Size en çok keyif veren kötü huyunuz nedir ?

ha birde gıcık olduğum insanı başkasına anlatırım o da sayemde gerçekleri görüp ona gıcık olur

sonracığıma dağınık olmak (ruhen dahi)
hem ne olmuş dağınık insanlar çok akıllı bilim öyle diyor

Üşengeçliğim ( en basit şeyi bile çok erteliyorum bazen yemek yemek meselaa o kötü oluyor tabi)

sigara ve gecemi gündüz gündüzümü gece sanmayı saymıyorum bile....
abowwww benim koca bana iyi dayanıyor

aklıma geldiğince yazarım daha ben
bir de bir laf sokma durumuyla karşılaştığımda cevabını veririm ama saatler sonra aklıma gelir niye bunu da demedim diye deli olurum

diger saydıklarınada benn katılıyorum aynen canım

iyi ya demekki sadece kötü huyundan keyif alan ben değilim :))

sigaram
içkim
birisine içimde tüm biriktirdiklerimi hiçbirşey düşünmeden ona olan olanca hıncımla ve acımasızca yüzüne vurmak :88:

sigaram
içkim
birisine içimde tüm biriktirdiklerimi hiçbirşey düşünmeden ona olan olanca hıncımla ve acımasızca yüzüne vurmak :88:

sigara içki gerçekten çok zararlı umarım kısa sürede terkedersiniz :/

Bana karşı ters durumlar karşısın da birini bozmaktan, lafın altında kalmamaktan çok keyif alıyorum

bi insanın ne yapacağını önceden tahmn edip önlem almak ona görede planlarını da bosa cıkarmk

bende dün çekirdeği fazla yedim bugün malum sivilceler bastı yüzümü ama engel olamıyorum başlayınca bitmesi lazım gibi :)

bende dün çekirdeği fazla yedim bugün malum sivilceler bastı yüzümü ama engel olamıyorum başlayınca bitmesi lazım gibi :)

demekki sadece benim başım dertte değil ay çekirdeğiyle. Of nasıl kurtulacağız şu çekirdek sevdasından bunuda bi bulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…