Sizin fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var :(

Derin-34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5
3
31
Bu adam benim ilk okuldan beri arkadaşım.. Yıllardır hiç görüşmedik. Son 1 yıldır da bi şekilde ayda bi kere falan konuşuyorduk. Şuan ise 1 haftadır sevgiliyiz sözde.. Ailevi sorunları olan, çok sıkıntıya gelemeyen biri. Buluştuğumuz zamanlar her şey çok güzel ama eve geldiğimiz an ondan haber alamıyorum ben mesaj atmasam o atmayacak. Nerede kiminle ne yaptığını asla haber vermiyor. Anca ben buluşalım dediğimde buluşuyoruz. Bunun konusunu açtığımda da bir şekilde konuyu kapatmayı başarıyor. İlgilendiğini sevdiğini belli etmiyor. Sorunları olduğu için ona destek mi olsam, zaman mı versem yoksa daha fazla alışmadan bitirsem mi ? Çünkü onun aksine ben ondan gerçekten çok hoşlanıyorum onun yanında olmaktan çok mutluyum ama yavaş yavaş da beni tükettiğini hissediyorum.. Lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olun yeni katıldım aranıza :)

Bu adam benim ilk okuldan beri arkadaşım.. Yıllardır hiç görüşmedik. Son 1 yıldır da bi şekilde ayda bi kere falan konuşuyorduk. Şuan ise 1 haftadır sevgiliyiz sözde.. Ailevi sorunları olan, çok sıkıntıya gelemeyen biri. Buluştuğumuz zamanlar her şey çok güzel ama eve geldiğimiz an ondan haber alamıyorum ben mesaj atmasam o atmayacak. Nerede kiminle ne yaptığını asla haber vermiyor. Anca ben buluşalım dediğimde buluşuyoruz. Bunun konusunu açtığımda da bir şekilde konuyu kapatmayı başarıyor. İlgilendiğini sevdiğini belli etmiyor. Sorunları olduğu için ona destek mi olsam, zaman mı versem yoksa daha fazla alışmadan bitirsem mi ? Çünkü onun aksine ben ondan gerçekten çok hoşlanıyorum onun yanında olmaktan çok mutluyum ama yavaş yavaş da beni tükettiğini hissediyorum.. Lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olun yeni katıldım aranıza :)

iyide bu insan seni sevmiyor ki, seven insan ilgilenir falan bunları herkes biliyor, senin zorlamanla buluşuyormuşsunuz, daha neyin mücadelesini yapıyorsunuz ki

Ne olursa olsun sevdiğinin yanında unutur insan dertlerini. Ilgilenmemesi ailesini bahane etmesi tuhaf geldi açıkçası

Pek umrundaymışssınız gibi gelmedi aman arkadaşım sorunsuz birsuru bekar erkek varken sorunlusuyla ugrascan sonra evlenince kıymet bilmicek amaaaaan boşver bırak gitsin

Anlatamadigi bişeyler vardır belki. .bence gittiği yere kadar gitsin,sonrasında aklınızda soru işareti kalmaz böylece

Kendi cevabınızı vermişsiniz aslında alişmadan uzaklaşın bence böyle ıssız adam yipinden bi cacık olmaz dediginiz gibi tüketirsiniz...Bide göz var nizam var ortada iyi bişi yokki gizemli takilan ilgilenmeyen hevessiz bi adam ..Yok yakin dönünüzz efenim

ilişkide her iki tarafın da aynı heyecanı hissetmesi gerekir, görüşmek için çabalaması gerekir hele ki ilk dönemlerde.
belli ki senin hoşlandığın kadar senden hoşlanmıyor.

bence fazla bağlanmadan açıkça, ilişkiden beklentinin bu olmadığını söyle, bu şekilde yürümesini istemediğini anlat bakalım ne diyecek.
dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır :KK37:

Çok teşekkür ederim arkadaşlarr gerçekten kafam çok karışık haklısınız.. Ama işte daha 1 hafta oldu ve biraz zaman mı versem diye de düşünüyorum ama sizlerin fikir ve düşüncelerinizi dikkate alıcam, tekrardan çok teşekkür ederim :)

