- 11 Aralık 2014
- 506
- 487
- 27
- Konu Sahibi Hopefulnursee
Baba... benim babam bile demek istemiyorum şu son günlerde öyle sevmiyorum ki...beni hep aglatan o şu an bile... yaptıklarını yazdıklarnı saymak bile istemiyorum biliyorum neler diyeceginizi sizde çemkiriceksnbiz benim gibi ama bu bir işe yaramıyor işte dogruları söylesen saygısız olursun bu evde böyle . önce erkeklerin dedigi olucak baska yolu yok . seni her yerde rezil eden düşüncesizin teki o adam .. sırf ayda 2 buçuk milyar için iki kelimesinden biri kpss olan adam..bir parça birşey için gözümde 10 defa parçalanan adam.yaptıklarını yazsam mı ki ? yemin ederim yazmaya utanıyorum. biraz önce üniversite tercihlerini yaptım ve uzaklaştım habersiz kurtulucagım .. evet atanıp çenesinden kurtulucam. o yerleştnz sayfasını gözüne sokasım var . bana erkeklerden not alıcagına sınıfta kal diyen adam ogulları sevgilisiyle buluşsun diye arabasını veren hediyeler gönderen biri.ben dediklerini yapıyorum ama tabiki ona olan korkumdan degil kendime olan birazcık saygımdan . kadın görünce lafı 3 gün boyunca uzatabilicek biri..hatta ablama evlenmeden önce hiç untmam kızım eger kocan seni aldatırsa hemen boşancam deyip kapıma gelme diyor bunu diyen kızın babasıysa elin oglu ne yapsın ??bayramda ben köye gitmek istemiyorum diyorum bana biriyle mi buluşucan diyor ?benim aklıma gelmiyen onun aklına geliyor Her gün yüzünü görmek sitemiyorum artık şu sessiz sakin zeki içten içen çok seven namusudan başkasına yan gözle bakmayan her yaptıgı güzel şeyi gözüne sokmayan bayramlarda istedgi şeylere hasret bırakmayan evde ki eşitligi saglıyan babalara sahipseniz inanın çok şanslınız .tabi ki 50 yaşından sonra bu adamı degiştiremiyecegim ama ondan kaçıcam uzaklaşıcagım....evlenene kadar babanın istedigi gibi biri olmak sonra kocanın istedgi biri gibi olmak istemiyorum o yüzden egitimime devam edip kendi ayaklarımın üzerinde duracagım inşallah . Kadınlar kulübü canım sıkkındı yazasım geldi hatam varsa affola
Son düzenleme: