- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- Konu Sahibi misssimsek
evet suratında sigara söndürmek istiyorum. bir sene oldu ama canıma yetti. bir insan herşeye karışır mı? bu kadar mı kıskanç olunur? bu kadar mı aşağılanır bi insan? evet kaynanamdan bahsediyorum. yatakodamız dahil pişirdiğim yemekten tut arkadaşlarımla görüşmeme misafirime gittiğim yere giydiğime yediğime konuştuğuma makyajıma annemle konuşmama herşeye karışıyor. sürekli bi eleştiri.. tenim erkek tenine benziyomuş. bi kadında bu kadar kıl olurmuymuş saçım çok azmış. alnım çok genişmiş. konuşmayı bilmiyomuşum. annem herşeye karışıp sürekli benden rapor istiyomuş. karnım gurulduyomuş sürekli. zayıfmışım. daha neler neler...bıktırdı artık..
görücü usulü evlendik ama eşimi çok seviyorum oda bana çok değer veriyor ve çok seviyor biliyorum. ama annesinden bıktım bir yılda canıma yetti. nasıl geçecek bi ömür bilmiyorum. kimseye anlatamıyorum yazıp rahatlamak istedim. sizdede var mı böyle durumlar? dertleşip rahatlayalım..
görücü usulü evlendik ama eşimi çok seviyorum oda bana çok değer veriyor ve çok seviyor biliyorum. ama annesinden bıktım bir yılda canıma yetti. nasıl geçecek bi ömür bilmiyorum. kimseye anlatamıyorum yazıp rahatlamak istedim. sizdede var mı böyle durumlar? dertleşip rahatlayalım..