sizinde fikirlerinizi merak ediyorum..

zzeeyynnepp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
17
2
39
Merhaba arkadaşlar size bir konuda fikrinizi sormak ıstiyorum.düğünden once eşimin eşyaları ütüsüz bir sekilde çöp posetlerine tikilmis bir sekilde eve geldi.BEnim eşyalarımı çalıştığımdan annemler utuleyip yerleştirdiler.sizce eşimin kıyafetlerinin bu şekilde gönderilmesine siz takarmi idiniz.esim annesine utuleme demiş.BEndeü utulenmese bile arayıp kusura bakma kızım gökhan utuleme dedi bende o şekilde gönderdim dese bu kadar ağrıma gitmez di dedim.Sİzce çok şey mi beklemisim.Kina günü gorumcemi arayıp geç oldu tek eve gitmem doğru olmaz ben eşyaları bir odaya koyup kapıyı kitleyim sende yanımda ol dedim oda ben çok yorgunum diyerek gelmedi.şehir dışından gelenler evi gezerler uygun olmaz dedim ama nafile.Düğün günü sabah kalkıp onları odaya taşıyıp ortalığı toparlamak için geldim.siz olsanız ne yapardiniz?bu durumda fikriniz ne olurdu.BEnim gibi durum yaşayan varmı acaba?eşimle genellikle hep zıt düşünüyoruz.ona göre eşyaların o şekilde gelmesi normal bir durum.BAna göre normal değil.onun için tarafsız düşüncelerinizi almak istedim.şimdiden yorumlariniz için tesekkurr ederim.

Merhaba arkadaşlar size bir konuda fikrinizi sormak ıstiyorum.düğünden once eşimin eşyaları ütüsüz bir sekilde çöp posetlerine tikilmis bir sekilde eve geldi.BEnim eşyalarımı çalıştığımdan annemler utuleyip yerleştirdiler.sizce eşimin kıyafetlerinin bu şekilde gönderilmesine siz takarmi idiniz.esim annesine utuleme demiş.BEndeü utulenmese bile arayıp kusura bakma kızım gökhan utuleme dedi bende o şekilde gönderdim dese bu kadar ağrıma gitmez di dedim.Sİzce çok şey mi beklemisim.Kina günü gorumcemi arayıp geç oldu tek eve gitmem doğru olmaz ben eşyaları bir odaya koyup kapıyı kitleyim sende yanımda ol dedim oda ben çok yorgunum diyerek gelmedi.şehir dışından gelenler evi gezerler uygun olmaz dedim ama nafile.Düğün günü sabah kalkıp onları odaya taşıyıp ortalığı toparlamak için geldim.siz olsanız ne yapardiniz?bu durumda fikriniz ne olurdu.BEnim gibi durum yaşayan varmı acaba?

eşiniz ütüsüz istemiş onlarda ütüsüz göndermiş bunda bişey yok bence, görümcenizde gelmek istememiş yorgun diye, başkasını götürün sizde ne varki bunda, açık aramayın bence, hayatınıza bakın

Bence abartiyorsunuz. Agrima gitti demeler felan. Hayatinizin tadini cikartin. Neguzel evlenmissiniz sevdiginize kavusmussunuz. Sizin gezip tozup eglenme zamaniniz. Kafanizi taktiginiz seye bakin. Problem ariyosunuz galiba..

Kesinlikle abartmayin hem demek ki bunca yil oglunu oyle giydirmis :) hakaret gibi dusunmeyin kafaniza takmayin :)

Eger ceyiz serildiyse ve gormeye i sanlar gelicekse ole gonderilmesi sacma tabi.
bunuda siz degilde anneniz annesiyle konusabilirdi.
Gecmis gitmis seyi cokta dert etmeye gerek yok sonucta

takıldığınız şeyler önemli şeyler değil, şimdiden bunlara takılırsanız ileride yandınız demektir. Özellikle eşinizin kıyafetlerinin ütüsüz gelmesi sadece üşengeçlik göstergesindir, sizi üzme canınızı sıkma amacıyla yapılmamıştır. Şu an bu mantıkla sadece evliliğinizi yıpratırsınız, gerek yok.

