, ama her zamanki gibi aldırışa vermedim :s

Bi kaç ay önce annem bana onun ailesinin bizimkilere haber gönderdiğini anlattı yani ikimiz için, bense gülüp geçtim, sadece bizim büyüklerin aklından çıkan bişey olduğunu sandım.
Sonra yine sorup durdular ve annemde bana bu işin kuzenimin istediği için olduğunu söyledi :/
(ama hala niye bana söylemedi diye de düşünmüyor değilim)

Bense konusmalarimizi falan kestim daha doğrusu soğuk davranmaya başladım, hatta sosyal medyada birlikte çektiğimiz bi resim vardı, ben onu silince kırıldığını yazmış, bende anlamamazlıktan geldim 

Kızlar kötü mü ettim? Konuşmam mi gerekirdi?

Dipnot; ben onu seviyorum değer verdiğim bi insan, ama aşık değilim, ama nedense bu aralar hep aklıma takılıyor, biraz da önyargılarim var kuzenle olmaz diye

Önce sizinle konuşması gerekirdi. Kuzen olayını ben kendi adıma önemsemiyorum. Benim annemle babam da kuzenler.. Ama yani iyi olmamis ailelerin de haberinin olması. Bir de sürekli aynı ortamda bulunacaksınız. Benim annemle babam ayrı. Ama akraba ya .. Herşeyini duyar annem. Kalbini kırmadan halledin. Sonuçta yüzyüze bakacaksiniz. Ama aklınız karışmış bile. Sonradan sevdiğinizi anlarsaniz o da ayrı bir olay olur sizin için.

Önce sizinle konuşması gerekirdi. Kuzen olayını ben kendi adıma önemsemiyorum. Benim annemle babam da kuzenler.. Ama yani iyi olmamis ailelerin de haberinin olması. Bir de sürekli aynı ortamda bulunacaksınız. Benim annemle babam ayrı. Ama akraba ya .. Herşeyini duyar annem. Kalbini kırmadan halledin. Sonuçta yüzyüze bakacaksiniz. Ama aklınız karışmış bile. Sonradan sevdiğinizi anlarsaniz o da ayrı bir olay olur sizin için.

İşte benimde aklıma o geldi, eğer bana soyleseydi ben onu kırmadan hallederdim, ama şimdi ne olursa olsun ben kötü olacam herkese karşı, bu beni üzüyor

İşte benimde aklıma o geldi, eğer bana soyleseydi ben onu kırmadan hallederdim, ama şimdi ne olursa olsun ben kötü olacam herkese karşı, bu beni üzüyor
Bence zaman tanıyın. Yaptığı şey doğru değil tabiki. Ama olmuş bir kere. Bir konuşun yüzyüze.Telefondan sosyal medyadan konuşulmaz. Yüzyüze gelince en azından siz de içinizdeki karışıklığı bir şekilde çözmüş olursunuz. Seviyor musunuz sevmiyor musunuz onu görünce anlarsınız. Su an daha yüzyüze gelmediginiz için rahat oluyor konuşmak. Ama yüzyüze gelince değişiyor. Çünkü ona artık farklı gözle bakmaya başlıyorsunuz bu durumdan dolayı. Sadece zamana birakin. Ailenize de öyle söyleyin. İki taraf da kirilmaz en azindan. Ve sizde hem kendinizden emin olursunuz. Hem de kırmadan halletmiş olursunuz. Hem de kötü duruma da dusmezsiniz. Yangına körükle gitmeyin kisaca.

Kuzen birlikteliklerinin evliliklerinin normal sayıldığı ailelerde kuzenlerin böyle kardeşmiş gibi yada çok yakın arkadaşmış gibi konuşmalarına karşıyım. Öyle öyle diyaloğu geliştiriyorlar sonra gümmmm. Sonra şaşırmış gibi yapmalar falan. Yahu ailede bu durumlar normalse çok şaşırmamak lazım, konuşmayı takılmayı ona göre ayarlamak lazım. Siz istemiyorsanız tabi ki olmaz bu, keşke zamanında yakınlık durumunuzu ayarlasaydınız. Neyse şimdiki mesafeden sonra anlamıştır artık.

