Size en çok keyif veren kötü huyunuz nedir ?

sa_re

Günlerimiz hasret oldu..
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
595
543
323
Kızlar kendimden bahsedeyim, bana en çok keyif veren kötü huyum ay çekirdeği yemek önüme geldimi sonrasında yüzümde sivilce yapacağını bildiğim halde yiyorum çünkü kendimi tutamıyorum annemde kızıyor tabi peki size keyif veren kötü huylarınız var mı merak ettim ??

vala benim en büyük keyfim çikolata tatlı türü şeyler yemek..bu yusdenn pek duzenlı yemek yemıyorum o yusden de gelsin kilolar malesef ((

vala benim en büyük keyfim çikolata tatlı türü şeyler yemek..bu yusdenn pek duzenlı yemek yemıyorum o yusden de gelsin kilolar malesef ((

aynen çikolata benimde vazgeçilmezlerim arasında hele fındıklı ve portakallı bitter oldu mu değmeyin keyfime

herşeyi bırakabilirim ama çikolatayı bırakamıyorum nerdeyse nutellayla beraber uyucas :) amannn bizde böyle mutlu oluyoruss dimi ama napalım:)

herşeyi bırakabilirim ama çikolatayı bırakamıyorum nerdeyse nutellayla beraber uyucas :) amannn bizde böyle mutlu oluyoruss dimi ama napalım:)

aynen öyle tiryaki olmuşuz bacım ne yapalım :)

neyse sen ay çekırdegını kap gel çikolatalarda bendennnnn :))

annenıde al gel teyzeler benı sever bende annemı getırırımmm ztennn unuturlar bızı

annenıde al gel teyzeler benı sever bende annemı getırırımmm ztennn unuturlar bızı

ay bu gece gece beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün :) ama benim annem unutmaz kırar yine kafamı hehehe :)

senin annendee masallah böle unutmuosa hıcbıseyı yandın yahu amın canımmm hep beraber gulelım :)))

kaynananı bana yaptığı zulümler saatlerce konuşarak rahatlamak ve yanımdakini sıkmak

gıcık olduğum insancıklara lafı gediğine oturtmak

gıcık olduğum insancıklara lafı gediğine oturtmak

bu 2 arkadaşın yazdıklarına bende "aynennnn" diyorum ve ekliyorum ;

* kilo alacağımı bile bile kilo aldırıcı şeyleri büyük bi iştah ve mutlulukla yemek ve istemek
* birine kızdığımda çok fena trip atıyor olmam
* inatçılığım
* dediğim dedik olmam

bla bla bla... bisürü eklenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…