sizin tercihiniz ne olurdu ?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.895
4.441
Merhaba arkadaslar,daha once de konu acmisligim oldu,bilenler vardir,8yillik evliyiz cocugumuz olmuyor maddi olarak cok iyi degiliz,esim tek calisiyor ben ogrenciyim vs bicok sorunumuz var yani.
8 yil icinde akraba kaynakli ve esimin mantikli dusunmemesinden kaynakli 4 is degistirdi,kendisi.Neyse simdi ki isinde 9 aydir calisiyor ve 1000 tl maas+ prim aliyor,yaklasik 1400 falan elimize geciyor,simdi sorunumuz su,esim ozel bi sirkete is basvurusunda bulunmustu,bu ise girmeden.
Bugun sirketten esimi aramislar ve mayis 14te gelip baslayin demisler,1800maas+prim sigorta+380tl lik yemek fisi olacak demisler..
Sizce isini birakip gitsin mi yeni ise ? Ee tabi ki gitsin,dediginizi duyar gibiyim ama suan calistigi isteki patronu esimi eve getirip goturen,1 yilda 2 defa zam yapan ve en onemlisi mutahitlikte yaptigi icin bize ev almamiza cok yardimci olan biri..
20 binlik borcumuz var adama,ev ile ilgili,adam ben atanana kadar bizi slklstirmayacagini soyledi..
Sizce boyle bi adami yuzustu birakip yeni ise baslamali mi esim ? Bide sizce esim ciksa isten,adam borcunu ister mi bizden ?
Cok karisik anlatmis olabilirim kusura bakmayin..
Soru net olarak su 400tl lik maas farki icin siz olsaniz isinizi birakir yeni ise girer misiniz,bi suru slklntl cektigimizi en onemlisi maddi olarak zorlandigimizi belirteyim (hatta bu yuzden Bi sorunumuz olmadigi halde cocuk icin dogru duzgun bi tedavi olamadik,hep erteliyoruz)ama simdiki patronu sayesinde ev sahibi oldugumuzu da belirteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar,daha once de konu acmisligim oldu,bilenler vardir,8yillik evliyiz cocugumuz olmuyor maddi olarak cok iyi degiliz,esim tek calisiyor ben ogrenciyim vs sorunlarimiz var yani.
8 yil icinde akraba kaynakli ve esimin mantikli dusunmemesinden kaynakli 3 is degistirdi,kendisi.Neyse simdi ki isinde 9 aydir calisiyor ve 1000 tl maas ve prim aliyor,yaklasik 1400 falan elimize geciyor,simdi sorunumuz su,esim ozel bi sirkete is basvurusunda bulunmustu,bu ise girmeden.
Bugun sirketten esimi aramislar ve mayis 14te gelip baslayin demisler,1800maas+prim sigorta+yemek fisi olacak demisler..
Sizce isini birakip gitsin mi yeni ise ? Ee tabi ki gitsin,dediginizi duyar gibiyim ama suan calistigi isteki patronu esimi eve birakan,1 yilda 2 defa zam yapan ve en onemlisi mutahitlikte yaptigi icin bize ev almalmamiza cok yardimci olan biri..
20 binlik borcumuz var adama,adam ben atanana kadar bizi slklstirmayacagini soyledi..
Sizce boyle bi aadami yuzustu birakip yeni ise baslamali mi esim ? Bide sizce esim ciksa isten,adam borcunu ister mi bizden ?
Soru net olarak su 400tl lik maas farki icin siz olsaniz isinizi birakir yeni ise girer misiniz,bi suru slklntl cektigimizi en onemlisi maddi olarak zorlandigimizi belirteyim ama simdiki patronu sayesinde ev sahibi oldugumuzu da belirteyim.

pozisyonları yazabilir misin
şu anda ne olarak çalışıyor
orada ne olarak çalışacak eşiniz?
bir de eleman sirkülasyonları nasıl şirketlerin?
şimdiki ve yenisinin yani, bilginiz var mı?

Ya cok zor soru sormussun. Benim aklima su geldi. diger yeni sirket esine 1400tl verirken, bu adam niye 1000 veriyor? Ona olan borcunuzu dusuk maasla calistirarak caktirmadan aliyor olabilir mi?
bence esin patronuyla bu konuyu bir konussun, ben oyle de boyle de senle calisirim abi, ama sende biraz maasi arttirabilir misin? desin. genelde ise yarar.

adama 20.000 borcunuz varmış sizide sıkıstırmıyormus odeyin diye. 400 tl için bilemedim şimdi heralde degıstırmezdim işimi. okulunuz bıtınce sizde calısırsınız

Eşinizin işten ayrılması adamı zor durumda birakacaksa kötü olur yardimci da olmuş size ama bir yandan da daha iyi bir iş var. Acik acik Konussaniz anlayışla karsilamaz mi?

pozisyonları yazabilir misin
şu anda ne olarak çalışıyor
orada ne olarak çalışacak eşiniz?
bir de eleman sirkülasyonları nasıl şirketlerin?
şimdiki ve yenisinin yani, bilginiz var mı?
Suanki isinde magaza muduru,yeni iste satis danismani olacak.
Sirket adini verirdim de yasak uyari alirim diye korktum :110:
Yeni isinin,tv de cikiyor reklami,unlu bi optik sirketii.

