Sizinde suratında sigara söndürmek istediğiniz insanlar var mı?

misssimsek

acemi hanım
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
702
606
evet suratında sigara söndürmek istiyorum. bir sene oldu ama canıma yetti. bir insan herşeye karışır mı? bu kadar mı kıskanç olunur? bu kadar mı aşağılanır bi insan? evet kaynanamdan bahsediyorum. yatakodamız dahil pişirdiğim yemekten tut arkadaşlarımla görüşmeme misafirime gittiğim yere giydiğime yediğime konuştuğuma makyajıma annemle konuşmama herşeye karışıyor. sürekli bi eleştiri.. tenim erkek tenine benziyomuş. bi kadında bu kadar kıl olurmuymuş saçım çok azmış. alnım çok genişmiş. konuşmayı bilmiyomuşum. annem herşeye karışıp sürekli benden rapor istiyomuş. karnım gurulduyomuş sürekli. zayıfmışım. daha neler neler...bıktırdı artık..

görücü usulü evlendik ama eşimi çok seviyorum oda bana çok değer veriyor ve çok seviyor biliyorum. ama annesinden bıktım bir yılda canıma yetti. nasıl geçecek bi ömür bilmiyorum. kimseye anlatamıyorum yazıp rahatlamak istedim. sizdede var mı böyle durumlar? dertleşip rahatlayalım..

tamam haklısın biraz abartı olabilir ama yetti artık canıma. kendisi her türlü laf sokmayı yapar dalga geçer ben en ufak bi şaka yapınca hemen oğluna şikayet bu gelin benle dalga geçiyo diye. dün yine kavga ettirdi bizi hiç yoktan yere güya yalan söylüyomuşum ben ona. eşimde soruyo hangi konuda söyledi yalan bana söyle veriyim ağzının payını diyo bu seferde yok oğlum söylemedi diyo. şaşırdım artık ne yapacağımı

tamam haklısın biraz abartı olabilir ama yetti artık canıma. kendisi her türlü laf sokmayı yapar dalga geçer ben en ufak bi şaka yapınca hemen oğluna şikayet bu gelin benle dalga geçiyo diye. dün yine kavga ettirdi bizi hiç yoktan yere güya yalan söylüyomuşum ben ona. eşimde soruyo hangi konuda söyledi yalan bana söyle veriyim ağzının payını diyo bu seferde yok oğlum söylemedi diyo. şaşırdım artık ne yapacağımı

Eşiniz annesine karşı size böyle derse tabi oda böyle yapar.
O benim karım , bana sevgin varsa onu da say. Bana şikayet etme " diyebilir kırmadan.

Ne oluyorsa erkekler sebep oluyor ya da izin veriyor.

Kendime has işkence hayallerim var, sigara söndürmek çok basit :63:
Kvye de "neyse ki sen erkek değilsin, neyse ki sen kocam değilsin; kocam beni beğeniyor gerisi dış kapının dış mandalı" diyebilirsiniz. Bazı insanlar ağzının payını almadan rahat etmez.

Var var, olmaz olur mu? Eski kaynanam ve tüm sülalesi, bazı akrabalarım, ve daha bir sürü insan, benden uzak olsunlar başka bişey istemem ya :KK47: benim de zihnimden bir dolu psikolojik işkence hayali geçer hem sözlü hem fiziksel, tabii ki fiziksel olanları uygulamak çok kötü çok ayıppp :rolleyes::KK47:

Annesiyle kişisel münakaşaya girmeyeceksin.
Eşine söyleyeceksin, o gereken cevabı annesine söyleyecek.
Tabii sana değer verip seviyorsa.

Eşiniz annesine karşı size böyle derse tabi oda böyle yapar.
O benim karım , bana sevgin varsa onu da say. Bana şikayet etme " diyebilir kırmadan.

Ne oluyorsa erkekler sebep oluyor ya da izin veriyor.

aynen öyle sağolsun ezdirmez beni sorunlarda genelde haklı olurum ve annesine gereken cevabı verir ama yinede biraaz ana kuzusu bağırır cağırır 2 dakka sonra annecim annecim...

Kendime has işkence hayallerim var, sigara söndürmek çok basit :63:
Kvye de "neyse ki sen erkek değilsin, neyse ki sen kocam değilsin; kocam beni beğeniyor gerisi dış kapının dış mandalı" diyebilirsiniz. Bazı insanlar ağzının payını almadan rahat etmez.
saygımdan sustuğum halde böyle bide böyle cevap versem ne olur bilmiyom

Sigara icmiyorum ama hamileyim suan gorumcemin bebeklerimi sahiplenmesi bana karismasindan ve kiskancliklarin dolayi cocuklarim dogduklarinda biraz buyuduklerinde suratina saplatmalarini isterim bi guzel dovseler onu bu dahada ugrasmaz analariyla :)))))

Sigara icmiyorum ama hamileyim suan gorumcemin bebeklerimi sahiplenmesi bana karismasindan ve kiskancliklarin dolayi cocuklarim dogduklarinda biraz buyuduklerinde suratina saplatmalarini isterim bi guzel dovseler onu bu dahada ugrasmaz analariyla :)))))

çocuklarım demişsin ikiz mi yoksaaa :KK71:

X