- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- Konu Sahibi kaymerikaa
gelin ve damat dugunden sonra evlerine gelmisler. bilirsiniz o durumu odalarina gecip zivaf olmuslar. ama kizdan kan gelmemiş. bidaha girmisler iliskiye yine kan gelmemiş. damat delirmis sen nasil bunu bana yaparsin kiz degilsen neden evlendin benimle diye kiza hakaretler etmis. kiz agliyomus yeminler vermis kurana el basmis daha once kimseyle olmadgi icin. damat dinlememis bile seni herkese rezil edecegim sen beni kandırdin diyomus da baska bise demiyomus. kiz demiski buna gel doktora gidelim benim ailemin basini one egme doktora gdelim o soylesn muayene etsin beni demis. adam kabul etmemis . Herkese ailesne akrabalarina kizi kotulemis. bosanma davasi açılmış. doktor muayene raporu istemis kizdan. damadin ailesi ve kizin ailesi doktora gitmisler. kiz muayene olmus. ne olsa begenirsiniz. gelinin kizligi bozulmamis. damat bunu duyunca pisman olmus ozurler dilemis hastane koridorlarında. kizda ayaga kalkmis ve "BEN SENI NE YAPAYIM SEN DAHA BENIM KIZLIGIMI BOZACAK KADAR BILE ERKEK DEGILSIN. ISIM OLMAZ SENINLE" demis ve bosanmislar.