hihhihi, burcun ne bu arada senin canım , çook merak ettim :):)
Benide aynen öyle senin mutlluluğun sevindiriyor. Senin anlattıklarnla ben sevgilimle ilk günlerimi hatırlıyorum. Sayende eski tadıma geri döndümmm. masumca , çıkarın olmadan, canı gönülden istediğin her dileğin olması gereken zamanda seni en mutlu edecek şekilde gerçekleşecek bana inan. Bu yüreğini asla kaybetme , kaybetmeyelim, etrafımda insanların arkasından iş çeviren, çıkarları için yaşayan ço insan var ve benim gibi insanların kalması beni mutlu ediyor. Evet hatırlıyorum senin önceki ilişkini, kurtulman çok iyi oldu, seni haketmiyordu. Neden sıkasın ki, seven insan sevdiğiinden sıkılır mı ?? o yoğun stresli işinin içinde senden gelen bir mesaj yüzünün gülmesine sebep olur, stresinden uzaklaşmasına, mutluluğuna sebep olur duyguları sennle aynı ise. eğer yoğunsa zaten geç yazar sende anlarsın akşam devam edersiniz, bu gayet normal. sende alayış gösterirsin.
Ne olursa olsun da hayal kırıklığı yaşama canım, herkes senin hayal ettiğin gibi olmak zorunda değil ki , sen hayalinde bir melek düşlersin , şansına bir şeytan düşer kısmetine :) hahaha. Allah korusun da. Bu kısmet işi, sadece körü körüne bağlanma, sonra en canı acıyan sen oluyorsn
benim burcum boğa canım, onunki balık. (yine balık yine balık, ben balık erkeklerinden nefret ettikçe tüm balıkları çekiyorum