- 20 Şubat 2010
- 33.382
- 6.650
- 773
mrb kızlar ben nerdeyse 8 9 aydır girmiorum burada konuşulanları hep okudum ama :) bende girip burda bentoprak ın yazısını okuyup uygulamaya çalışmış becerememıştım :) 6 ay kadar sevgılımle ayrı kaldık başlarda donmesını bekledım 6 yıllık bi ilişkiydi ayrılığı kendime kabul ettirmem zor oldu cunku hayatımın bı parçası olmuştu. neyse uzatmayım sonrasında ben vazgeçtim beklemekten istemekten ve hayatıma yon vermeye çalıştım tabı ıstemeden de olsa bentoprak ın taktıklerını yapmışım galıba farkında deılım cunku rol yapınca olmaz gerçek olması gerekıo bunların gerçekten hayatından çıkardığını hıssetmen gerekıyor. Ama sonra çok uzun surmedı benı aradı açmadım ölü taklidi yaptım öyle tepkisizdim ki aramalarını meşgule bıle almıyordum. kapıma geldi bekledı gunlerce benden haber alamadı yaşayıp yaşamadığımı arkadaşlarıma sormaya başladı ama ben gerçekten sesını duymak ıstememıştım yenık duserım dıye sonra gorusmeyı kabul ettım zor bır surectı kendıne ınanmam ıcın çok uğraştı ayrıyken yaptığı oyunlara ınandığım için şuan kendıme kızıyorum hala vee sonuç olarak bana evlenme teklif etti ve ikna etti beni şuan nişanlıyız ve ıkı ay sonra kısmet olursa tabı evlenıcez benım burdakı arkadaşlara soylemeye çalıştığım şu ki gerçekten yok edin hayatınızdan ve yok olun zaten ıkı şekildede bizim için iyi olan bu gelirse bu şekılde gelıor gelmezsede zaten sız hayatınıza kaptırıp gıdıorsunuz ben çok zorladım 3 ay uzulduysem altı ay surundurdum ama sonuç bu oldu Allah hepimiz için hayırlısını versin..
İşte esas mesele karşındaki insana bağımlılığından kurtulabilekte, onsuz yapabildiğini, kendi başına çok mutlu ve güçlü durabildiğini fark etmekte.
İşte o zaman bu enerjiyi eski sevgili de alıyor ve dayanıyor kapıya.
Vazgeçmeyi bileceksin ki vazgeçilen olmayasın.
Ne olursa olsun bırakmam diyen tipte bağımlılardan olunmamalı.
Tabi her beklenen de beklemeye değmez.
Aldatıp gittiyse mesela, beklemek mantıksız, gelse bile yüzüne bakmamak lazım.
Ama sizde sevgi saygı bitmemişse doğru bir karar almışsınız. Bir istisnasınız bence.