skntlarn dnmekten sklp, burada benim gibi gezinen var m?

yokyokokk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
49
0
ayrı bir başlık açıp sıkıntılarımdan bahsetmek istemiyorum, aslında bunları düşünmekten de sıkıldım, hata bunlar yüzünden dönüştüğüm kimseden de memnun değilim
bir derdim var köşesine gelip insanların yazdıklarını okumak beni bir süre kendimden alıkoyuyor. bazı zaman yazılan şeylerden öylesine üzülüp etkileniyorum ki, kendimin uğraştığı şeyleri okkalı bir küfürle uzaklaştırıyorum. kiminize göre bu tavrım bencilce de gelebilir, gerçekten dertleri var insanların diyebilirsiniz. evet var.
öyle işte paylaşayım dedim.
 
anlıyorum seni cnm hayat kesinlikle adil degil bazı insanları dinleyince aynen bendee senin taktıgın neymişki diyorum bazen ama her insanın derdi kendinee senağlama
 
aynen canım dusunmekten başka bi kişiliğe burunmuşum kendimi tanımıyorum artık anca nette dolanıyorum ve musik dinliyorum ama bazen nette ne gordugumu bile anlamadan ordan oraya burdan ssuraya zıplayıp duruyorum tek hissettigim muzikler ve beynimdeki kocaman soru işaretleri :nazar:
yalnız degilsin ....
 
evet aynı durumlar, internette gezinmek o sayfadan bu sayfaya. yazılacak tezim var şurda okuyup anladığım sayfa kadar okumadım. arkadaşlarımla da buluşmak sohbet etmek istemiyorum, öylesine garip bir enerjim var ki sıkıntımı söylemesem de etkiliyorum onları. utanıyorum o yüzden kendimden. hep sıkıntı hep şikayet. annemle aynı şehirdeyiz ona bile gitmekten çekiniyorum, olur ya yüzüm düşer birşey var diye anlar, üzülür kıyamam. ne kadar güçsüzüm yeter artık dırdırcı olmayı kes diyorum kendime.
ne kadar sıkıcı yazıyorum böyle:tomato:
teşekkür ederim hepinize
 
ahh arkadaşalr son zamanlarda bende ne yemek yemek istiyorum ne gezmek ne kitap okumak ne uyumak ne arkdaşalrımı görmek ne ne ne........ boş bakınıyrm sadece saniyeik dahi olsa bişey düşünmek istemyrm
 
Mesajıma yüzümde bit tebessümle başlıyorum :)

Evet daha önceleri bu topikten mümkün olduğunca uzak duruyor hatta hiç girmiyordum .hatta burdan sorumlu arkadaşlarıma sürekli allah kolaylık versin size diyordum . Sonra aynen can sıkıntısından dolanmaya ve bölümden sorumlu oldum.
Normalde sıkıntılardan kaçan olumsuzluklar konuşmayı duymayı sevmeyen biriyim ancak burda çoğu zazman kontrol amaçlı girmeme rağmen bazen insanlara yaşadıklarımdan yola çıkarak dostane öğütler vermek doğru geliyor.
 
hangimizin derdi yok ki büyük ya da küçük.. hergün hepimizn bir derdi çıkıyor..
kimimiz içinden çıkamayıp tak dediği an hem içimizi rahatlatmak hem çıkar yol bulmak için burada yazıp paylaşıyoruz.. kimimiz tak deyinceye kadar kendimize bile itiraf etmeden içimize atarak erteleyerek yaşıyoruz.hayat mücadelelerle süprizler dolu...
 
içime öyle bir tak ediyor ki sormayın er_ca:)
tak ediyorsa takmayayım diyorum. mesela 2 gündür evde yalnızım, terkedildim. tak mı takmamaya çalışıyorum:)
 
dertsiz kul olmaz.ama şu bir gerçek ki burda okuyunca çogu zaman halime şükrediyorum..beterin beteri var diye...yinede herkesin sorunu kendine göre büyük..
 
hangimizin derdi sıkıntısı yok ki... hepimizin var.. ne yapalım bizde buralarda takılıp avunuyoruz işte...:kahve:
 
sıkıntıların nedir bilmem ama en kısa zamanda üstesinden geleceğine inanıyorum...senin için dua edicem...
 
X