Sizin kocalarınız da böyle mi ?

alekta movik movik

Prosuz
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
2.801
2.688
Adamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.
Bi doktora falan mı götürsem. Dondurma maraş usulü istiyorum sakın muzlu alma diyorum adam muzlu alıyor. Ben gideyim diye bi taktik mi bu acaba. :KK51:
Alısveriş konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz defalarca arayacak ya da ben gidip alacam ya da beraber.
Bu da dert mi evet dert temizlik yapıyorum kaç defa arıyor işin içinde!:KK12:
Bu sıkıntıyı sadece alışverişte yaşıyoruz. Kendine zehir gibi kafası.

Benimki de arar markette. Sizinki baya abartmış durumu ama.
Bir de geç kaldığımda her dakika araması var ki nerede kaldın diye asıl sinir bozucu olan o. Sanki arayınca işim hızlanıyor.
Neyse dertlerimiz bu olsun. Ne konular görüyor, okuyoruz her gün :nazar:

markette.jpg

hımm.. taktik de olabilir hee.. :)))
içten samimiyetinizden dolayı gülüyorum.
benimki de sevmez mesela. bana genelde kendin al işten gelirken der. bende unuttum derim. ama detaylı sormaz. kafasına göre takılıyor sağolsun. :)
evet benimki de iş çıkışı birşey lazım mı diye sorar. o lafıda o zaman söyler çoğunlukla. markete iş çıkışı uğramak işine gelmiyor tabi.

Yeterince uyuz edersem kendi gider beni yollamaz diyo bence, yoksa hazır liste ile normal zekada herkesin başarabileceği bir şey alışveriş yapmak

Sut dersin mesela burda 1lik var 1,5 var hangisi yagli yagsiz light.yaziyo bi dunya secenek listeye marka litre kilo gram vs tam olarak yaz en kolay cozum bu erkeklerin cogu ayni bu konuda

Adamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.
Bi doktora falan mı götürsem. Dondurma maraş usulü istiyorum sakın muzlu alma diyorum adam muzlu alıyor. Ben gideyim diye bi taktik mi bu acaba. :KK51:
Alısveriş konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz defalarca arayacak ya da ben gidip alacam ya da beraber.

Ay en buyuk derdin bu olsun canim bi keresinde bende esimi nescafe almaya yolladm.bak latte degil sutlu kopuklu nescafe al dedim evde 10 tane latte vardi zaten .
Interntten resim bile gsterdim gtmis latte almis gelmis :))) saskin kocisim :)
Gttim ben degstrdim artik dunde maya almaya yolladim yas maya alcaksin die baya bi tembihledim dogru almis gelmis bu sfer cocukla yollaynca arama gbi sansida yok kucagnda cocuk :))
Ayrica benm esim aramaz yanlis manlis alir gelir ne bulursaa :))

İstediğiniz ürünler evinizde genelde kullandığınız ürünler sanırım ki. Fotoğraflarını çekin whatsapp tan atın yazılı listeye ek olarak , neye benziyor sorunu çözülmüş olur :KK39:

Geçen bende ondan krema istedim.Buzdolabı reyonun da dedim.
Beni aramış artık açmıyorum markete gittiğinde telleri.
Bu gitmiş vanilyalı pata kreması,kakaolu pasta kreması,krem şanti ve istediğim kremayı almış.
Bir geldi eve aaaa dedim bunlar ne ben senden pasta kreması istemedim ki.
Bana dediği cevap olsun pasta yaparsın yeriz zarar gelmez.

Eskiden hele tuvalet kağıdı isterdim 24 lü alırdı.Yoğurt isterdim kova alırdı.Herşeyden fazla fazla.
Artık marka ve adedini söylüyorum.O kadar abarttım ki 10 patates 10 soğan diye adet veriyorum yoksa cuvalla alıyor.Ben böyle çaresini buldum.

herşeyi benden çok bilir, benim aldığımı beğenmez genelde, bu ne bayat, hormonlu vs der. ama hiç elinin ayarı yoktur, 2 kişi olduğumuz halde 4 tane ekmek alır mesela :KK70:

mutfak alışverişlerini kocalar yapmasın mümkünse!
bende sabah ekmeğe gönderiyorum mesela, 2 saat gelmiyor. sonra elleri kolları dolu nefes nefese; sunu aldım bunu aldım bak ne aldım diye aldıklarını çıkarıyor poşetten. bende kahvaltı masasında saf saf ekmek bekliyorum her defasında! bi'de evde olan şeyleri tekrar tekrar almıyor mu! pazardan pazara kahvaltı yapan çalışan insanlarız sonuçta. ne gerek var 3 kalıp beyaz peynire!

Benimki de öyle. Ama bi tuhaf yanı daha var 1 demet maydanoz al derim gider 3demet alır.:KK70: Korkudan manava gönderemiyorum. :KK70::KK70::KK70:

3 demet alması eşinizden değil , manavların yalnız alışverişe gönderilmiş erkekleri hedef seçmelerinden kaynaklanıyor.

- Abi , çok taze , bak ucuzda vereyim 2 demet yengem sana börek yapar.
- Abi böyle kütür kütür meyveyi bulamazsın bi daha 10 tl lık yapayım mı ?

Gibi gibi ataklarla 1 demet maydanoz alacak adama 3 demet satıyorlar :KK39:

X