Verin eşinize ütülesin kendi. Hem üzerinize yapışıp kalmaz böylelikle. Herkesin ütüsünü kendisinin yapması taraftarıyım. Çok zor be sıkıcı bişey zira

Bence abartiyorsunuz. Agrima gitti demeler felan. Hayatinizin tadini cikartin. Neguzel evlenmissiniz sevdiginize kavusmussunuz. Sizin gezip tozup eglenme zamaniniz. Kafanizi taktiginiz seye bakin. Problem ariyosunuz galiba..
Annesine kiyamamis sana ütüle demiş.eşyaların hepsinin tikilmis bir sekilde odaya atılıp gitmesi size göre normal yani.saygı duyuyorum yorum için de teşekkür ederim.insanlar eve gelip geleceğinden eşyaların o sekilde odada durması bana göre yanlıştı.siz dağınık eve haberli misafir kabul eder misiniz pekki.Düğün için hicbir seye karismayip misafir gibi düğüne gelmek eşyaların o şekilde gelmesi normal yani.çalışan bir bayan olduğum için belki de agrimagittik sanirsam teşekkürler.sorun olarak değil defikir alisverisi olarak düşüncenizi öğrenmek istedim.teşekkürle

Bdnde
Verin eşinize ütülesin kendi. Hem üzerinize yapışıp kalmaz böylelikle. Herkesin ütüsünü kendisinin yapması taraftarıyım. Çok zor be sıkıcı bişey zira
Dediğinizi yapmayı düşündüm aslında ama yıllarca o şekilde beklerdi eşyalar.bir odanın posetler içinde eşyaların bekleme si içiime sinmeyecegindeen paşa paşa ütüledim:)size göre normal bir hareket ise saygı duyarım.teşekkürler

Bana göre normalden ziyade eşinize göre normalmiş o istemiş ütüleme diye ben de verin ütülesin dedim. Bana göre normal olmayan sizin ütüyü yapmanızTE="zzeeyynnepp, post: 41710116, member: 690506"]Bdnde

Dediğinizi yapmayı düşündüm aslında ama yıllarca o şekilde beklerdi eşyalar.bir odanın posetler içinde eşyaların bekleme si içiime sinmeyecegindeen paşa paşa ütüledim:)size göre normal bir hareket ise saygı duyarım.teşekkürler[/QUOTE]
Bama

Bütün
Eşiniz anasının o kadar esyayı utulemesine kıyamamış, bu kadar sene anam utuledi artık karım utulesin demiştir belki de.
Canınızı sıkacak bir durum yok.
Kıyafetlerini eşim utulessin demiş öyle mi:katlanıpp posete katlanıp konulmak yerine yıkılarak gönderilmiş.ben gelin evinin dağınık şekilde olduğunu ne duydum nede gördüm sanırım bundan ağırıma gittisyorum için teşekkürler
Eger ceyiz serildiyse ve gormeye i sanlar gelicekse ole gonderilmesi sacma tabi.
bunuda siz degilde anneniz annesiyle konusabilirdi.
Gecmis gitmis seyi cokta dert etmeye gerek yok sonucta
ben zaten sadece eşime söyledim keşke bu şekilde gelmese yada haber verilse dedim.çünkü gezecek insanlar beni ayiplarlar.kimse dağınık eve misafir kabul etmek istemez sanırım.bu konuda takıntılı olduğumdan zaten düğün sabahı eşyaları ortadan kaldırmak için eve geldim.teşekkür ederim yorumu için de.

Ben de evlendiğimde eşimin kıyafetlerini ütüledim kaldırdım. Kendi kıyafetlerimi de. Hiç de aklıma gelmedi böyle şeyler düşünmek. Bende mi sorun var sizde mi bilemedim şimdi.
Ama bana kalırsa çok gereksiz bir ayrıntı.

Canınızı sikacak bir durum yok bence
De neden çöp poşetinde? Hic mi torba bavul vs. Yokmuş

bence çok açık saygısızlık. eşinin sözü maşallah kanun hükmünde kararname herhalde, ütüleme deyince ütülememiş annesi. ama bu giysiler alelade bir yere taşınmıyor, eskileri filan ayıklanmıyor ki muhtarlığa gönderir gibi göndermişler. eşinde hata ama yine de. neden ütüleme demiş neden bu özensizlik anlayamadım.
görümce olayına bişi demeyeceğim, ben çıkıp evime giderdim ya da cok yakınım olan birinden yardım isterdim kuzenim gibi...
ama geçmiş gitmiş konu, çok da üstünde durup hınçla doldurma kendini.

X