size takılan silikonların sertlik dereceleri nedir?

tutmos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
65
63
kızlar merhaba.bana mentor marka silikon takılmıştı.Mentor koheziv jel kullanıyor.Bu jel kademe kademe imiş.Benimki Kohesiv I.en yumuşak olanından.sizlere ne takıldı acaba? ilerleyen yıllarda daha da yumuşarmı bu? Aşağıya jelin çeşitlerini yazdım.bilmeyenler için.

Mentor Marka Protezlerde Kullanılan Jel Sertlik Dereceleri:
Koheziv I :
Mentor’un en yumuşak jelidir.
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentor’un en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır.

Benimki de kohesiv 1 .çok yumuşak değiller daha.5 ayım dolmak üzere.zamanla biraz daha yumuşarlar herhalde.

Benim 3 damla olmasindan dolayi en sert olani ama ben minciklayarak baya yumusattim onlari:KK68:

yumsak olmasımı daha iii bnce cok cıvık meme hoş değil yaaa sert olması daha guzel:KK70:

yuvarlak protezlerde genelde coh 1'i kullanırlar. en yumuşağı ama 5. ayında olan birisi için söylüyorum ki, öle çok yumuşak değiller. tabi burada önceki dokunuz büyük önem taşıyor.

Benimki kaçıncı derece bilmiyorum doktorum bana ne istetigimi sordugunda hep doğal olsun demistim.Meme dokum azdi yuvarlak mentor takti.ameliyat olmadan önce yumusaklik dereceleri varmis o nasil oluyor dedigimde orasi bende dedi:)suan icin eskiye oranla yumusaklar ancak meme dokusu az olunca tam anlamiyla yumusak olmuyor galiba.meme dokusu olanlar daha güzel kamufile ediyor protezi.ve daha dogal yumuşak oluyor zannimca

Benimkide 1. Olan eskye gore cok cok yumusadilar 4.5 ay oldu suan boyle parmagimla bastirdigim zaman yumusacik ama memeyi avucladigim zaman okadar yumusak degil ama daha yumisicaklarmis bakalim zaman neyi gostercek

kızlar şimdi bu protezlerin takılmadan önce belli bir kıvamı var ya ameliyat sonrası tam olarak iyileşme olduğunda meme dokun o yumuşaklığa geliyor değil mi? yoksa masajla felan daha da yumuşuyolar mı

kızlar şimdi bu protezlerin takılmadan önce belli bir kıvamı var ya ameliyat sonrası tam olarak iyileşme olduğunda meme dokun o yumuşaklığa geliyor değil mi? yoksa masajla felan daha da yumuşuyolar mı
sorunuzu tam olarak yanıtlamam için bir elimle kendi göğsümü diğer elimle silikonu sıkmam lazım.
Yumuşama biraz yöntemle de alakalı, kas altı kas üstü durumlarında mesela... Benim kas altı ve ilk başlarda kas sıkı bir şekilde silikonu tutuyor, zamanla ise kas da kendini bırakmaya başlıyor dolayısıyla yumuşama artıyor. Bazı doktorlar masajın önemli olmadığını savunsa da, benim doktorum ne kadar masaj yaparsan o kadar yumuşar demişti. yine sizin sorunuzu doktoruma sorduğumda bana bunu söylemişti.
Yumuşaklık yine önceden bir dokunuz olup olmamasıyla alakalı, çünkü söz konusu silikon arkaya konuyor. Siz önden kendi meme dokunuza dokunuyorsunuz. Ben mesela mememin ön kısmını sıktığımda yumuşacık. çünkü kendi dokum var. Tamamını sıktığımda ise daha sert.
Ben henüz 5. ayımdayım, mesaj yaptığımda hemen o anda daha da yumuşuyorlar. Söyleyebileceklerim bu kadar. Epey zamandır suskundum, konuşasım geldi herhalde :KK48:

Cohesive 1 benimki de ama öyle cıvık bir yumuşaklığı yok, neredeyse gerçek meme kıvamında..

kızlar merhaba.bana mentor marka silikon takılmıştı.Mentor koheziv jel kullanıyor.Bu jel kademe kademe imiş.Benimki Kohesiv I.en yumuşak olanından.sizlere ne takıldı acaba? ilerleyen yıllarda daha da yumuşarmı bu? Aşağıya jelin çeşitlerini yazdım.bilmeyenler için.

Koheziv I :
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentor’un en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır.

Koheziv I :
Canım benim mod plus profil.cohesiv 1 42 günlük oldular ne sert ne cıvık yumuşak ama diri duruyor.doğal duruyor.

Benimkiler damla olmasından dolayı KohezivIII yani en serti ama masajın baya etkisi oluyor her banyoda masaj yapıyorum. oldukça yumuşadılar üstelik 6 ay oldu ilerde ne olur bilemem

Benim de 40 günlük hemen hemen ama biri yumuşak biri daha sert ve ağrılı korkuyordum ama demek ki 5 ayda bile sertlik oluyor telaşlanmam için çok erken anlaşılan o_O peki tam olarak ne zaman ;hah tamam bunlar oldu artık; dicez 1 sene sonra mı 6 ay sonra mı ne zaman:KK64:

X