Merhaba kızlar
Soğan kürü duydum ama yapıp yapmama konusunda kararsızım . Yapan ve faydası gören var mı hamile kalan var mı ? Ve ne zaman başlanıyor soğan kürüne ne sürede içmeliyim bu konuda deneyimi olan beni bilgiendirseniz çok sevinirim
Bende bakıyorum şuan soğan kürüne şuan adetimin 2. günündeyim kimisi adet bitimi 15 gün kullanmış kimisi adet dönemi başlamış yorumları bende merak ediyorum
Merhaba kızlar
Soğan kürü duydum ama yapıp yapmama konusunda kararsızım . Yapan ve faydası gören var mı hamile kalan var mı ? Ve ne zaman başlanıyor soğan kürüne ne sürede içmeliyim bu konuda deneyimi olan beni bilgiendirseniz çok sevinirim
Ben faydalarını okudum hem hamıle kalabilmek ıcın hemde gec adet oluyorum 3 aydır 7 ay önce kürtaj oldum 2 ay korunduk sonrası nda adet duzensızlıgı basladım adet oldum ama cok az dıyecek kadar az geldı 10 gün sonra temızlendım sanarken soğan kürünü bırakınca aşırı derecede tekrar adet oldum 17 gündür kanamam durmadı henüz bakalım bidaki ay gebelık oluşacakmı sızede bilgi verrrım
Bence bu tarz kürleri denemek tehlikeli.
Benim o ay yumurtamı kist yapmıştı bende kullandım soğan kürü vs bunlar vücuda fazladan östrajen yüklemek onun bile neye sebep olacağı belli değil.
Maxijuno isimli bi takviye kullandım yumurta kalitesi için yarım paket kullanmama rağmen miyom oluştu ondan olduğunu düşünüyorum çünkü Burda yorumlarla miyomu yada kisti büyütüyor gibi bi çok yorum okudum kullandım hiç gram miyom kist olmayan bende var şimdi tehlikeli bişetler kullanmak
Soğan kürü konusunda bilimsel bir kanıt yok, deneyenler de kişisel tecrübelerine göre değerlendiriyor. Hamile kalanlar olabiliyor ama kesin değil. Eğer denemek istersen doktoruna danışıp başlayabilirsin. Çok güvenmemekle birlikte alternatif bir tıp olarak kullanılabilir .
Ben soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım
Ama benim vajinal enfeksiyon sorunum vardı soğan kürü ona iyi geldi de hamile kaldım.
Youtube saraçoğlu soğan kürü yaz adam detaylı tarif ediyor
Ben birebir uydum tam 15 gün yaptım ve hayatımda ilk kez o ay enfeksiyon cıkmadı (kronik vajinal enfeksiyon hastasıyım)
Ama dikkatli olunması lazım öyle işe yaradı diye her ay yapılmaz zararlı
2 gün yapıp, 3 gün bırakmak olmaz..
İse yarasın diye daha çok kaynatılmaz
Saraçoğlunu dinleyin onun dediği gibi yapın
Soğan kürü konusunda bilimsel bir kanıt yok, deneyenler de kişisel tecrübelerine göre değerlendiriyor. Hamile kalanlar olabiliyor ama kesin değil. Eğer denemek istersen doktoruna danışıp başlayabilirsin. Çok güvenmemekle birlikte alternatif bir tıp olarak kullanılabilir .
Enfeksiyon tedavisi gördüğüm ay bile hem idrarım da hem vajinamda enfeksiyon cikmisti.
Hayatımın her donemin de var hatta bu yuzden sol yumurtam yok
Enfeksiyon bebeğin tutunmasına da engeldi
Çaresizlikten bir gün bir de doğal bir sey yapayım dedim soğan kürü yaptım
Hayatım da ilk kez enfeksiyonum çıkmadı şaka gibi o ay hamile de kaldım ve hamilelik boyunca da beni korudu
Soğan kürü hamile bırakmıyor aslında
Benim gibi sorunu olanları iyilestiriyor
Şansa o ay bebis tutarsa da tutuyor