Bebek İkinci El Smartrike bisiklet, chicco bebek arabası, pilsan babyway oto koltuğu satıyorum

mersenne

Canım kızlarım
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
871
2
20141230_151242.jpg Capture.JPG 20150505_003729.jpg 20150505_003740.jpg
Smartrike bisiklet 2 kere kullanıldı tertemiz, çizik bile yok, kızım sevmedi. 300 TL
Pilsan babyway oto koltuğu, yeğenim büyüyene kadar kullandı, ama temiz durumda. 100TL (almak isteyenle pazarlık yapabiliriz)
20150506_174206.jpg 20150506_174225.jpg
Chicco bebek arabası, üstünde leke bile yok, sürekli kullanmama rağmen. Çok sağlam bir araba. Tam yatıyor, ayak koruma örtüsü var, alışverişe gittiğinizde alttaki sepeti çok büyük, çok işe yarıyor. Şu an bu model satılmıyor sanırım. Benzer modellerine bakarak fiyat belirledim. Yeni bebeğim olduğu için hem büyük kızım hem de bunu taşımak bana zor geliyor artık, yatan baston alacağım. Yeni alacağım baston arabayla işim bittiğinde ise buradan ihtiyacı olan birine vereceğim. Bu arabayı bana bir arkadaşım vermişti, kendisi kullanmadığı için, ben de o yüzden benzer şekilde birisine vereceğim sonra.Fiyatı 250TL

Uzgunum, yatmiyor. Ama bu tip olanlarin hic biri yatmiyor, bebek magazalarina da sorabilirsiniz. Buyuk kizimin var o da yatmiyor.Istanbul-Güneşlideyim. PTT kargo ile uygun fiyata kargolaniyor. Daha once burada kangurumu satmistim oradan biliyorum.

Simdi ablamla konustum bu oto koltugu yatiyor :) :)ben bunu hic kullanmadigim icin bilmiyordum :) altinda cekme yeri var neredeyse yariya kadar yatiyor.

Ben almak istiyorum simdilik soz vermezseniz kimseye ucretini yatiririm elden teslim alirim ama ay sonunda olur mu

Chicco arabanın fiyatını son 200TL ye indirdim. Yerim de yok bir an önce elimden çıkmasını istiyorum.

Merhaba nette inceledim de oto koltugu 9-18 kg diyor ben daha uzun sureli bir urun dusunmustum kac yasa kadar kullanmislar

Benim yeğenim 5,5 yaşında şu an yaklaşık 18 kg. emin değilim. Ama oturmak istemiyor artık, o yüzden ablamlar 40-50 TL. ye yükseltici alacaklar. Bunların 9-36 kg. olanları da var , ama bildiğim kadarıyla çocuklar pek oturmuyor büyüyünce. İşin aslı büyük kızım 2,5 yaşında yaklaşık 13 kilo, küçüğü 4 aylık :) Büyük kızıma recaro 9-36 kg. almıştık, ama 5-6 yaşına gelince kullanır mı bilmem.Karar sizin :) Bana net kararınızı haber verirsiniz.

Ozellikle bebek arabasını düşünen varsa iletişime geçsin.Tam yatan baston araba ile takas yapabilirim.

X