sizin sevdiğiniz eşinizi yada sevgilinizi delirten şeyler neler

Sarikuzum

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.880
1.668
39
sizin ço sevdiğiniz ama sevglinizin yapmanızdan sinir olduğu şeyler neler söleyin bakalım mesela ben gezmeyi severim eşim evde yanlız kalmayı sever o kalabalık yere gitmek istemez bende insan dolu erleri sevrim laelaelaelaelae
 
Valla ben dans etmeyi, göbek atmayı pek bi severim. Gel gör ki sevgili kocacııımla bu hususta hiç uyuşamayız. TV'de radyoda güzel bir şarkı çalar, kalkarım oynamaya (evde) bizimkinin bakışlarını görmeniz lazım:"Bu şaşkın naaabıyo böyle Allaaaa Allaaa" der gibi bir hali vardır, hiç hoşlanmaz. Veya bir düğünde davette slow bir şarkı çalar ben ısrar ederim hadi dans edelim diye (zira masada bizden başka oturan çift kalmamıştır) nuh der peygamber demez. Adam sevmiyor dans etmeyi, oynamayı anladık da, benim oynamama niye gıcık oluyor onu hala çözmüş değilim. Aslında gayet de güzel oynarım ama:roflol:
 
Haa unuttum yazmayı, söylemeden edemicem. Bi de canım kocacııımın renkli, dantelli, seksi iç çamaşırlarına gıcık olma durumu vardır ki içler acısı. Evliliğimizin ilk günlerinde şööööle seksi bir babydol giymiştim ki giymez olaydım. "Bu ne böyle be üstündeki" demişti. :roflol: Hey Allahım yaaaaa hala gülerim. Sanırım ağlanacak halimize gülme olayı böyle durumlar için söylenmiş bir söz.
 
Avikap Senin Kocayla Benim Koca Kardeş Olabilirmi şimdi O Aklima Takildi Da:uhm:sırnaşık şey:roflol:

Ahh şekerim benim kocamın bi eşi benzeri yoktur diyodum ama varmış demek ki:roflol:

Ayrıca evet canımcım, hemen bi organizasyon yapmak lazım kurt dökme seanslarıı, oynayalım coşalım:teytey:
 
Evde eşyaların yerleri ile oynamaya ben bayılırım,eşim çıldırır:))

Çünkü her ne kadar eşyaları değiştiren ben isem de,o kaldırır! Sonra o şekli beğenmeyip herşeyi eski yerine aldırtırım:))
Kime?
Tabi ki ona:))
Cinayet sebebi gibi ama işte böyle..
 
ben sarı saç hastayım ama sözlüm sarı saç dedirtmez bile..Anlamadım gitti sarı saç alt tarafı ya:uhm: aman ne yapayım başka hiç bir şeyime karıştığı yok zaten buna da karışmaz istersen sarıya boyat der ama adam sevmiyor gel de boyat kafamçokkarıştı
 
bız esımle her konudea genelde anlasırız o sadece kavga ederken tartısırken benım karsılık vermeyıp susmama delı olur sınırlenır
 
hanimhanimcik giyinmeyi sevmem ya spor giyinirim yada biraz elegant esimde buna cok sinir olur niye söyle hanimhanimcik birseyler giymiyorsun bak sunun karisi böyle giyiniyor sunun karisi söyle giyiniyor dedigi zaman hoopp benimde tepem atiyor iste:kızgın:

Yahu banane elalemin garisindan canim:mymeka:
 
Esim bana kizdiginda ben ona cevap verdigimde cok sinirlenir.O buna sinirlendikce ben daha cok cevap veriri.Ondan daha cok söylenmeye baslarim.O da buna deli olur.
 
inat olduğumu söler, sözünü dinlemezmişim tersini yaparmışım öyle der.
bide tarzımı beğenmez, hanım hanımcık olmamı ister, ben biraz asiyim heralde.
 
X