canım otokoltuklarının yenidoğanda kullanılabilmesi için bel destek yastığı mevcut otokoltuğu alırken mutlaka o desteğin de alınması şart yoksa doğumdan itibaren kullanamazsın bebek içinde oturur vaziyette kaldığından omurgası için zararlı aldığın yerde satıcılara sorarsan sana gerekli bilgiyi verecektir.kızlarr allah aşkına bu anakucağı oto koltuğunu doğar doğmaz kullanabiliyomu bebişler hani düz yatmaları gerkiyomuş yas hemen içne koyabilir miyiz lütfen yardım kafamçokkarıştı
arkadaşlar henüz ilk hamileliğim. ekimde doğum yapıcam, yakında alışverişe çıkıcam ama bebek ürünlerinin bi çoğunu görmedim duymadım o yüzden sorum size saçma gelebilir gülmeyin :)
ama sleeper denen ürün çok hoşuma gitti araştırdığım kadarıyla epeyi kullanışlı. araba koltuğu yerine bunu kullanabilir miyiz? yaklaşık aynı amaçla üretilmişler gibi geldi bana. siz ne düşünüyosunuz?
ya arkadaşlar bu arada önemli bi sorum daha olcak. ben bebek arabası olarak pierre cardin enigma 2020 ye karar verdim burdan araştırdığım kadarıyla. peki alacağım oto koltuğunun bebek arabasıyla uyumlu olması gibi bişe söz konusumu? çünkü anladığım kadarıyla bebek arabası ve oto koltuğu hep takım satılıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?