Ben şöyle düşünüyorum benim bir kaç yıllık ilişkim var ilk çıkmaya başladığımız zamanlar o da telefondan mesajdan nefret eden bir insandı haftada bir mesajlaşırdık o da buluşmak için sadece.Sevgisinden vs şüphelendiğim oldu ama o da mesaj atmaktan hoşlanmazdı.Zamanla uzun bir süre bu ben onu alıştırdım ve artık mesaj atıyor ama hala da mesajlaşmayı vs sevmeyen bir insan.Başlarda ilgisini ''mesaj atmıyor kesin sevmiyor ilgisiz ilgi göstermiyor buluştuğumuzda güzel ama eve geldiğimde sanki sevgilim yokmuş gibi'' düşündüğüm oldu ama artık ilgisini mesajla vs ile ölçmüyorum çünkü onun karakteri öyle rahat bir insan.Kıskançlık her zaman var.İlgisini yine yüz yüze gösteriyor mesaj da göstermesine gerek yok.Herkes mesaj peşinde koşmak zorunda değil.Sorarsan artık mesajlaşıyoruz alıştırdım onuda.Başta ilgisini mesajla ölçecek olsaydım şuanda bu kadar güzel olan ilişkimize baştan yazık etmiş olurdum.Yanlış anladığım yer varsa düzeltin

Yani zaman vermeniz gerektiğini sırf bu yüzden ilişkiyi bitirmeniz gerektiğini düşünmüyorum aynısını bende yaşadım çünkü

Ben şöyle düşünüyorum benim bir kaç yıllık ilişkim var ilk çıkmaya başladığımız zamanlar o da telefondan mesajdan nefret eden bir insandı haftada bir mesajlaşırdık o da buluşmak için sadece.Sevgisinden vs şüphelendiğim oldu ama o da mesaj atmaktan hoşlanmazdı.Zamanla uzun bir süre bu ben onu alıştırdım ve artık mesaj atıyor ama hala da mesajlaşmayı vs sevmeyen bir insan.Başlarda ilgisini ''mesaj atmıyor kesin sevmiyor ilgisiz ilgi göstermiyor buluştuğumuzda güzel ama eve geldiğimde sanki sevgilim yokmuş gibi'' düşündüğüm oldu ama artık ilgisini mesajla vs ile ölçmüyorum çünkü onun karakteri öyle rahat bir insan.Kıskançlık her zaman var.İlgisini yine yüz yüze gösteriyor mesaj da göstermesine gerek yok.Herkes mesaj peşinde koşmak zorunda değil.Sorarsan artık mesajlaşıyoruz alıştırdım onuda.Başta ilgisini mesajla ölçecek olsaydım şuanda bu kadar güzel olan ilişkimize baştan yazık etmiş olurdum.Yanlış anladığım yer varsa düzeltin
Yaa beni o kadar rahatlattınız ki benim sorunumda aynı böyle iştee. Ayrıldığımda keşkelerim olsun istemiyorumm. Elimden geleni yapıp ondan sonra bi karara varmak istiyorum ama alışmaktan korkuyorum, zamanla düzelmezse alışıp unutamamaktan korkuyorum..

hiç uzatmadan ayrıl derim.
baştan alakasız olan adam sonra sonra hiç oralı olmaz..

Ayril bence bacim... adam ilgisiz demek ki sevmiyor ya da sevgili gibi hissedemiyor 1 haftadir...

Yaa beni o kadar rahatlattınız ki benim sorunumda aynı böyle iştee. Ayrıldığımda keşkelerim olsun istemiyorumm. Elimden geleni yapıp ondan sonra bi karara varmak istiyorum ama alışmaktan korkuyorum, zamanla düzelmezse alışıp unutamamaktan korkuyorum..
Kim ne der bilemeyeceğim ama aynı durumu bende yaşadım ve her insanın karakteri farklıdır dediğim gibi kimisi çok rahattır kimisi heyecanlıdır çok mesajlaşmak ister kimisi buna uzaktır herkes aşkı farklı şekilde yaşar.Bu yüzden ayrılmayın derim ben.Ben iyiki ayrılmamışım yani.Zaman verin.Benim de ilgisini aşkını mesajla bişeyle ölçmemem gerektiği onunsa daha fazla mesajlaşabilmesi uzun bir zaman aldı.Başta yani haftada bir o da mesajlaşmak için mesaj atan adamın bunu karakterinden kişiliğinden hayat tarzından şuana kadar ki ilişkilerinden ötürü yaptığını ben anladım ve şuanda evlenmeyi istiyoruz.Her şey yolunu buldu.Başta öyle olan bundan sonrada öyle olur diye bir durum yok tamamen kişilik meselesidir.Şuanda hergün mesajlaşıyoruz ama sorsan o hala mesajlaşmayı istemiyor.Birkaç yıldır beraberiz.Birbirimizi çok seviyoruz başta yanıldığım gibi değilmiş şuanda sevgisinden asla şüphem yok.Uzun oldu kusura bakmayın hepinize iyi günler:KK70:

X