smmm hazirlik hk

oglakkadini01

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
64
25
Merhaba arkadaslar
aranizda smmm staj sinavina hazirlananlar varmi. Varsa hangi dershaneye gidiyolar. Hangi yayinlardan yaralaniyorlar. Evde hazirlanan varmi. Konu hakkinda bilgiye ihtiyacim var. Tesk

İstanbulda yaşıyorsan smmm odasının kursları var arkadaşımın kardeşi gidiyordu. Ama iyi mi bilmiyorum.

İstanbulda yaşıyorsan smmm odasının kursları var arkadaşımın kardeşi gidiyordu. Ama iyi mi bilmiyorum.
Istanbulda yasiyorum kurslari arastirdim. Ama calismiyorum evde old icin cok vaktim var. Acaba evde calisarak taoabilirmiyim die dusunuyorum.esimde mali musavir onun gaziyla baslamayi planliyorum aslinda.

Istanbulda yasiyorum kurslari arastirdim. Ama calismiyorum evde old icin cok vaktim var. Acaba evde calisarak taoabilirmiyim die dusunuyorum.esimde mali musavir onun gaziyla baslamayi planliyorum aslinda.

Hiç bilemiyorum ki, hazırlanabilirsin tabi. Odanın sitesine girip baktın mı o zamanlar sorular çıkıyordu. O murat yayınları almıştı o zamanlar, bende onun AÖF yayınlarını almıştım çünkü beraber sipariş vermiştik.

Merhaba arkadaslar
aranizda smmm staj sinavina hazirlananlar varmi. Varsa hangi dershaneye gidiyolar. Hangi yayinlardan yaralaniyorlar. Evde hazirlanan varmi. Konu hakkinda bilgiye ihtiyacim var. Tesk
Benim müdürüm şuan Mali Müşavir canım. Murat yayınlarının eğitim setini almıştı. Bana göre dershaneye gitmeye gerek yok SMMM olmak için. Ben dershaneye gitmicem mesela evde çalışacam zaten biz mesleğimizi bilerek sınava giriyoruz.

ablam staj başlatmada murat dershanesine gitmişti, finaldeki sınavdada deha..Ayrıca dershane bence gerekli insanın içindeki rekabet hırsı, derse daha çok konsantre ediyor insanı..

X