Eşinizin işten ayrılması adamı zor durumda birakacaksa kötü olur yardimci da olmuş size ama bir yandan da daha iyi bir iş var. Acik acik Konussaniz anlayışla karsilamaz mi?
Bilemiyoruz ki :KK43: aslinda zorda kalmaz adam 30 40 calisani var sadece o magazada..
Ama biz ayip olacak diye ne yapicaz bilemedik.

bakın pazarlama konusunda şirketler genellikle sabırsızdır, çabuk sonuç beklerler ve çok fazla eleman değiştirirler
ayrıca, tv'de reklamı çıkan bir şirket büyük bir şirket demektir, bu da patronla şu anki samimiyette olma olasılığı neredeyse yok demektir
hazır mutlu ve huzurlu bir işi var
müdürken "satış danışmanı" adı altında pazarlamacı olarak geçmesin başka yere bence
çünkü maaş ne kadar önemliyse süreklilik ve huzur da bir o kadar önemli
haa mağaza müdürü, departman sorumlusu, bölge sorumlusu deseniz anlarım

adama 20.000 borcunuz varmış sizide sıkıstırmıyormus odeyin diye. 400 tl için bilemedim şimdi heralde degıstırmezdim işimi. okulunuz bıtınce sizde calısırsınız
Evet adamin evini satin aldik,normalde 110a sattigi evi bize 100 e verdi ve biz 80binini bankadan cekip verdik 20 binini ben ataninca verecem,oyle konustuk.

Merhaba arkadaslar,daha once de konu acmisligim oldu,bilenler vardir,8yillik evliyiz cocugumuz olmuyor maddi olarak cok iyi degiliz,esim tek calisiyor ben ogrenciyim vs bicok sorunumuz var yani.
8 yil icinde akraba kaynakli ve esimin mantikli dusunmemesinden kaynakli 4 is degistirdi,kendisi.Neyse simdi ki isinde 9 aydir calisiyor ve 1000 tl maas+ prim aliyor,yaklasik 1400 falan elimize geciyor,simdi sorunumuz su,esim ozel bi sirkete is basvurusunda bulunmustu,bu ise girmeden.
Bugun sirketten esimi aramislar ve mayis 14te gelip baslayin demisler,1800maas+prim sigorta+380tl lik yemek fisi olacak demisler..
Sizce isini birakip gitsin mi yeni ise ? Ee tabi ki gitsin,dediginizi duyar gibiyim ama suan calistigi isteki patronu esimi eve getirip goturen,1 yilda 2 defa zam yapan ve en onemlisi mutahitlikte yaptigi icin bize ev almamiza cok yardimci olan biri..
20 binlik borcumuz var adama,ev ile ilgili,adam ben atanana kadar bizi slklstirmayacagini soyledi..
Sizce boyle bi adami yuzustu birakip yeni ise baslamali mi esim ? Bide sizce esim ciksa isten,adam borcunu ister mi bizden ?
Soru net olarak su 400tl lik maas farki icin siz olsaniz isinizi birakir yeni ise girer misiniz,bi suru slklntl cektigimizi en onemlisi maddi olarak zorlandigimizi belirteyim (hatta bu yuzden Bi sorunumuz olmadigi halde cocuk icin dogru duzgun bi tedavi olamadik,hep erteliyoruz)ama simdiki patronu sayesinde ev sahibi oldugumuzu da belirteyim.

o zaman çıkmasın işinden değmez

müdürken satış danışmanına geçmesi olmaz bence adam da anlayışlıymış size yardımcı olmuş zam yapar yine zamanı gelince bilemedim müdürden satışa geçmek mantıklı değil

Magaza müdürü nasil 1000 lira aliyor ki. Birakmasin bu isi o zaman satis elemani olacaksa bence

Magaza müdürü nasil 1000 lira aliyor ki. Birakmasin bu isi o zaman satis elemani olacaksa bence
Ya "mudur" guya ama satisa da bakiyor,elemanlardan giren cikan paradan sorumlu..
Suan calistigi is kendi meslegiyle alakasiz bi is ama ogrendi,diger teklif aldigi is ise kendi meslegi..
Bikac ay once hissetmis gibi "snn meslegin degil bu is,memnun musun bu isinden,simdi bi optik magazasi ararsa seni,150 200 tl fark icin cikar misin"diye sormustum esime.
Oda "150 200 degil de 400 500 fark olsa birakirim giderim,cunku kendi isimi yapmak istiyorum" demisti..
Ama bugun de bana "sn yok dersen kabul etmem" dedi :KK43: cunku eski islerinde kendi basina verdigi kararlarla hep uzulduk sonucunda ve ben hic onaylamamistim,ki hakli cikiyordum,simdi bana birakti.:KK43:

X