- 9 Haziran 2008
- 546
- 2
öncelikle kızlar hepinize merhaba :) ben bu sitenin eski bir üyesiyim..bir süredir yoktum çünkü kendi hayatımla yüzleştim ve kendime yeni umutlar edindim..bunu da sizlerle paylaşmak dertleşmek istedim..çok zor günler geçirdim son zamanlarda ve hep çıkışlar aradım kendime..okulum vardı bitirmem gereken, hayatın gerçekleri vardı yüzleşmem gereken, parasız günler vardı alın terinin kıymetini bilmem gereken..zaman geçti ve şu an hatalarımı göre göre yan gelip yatmayıp çalışa çalışa hayatımı getirdiğim bir virgülüm oldu..hem yoluna koyduğum okulum, hem iyi ilişkilerim olan ailem ve çevrem, hemde beni mutlu eden aslında en başta arabamın benzinini ödese yeter dediğim ikinci bir işim oldu..beni en çok toparlayan ayağa kaldıran yediğim yemeğin parasını ödeyebildiğim andı..kendime özgüvenim geldi üstelik kadınlarla ilişkileri de gerektirdiği için yalnızlığımı giderdi..aldığım eğitimler de cabası..eminim içinizde benimle aynı sıkıntıları yaşayanlar vardır...isterseniz sizin de gelirinizi arttırmaya hayatta yeni bir kapı açmaya sizin de arabanızın benzinini doldurmanıza yardımcı olabilirim...bana özelden mesaj yazmanız yeterli..beni dinlediğiniz için teşekkür ederim :)