- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
merhaba arkadaşlar şuan sizin dusuncelerınız benm ıcın o kadar önemliki...ben daha once bı konumda bi arkdşımdan bahsetmıstımm konu neden ınsanlar böyle?bu konuyu okuyup sonra cvb yazarsanız sıkılmazsanız öyle çok memnun olurum kı ama yınede sıze özet gecmek ıstıorum ...bu arkdşımın eşiyle benm eşim iş arkdşı ve esımın sevdgı bı arkdşı...ama eşimi kullanmalarından sıkıldıgımı anlatmıştım...neyse açmış oldugum konudan sonra zeyneple çok sıkı olmadık çunku o yaştakı bı ınsanın benı anlamaması kırması nıspet yapması bana çok dokunmuştu...ama eşim yıne onlarla görüşmeyı ıstedıgınden ortamlar yarattı..bu arada o olaydan sora eşi hastenelık olunca benı değil eşimi aramasıda çok garıp gelmişti cunku o olaya kadr (onun yaptıgı hatalara göz yumdugum zamanlardaa yıne onun bazı hareketlerı cıkarcı gırışımlerınden rahatsız olsamda görusuoduk...)onla ii birer arkdştık...neyse bıkaç defa eşim ayarladı gittik normal sohbet ettık ama ınceden o bana ben ona laf dokundurdum çıkarcı ınsanlarla arama mesafe koydugumu kendımı kullandırmadıgımı falan anlattım...ii ayrıldık yıne ama sora ben pek aramadım oda aramadı...cunku ona çok kırılmıştım...eşim buarada yıne onlara gıtmek ıcın yol yaptı kızdım benm ıstedıgımı sanıcaklar nıye yapıosun bırak onlar davet etsın sen davet et bız gıtmeyelım dedım...zaten eşimin bana sormadan yaptıgı davranışlar cnmı cok sıkıordu...ve zaten herseferınde ya başı agrıodu yada işleri vardı...bnde eşime kızdım bundan sora onlara gıtmek ıstemıorum bnden habersız arkdşınla plan yapıp sorada eşınden red cvbı alma dedım...eşimle netleştik bu konuda..ardan zaman gectı bıgun onda olan bı tarıfı almak ıcın aradım ama kardeşi çıktı tlfn değiştirmişler bnde diğer hattını arayıp durumu ızah etmek ıstedım açmadı msj cektım...geri donuş yapmadı...bıdaha ne ararım nede sorarım dedım ve mesele kapandı...dun eşim hamıle oldugunu söledi...2,5 aylık hamıleymış...benm söledıgım ılk ısımler arasındaydı olsun onemli değil sölemiş,sölememiş...ama şimdi duydum aramızda böle bişeler oldu ama sizce aramam gerekırmı?o benm hamıleyken cogu zaman yanımdaydı ?sormam gerekırmı?hayırlı olsun demem gerekırmı?ben çok kararsızım yarın öbur gun cocukları oldugu zaman bılıorum eşim ısrar edıcek gıdelım gıdelım dıye sonucta o benm oğluma takısınıda taktı ufak tefek bişlerde aldı bnde altında kalmadım yaptıklarının ama yınede yıne altında kalmak ıstemem...çocugu dogdugu zaman yanına bu şekildede gıtmek ıstemıorum eşimi tek yollasam mı dıyede dusunuorum o ne kdr dogru olur bılmıorum kısacası fıkırlerınıze sonsuz ıhtıyacım var ....sevgiler