sizin başınızdan da böyle bi durum geçti mi ?

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
Ailem erkek arkaşımı istemiyor daha doğrusu annem biliyo ve istemiyo öğrendiği zaman bana çok ağır şeyler soylemisti.. bilmiyorum her gece kafamda kurguladıgım, düsündüğüm icin mi oluyo anlamıyorum..
Olay şöyle gece ruyalarımda genellıkle, annem benimle konusmuyo,aglıyo, bana küs yada yine bana erkek arkadasım hakkında kötu seyler soyleyen ruyalar göruyorum.. Yada baska kısıler tarafından yakınımız komsularımız gıbı kısıler tarafındanda, onlar ıyı bı aıle degıl, nasıl verceksınız, boyleleler şöyleler.. gibi ruyalar goruyorum..
Çokta dua edıyorum ALLAHA bana bi yol göster diye ..
Acaba sureklı bunları dusundugum ıcın, bilinç altıma yerlestiği için mi,göruyodurum yoksa bana bi yol gösterıldıgı ıcın mı goruyodurum sizcee ??

tabiki ondan bilinçaltına işlemiş artık..umarım sorunların çözülür..çünkü sonradan annem haklıymış lafını çok duyuyoruz

tabiki ondan bilinçaltına işlemiş artık..umarım sorunların çözülür..çünkü sonradan annem haklıymış lafını çok duyuyoruz
amin canım insallah cok dua edıyorum hayırlısıyla kavusalım dıye,artık dusunmekten boyle ruyalarıma bıle vurdu artık

Zihnimiz olumsuzluklarla mesgul oldukca ruyalarimiza yansidigini dusunuyorum ben de..
Son zamanlarda ben de baya ruyalarimda kanli bicakli katliyamlar goruyorum:KK17:

Ailesinin neyi var ki istemiyor onu daha bir açıklasanız.

Gördüğünüz rüyalarda tamamen kafanıza takmanızdan dolayı bilinçaltı gibi gözüküyor

Ailesinin neyi var ki istemiyor onu daha bir açıklasanız.

Gördüğünüz rüyalarda tamamen kafanıza takmanızdan dolayı bilinçaltı gibi gözüküyor
aile yapısı bıze uygun degıl, bizim aile bıraz daha sıkı, onlar kopuk ve annesının ıkıncı evlılıgı uvey babası bizim aile ilgili sorun yasamıstı o yuzden bizim aile derken dayımlarla..

ailesi nedenıyle ..
canım ilk başta bunu annenle çözmeye çalış diyeceğim ama denemişsindir mutlaka bu kadar kafana takmaya devam edersen kendine zarar verirsin ve sana hastalık veya psikolojik rahatsızlık olarak geri döner eğer siz birbirinizi seviyorsanız ve evlenme konusunda adım atarsanız aileler ortak bir yolunu mutlaka bulmak zorunda kalacaklar herşeyi oluruna bırak biraz bu kadar yıpratma kendini

canım ilk başta bunu annenle çözmeye çalış diyeceğim ama denemişsindir mutlaka bu kadar kafana takmaya devam edersen kendine zarar verirsin ve sana hastalık veya psikolojik rahatsızlık olarak geri döner eğer siz birbirinizi seviyorsanız ve evlenme konusunda adım atarsanız aileler ortak bir yolunu mutlaka bulmak zorunda kalacaklar herşeyi oluruna bırak biraz bu kadar yıpratma kendini
denedim canım evet ama aglıyo uzuluyo dıye ben pek fazla bişi dıyemıyorum o yuzden karısık duruyu ayrıldıgımızı bılıyo ama tekrar barıstık..

Bence aileni dinle sonra çok pişman olup keşke annemi ailemi dinleseydim diyenleri okuyoruz burada :KK14:

aile yapısı bıze uygun degıl, bizim aile bıraz daha sıkı, onlar kopuk ve annesının ıkıncı evlılıgı uvey babası bizim aile ilgili sorun yasamıstı o yuzden bizim aile derken dayımlarla..

Annesi babası ayrılmış ve yeniden evlenmiş olabilir herkesin başına gelebilecek durumlardan birisi bu sonuç olarak ne şartlada yaşanmışlıkları olduğunu bilmiyoruz eğer sevgilinize ve size saygısızlık ve sizi bağlayacak bir durum olmayacaksa çokta dert değil bence. Dayınızın yaşamış olduğu bir problem sizin tüm hayatınızı etkileycek değil belki de konuda dayınız haksız nerden bilebilirsiniz.

Aile farklılığına gelince eşimle benim ailemin durumu da çok farklı aralarında uçurum var ama karşılıklı saygı ve anlayışlı tutum içinde herşeyimiz çözüldü hiç sıkıntı yaşamadık biz. Ben eşimin ailesi ile geldiğimde onlara göre davrandım, eşim benim aileme gelince onlara göre davrandı, her iki aile bize gelince bizim yaşantımıza uydu çok şükür bir sıkıntı da yaşamıyoruz.

Karşılıklı saygı ve hoşgörü sağlanırsa herşey çözülür anneniz sadece sevgilinizin annesi babası ayrılmış tekrar evlenmiş diye istemiyorsa siz biraz daha zorlayın anlatın annenize bunu. Aynı durum sizin içinde olabilirdi sonuç olarak.

Aile herşeyden herkesden önemli. Kesinlikle kafanda kurmaktan kaynaklanıyor. Biraz sakinleşip düşünürsen işallah senin için en güzel yolu bulacaksın

Ailem erkek arkaşımı istemiyor daha doğrusu annem biliyo ve istemiyo öğrendiği zaman bana çok ağır şeyler soylemisti.. bilmiyorum her gece kafamda kurguladıgım, düsündüğüm icin mi oluyo anlamıyorum..
Olay şöyle gece ruyalarımda genellıkle, annem benimle konusmuyo,aglıyo, bana küs yada yine bana erkek arkadasım hakkında kötu seyler soyleyen ruyalar göruyorum.. Yada baska kısıler tarafından yakınımız komsularımız gıbı kısıler tarafındanda, onlar ıyı bı aıle degıl, nasıl verceksınız, boyleleler şöyleler.. gibi ruyalar goruyorum..
Çokta dua edıyorum ALLAHA bana bi yol göster diye ..
Acaba sureklı bunları dusundugum ıcın, bilinç altıma yerlestiği için mi,göruyodurum yoksa bana bi yol gösterıldıgı ıcın mı goruyodurum sizcee ??
benimde erkek arkadaşım hayatıma girdiğinden beri annem dahil hiçbir yakınım istemedi onu.Bazen hak verdim istememelerine bazen cok sinirlendim ama yne de kendi bildiğimi yaptım.Seninki bilincaltına baya yerleşmiş.

X