- 6 Temmuz 2015
- 17
- 2
- 39
- Konu Sahibi zzeeyynnepp
Merhaba arkadaşlar size bir konuda fikrinizi sormak ıstiyorum.düğünden once eşimin eşyaları ütüsüz bir sekilde çöp posetlerine tikilmis bir sekilde eve geldi.BEnim eşyalarımı çalıştığımdan annemler utuleyip yerleştirdiler.sizce eşimin kıyafetlerinin bu şekilde gönderilmesine siz takarmi idiniz.esim annesine utuleme demiş.BEndeü utulenmese bile arayıp kusura bakma kızım gökhan utuleme dedi bende o şekilde gönderdim dese bu kadar ağrıma gitmez di dedim.Sİzce çok şey mi beklemisim.Kina günü gorumcemi arayıp geç oldu tek eve gitmem doğru olmaz ben eşyaları bir odaya koyup kapıyı kitleyim sende yanımda ol dedim oda ben çok yorgunum diyerek gelmedi.şehir dışından gelenler evi gezerler uygun olmaz dedim ama nafile.Düğün günü sabah kalkıp onları odaya taşıyıp ortalığı toparlamak için geldim.siz olsanız ne yapardiniz?bu durumda fikriniz ne olurdu.BEnim gibi durum yaşayan varmı acaba?eşimle genellikle hep zıt düşünüyoruz.ona göre eşyaların o şekilde gelmesi normal bir durum.BAna göre normal değil.onun için tarafsız düşüncelerinizi almak istedim.şimdiden yorumlariniz için tesekkurr ederim.