bende ayrıldıktan sonra birkaç kere mesaj attım, karşılık verdi ama tabiki olumlu değil.bana diyor ki seni seviyorum,ilerisi için emin değilim evlilikten korkuyorum.şimdi son 6 gündür kendimi tutuyorum mesaj falan atmıyorum. her telefon çalışında, mesaj geldiğinde içim cız ediyor. tek isteğim birleşmesek bile onun pişman olduğunu görmek, duymak. ben onun için hala göz yaşı akıtırken o neden bu kadar duyarsız, vurdumduymaz anlamıyorum.
Ablacım okudum konunu. Burda ne diyorsa ben tam tersini yaptım hep. Yalvardım, peşinden koştum, ağladım zırladım, rezil ettim kendimi, küçük düşürdüm karşısında. Ama şimdi burda yazılanları uygulamaya çalışıyorum. Dayanmak çok zor ama mecburum. İnşallah bişeylere değer. Çok sağol böyle bi konu açtığın için.
bende ayrıldıktan sonra birkaç kere mesaj attım, karşılık verdi ama tabiki olumlu değil.bana diyor ki seni seviyorum,ilerisi için emin değilim evlilikten korkuyorum.şimdi son 6 gündür kendimi tutuyorum mesaj falan atmıyorum. her telefon çalışında, mesaj geldiğinde içim cız ediyor. tek isteğim birleşmesek bile onun pişman olduğunu görmek, duymak. ben onun için hala göz yaşı akıtırken o neden bu kadar duyarsız, vurdumduymaz anlamıyorum.
Canım aynı durumdayız seninle. Bende senin yaptıklarının aynılarını yaptım hatta daha fazlasını. Tek isteğim birleşmesek bile onun pişman olduğunu görmek, duymak demişsin yaa bende bunu çok istiyorum. Erkekler bizim gibi değil işte canım çok çabuk unutuyorlar. Biz ağlasak da zırlasak da ne yaparsak yapalım hiç bi önemi yok onlar için.
Canım benim yalnız değilsin inan senin yaşadıklarını belki daha fazlasıyla yaşayanlar var.Bu yazı devam edicek.Bugün olmasada birgün lazım olur yazılanlar.Yeterki siz kendi değerinizi bilin.Ne kadar değer verirsen o kadar değersiz olursun.Herşey dozunda güzel derim ben hep gençlere.Vee büyüklerin lafı 'kaçan kovalanır' unutma.
üzülmek istemesekte elimizde değil
15.Ex inizle arkadas olmayi asla kabul etmeyin.
Size arkadas kalalim diyebilir.kabul etmeyin.sizi elinde tutup daha iyisi gelene kadarda bekliyor olabilir.ikinci opsiyon olmayin ex inizin hayatinda.
Dedi. Hemde çok kez. Neymiş arkadaş kalıcakmışız. Kabul etmedim. İyi ki de etmemişim. Çok sağol ablacım. Ellerine sağlık. Çok güzel bi yazı olmuş. Devam et lütfen fırsat buldukça.
İnşallah canım devam ederim.Allah razı olsun çeviri yapandan.Çok beğenmiş faydalı olacağına inanmıştım.Alıntı yapıyorum bende.Yaşam işte gördünmü senin gibi olanlarda var.Hayat böyle bir şey canlar,tekerrürden ibaret.
Biliyorum zor bir süreç.Zaman sadece zaman.Bu sıkıntılı süreçte hata yarın pişman olacağınız hatalar yapmayın yeter.Özellikle gençler lütfen bir büyüğünüze danışın(öncelik anne) adımlarınızı.Siz kapalı pancereden görürsünüz,bizler açık pencereden.Paylaşın üstesinden gelemediğinizde, yorumlarımız belki faydalı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?