Sizin eşleriniz de böyle mi ?

Yok çalışıyorum kıyafeti sürekli yeni bişeyler alan birisiyim o yüzden zor oluyor biraz da kıyafeti geçtim makyaj çok oyalıyor beni

Yok çalışıyorum kıyafeti sürekli yeni bişeyler alan birisiyim o yüzden zor oluyor biraz da kıyafeti geçtim makyaj çok oyalıyor beni

Sabit bir makyajınız yok mu, çat çat yapmaya alıştığınız, sizi en iyi hissettiren bir makyaj?
Ne sürmeden çıkamam-ne sürmezsem sorun değilleriniz belli mi?

Abartmıyorum, makyajım taş çatlasın 10 dk. O da hani bir yandan çocuk çekiştiriyordur, öyle 10 dk.
Çünkü bellidir yani ne yapacağım. Her makyaja sıfırdan makyaj gibi başlarsanız olmaz. Misal ağır makyaj yapacağım, yüzümü yıkayıp bazı hemen bi sürer yüzün emmesini ayna karşısında beklemem, diğer işleri hallederim, fondöteni sürer, yine başka bir işi aradan çıkarırım, sonra da hemen üzerine yerleştiririm gibi gibi..
Sorununuz pratik olamamak ve pratik olmayı istemekse, işinizin zaman alan-sizi bekleten kısımlarını başka işle doldurun.

Hazırlanma tarzımız çok benziyor. Böylelikle ben de bekleten değil, bekleyenlerden oluyorum. Çünkü eşim nasıl beceriyorsa, hiç benden önce hazır olamıyor.

Hadi ben kombin makyaj yapıyorum da eşiniz ne yapıyor Merak ettim :)

Bence çantayı siz hazırlayın daha hızlı olur:))

Bu yazdığınız tarzdayım bende, nemlendirici sürüp cildin emmesini beklerken diş fırçalamak, bb kremi sürüp araya saçı sıkıştırmak gibi gibi, böylece arada kalan zamanı boşa geçirmiyorum. Arkadaş sanırım rahat rahat hazırlanmak istiyor ama eşi yüzünden pek mümkün olmuyor gibi. Benim eşim de haftasonları böyle, sıkıldım dediği an 5 dk sonra kapıda bitiveriyor, bende hep aklımda önceden bir kombin yapıyorum o hafta için yada kenarda oluyor. Yoksa beklemek de bekletmek de sıkıcı.

Hazırlanma tarzımız çok benziyor. Böylelikle ben de bekleten değil, bekleyenlerden oluyorum. Çünkü eşim nasıl beceriyorsa, hiç benden önce hazır olamıyor.

Ben de daha benden önce hazır olanı görmedim hayatımda
İşte, bekleme payı da var illa, hani belki biz gibiler aşırı hızlı kalıyoruzdur diye hakkına da giresim gelmiyor yavaş kalanların ama, öncelik sıraları-unutabilecekleri kodlu olmalı aklında bu gibi anlarda diyorum, otomatik bir hıza almalı insan kendini. En azından çok yayılmamalı

Valla ne yalan söyleyim her defasında ayni makyaj ama bekliyorum tabi bazımın emilmesini bazıydı fontoteni pudrası allığı eylineri sürüyor bayağı

Benim hazirlanmam 15 dkyi geçmez ama ofler pufler arabaya iner mutlaka arar rahatsız eder... Normalde bekletmem ama hadi şuraya gidelim dediğimizde mecbur bekliyo hazırlanmami. Babam eşimden çok daha fena. Benim bildiğim erkekler böyle.

Bir yere gideceksek zaten en az bir gün öncesinden planlamışızdır.geceden kafamda tasarlarim ne giyecem saç makyaj nasıl olacak diye.sabahına zaten çalışmıyorum evdeyim diye erkenden dusumu alır,rimelimi sürer,sacimi yapar, eşimi beklerim.o işten gelince çıkarız.evde ise De aynı durum söz konusu.sadece isim bitince o hazırlanmaya başlar böylece beni beklememis olur

Valla ne yalan söyleyim her defasında ayni makyaj ama bekliyorum tabi bazımın emilmesini bazıydı fontoteni pudrası allığı eylineri sürüyor bayağı

Oyy nasıl sinire kalır eşinizz
Ben dişimi fırçalarken bile evi 2 tur dönüyorum, yani ayna karşısında keyfine vara vara makyaj yapmak, gerçekten eşinizi sinirlendirebilir, anlıyorum adamı. Çünkü benim eşim de ayna karşısında parfüm sıkan biri, saçını bir giyinmeden önce, bir de giyindikten sonra düzelten biri, ayna karşısında dişini fırçalarken dans eden biri
Konunuzda demişsiniz ya "Doya doya bir makyaj" diye; işte tek başınıza çıkarken yapın onu, keyfine vara vara. Ancak eşiniz sizin keyfinizi beklememeli değil mi? Biraz haksızlık sanki. O da size az biraz uysun siz de ona.
Olmazsa onu da katın hazırlığınız içine "Hangi kıyafetle beni görmek istersin, hadi şuraya çıkardıklarımdan seçedur" filan deyip kendi zaman kaybınızı ona telafi ettirin olmazsa. Ben öyle yapardım daha sabırlıyken
Şimdi kapı önünde "Hadeeee" diye bağırıyorum odalara doğru orası ayrı. :)

Eyeliner ve goz fari haric bende herseyleri surerim. Ama 15 dakika suruyor. Nemlendirici yada baz suruyorum, dudaklarimida nemlendirici suruyorum 5 dakika bekliyorum. Sonra fondoten+goz alti kapatici ve pudrasi+ allik+ kaş rimeli+ rimel+ ruj ve son olarak sabitleyeci spray ile bitiş ve 10 dakika eyeliner ve far haric oyle ince isçilik bursey yok bunlarda.
Acelem varsaaa sadece kaş rimeli ve rimel +dudak nemlendirici yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…