Kuzen birlikteliklerinin evliliklerinin normal sayıldığı ailelerde kuzenlerin böyle kardeşmiş gibi yada çok yakın arkadaşmış gibi konuşmalarına karşıyım. Öyle öyle diyaloğu geliştiriyorlar sonra gümmmm. Sonra şaşırmış gibi yapmalar falan. Yahu ailede bu durumlar normalse çok şaşırmamak lazım, konuşmayı takılmayı ona göre ayarlamak lazım. Siz istemiyorsanız tabi ki olmaz bu, keşke zamanında yakınlık durumunuzu ayarlasaydınız. Neyse şimdiki mesafeden sonra anlamıştır artık.

Çok haklısın cidden :/
Ama şaşırmış gibi yapmak dediginize üzüldüm doğrusu, benim inisiyatifimden çıkan bi durum değil ki bu

kuzenle olmaz bence de haklısın, ayrıca böyle bir niyeti vardı madem, aileleri işe karıştırmadan önce sana sormalıydı bu konuyu, zor bir durum.bence bir şey olmamış gibi davranmalısın:KK30:

İğrenç arkadaşım, midesiz misin sen? Kuzenle birlikte olmak ne demek? Lütfen sadece gülüp geçmeye ve ciddiye almamaya devam et.

Tecrubeyle diyorum: hayir yapma.
Cok cok pisman biri olarak soyluyorum: sakin.
Biraz gorusuyum taniyim felnda deme asla.
kuzen durumu arkadaslar vasitasiyla tanistigin birisi degilki '' bu bakiyim elektrik alamazsam salarim basimdan'' diyesin.
Aileler catisir eger olmazsa.
Sakin ha, soguk davranmaya devam et.
Bayramlardada hayirli bayramlar sonra tamamdir.
Umitlendiricek bi hareket yapma.

İğrenç arkadaşım, midesiz misin sen? Kuzenle birlikte olmak ne demek? Lütfen sadece gülüp geçmeye ve ciddiye almamaya devam et.

Benim de böyle karsiladigim bi konu aslında ama acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye mi diyemeden gecemedim.
Ben öyle bi durumu düşünemezken bile böyle bi adımı da atamam ama

Tecrubeyle diyorum: hayir yapma.
Cok cok pisman biri olarak soyluyorum: sakin.
Biraz gorusuyum taniyim felnda deme asla.
kuzen durumu arkadaslar vasitasiyla tanistigin birisi degilki '' bu bakiyim elektrik alamazsam salarim basimdan'' diyesin.
Aileler catisir eger olmazsa.
Sakin ha, soguk davranmaya devam et.
Bayramlardada hayirli bayramlar sonra tamamdir.
Umitlendiricek bi hareket yapma.

Evet işte ben de onu demek istedim, yukarda bi arkadaşa demiştim sanırsam :KK66: Ama sen benden daha güzel ifade etmişsin.
Eğer ben zamana bırakalım dersem sonra da ters tepersem daha kötü olur sürekli yüz yüze bakılmalı çünkü.
En iyisi hiç bişey olmamış gibi davranmak herhalde

Sakın yapma
Aile içi evlilikler hep problemli
Soğuk dur ve aradaki kişilere bu iş asla olmazın sinyallerini ver
Kuzenle zaten çok abes

Evet işte ben de onu demek istedim, yukarda bi arkadaşa demiştim sanırsam :KK66: Ama sen benden daha güzel ifade etmişsin.
Eğer ben zamana bırakalım dersem sonra da ters tepersem daha kötü olur sürekli yüz yüze bakılmalı çünkü.
En iyisi hiç bişey olmamış gibi davranmak herhalde

Evet.
Kilit kelime budur.
''Hic bisey olmamis gibi davranmak'' + umit vericek bi haraketten kacinmak.En Büyük KK

X