Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hım sen kaç ay uyguladin canimSaracoglunun sitesinde onbes gunden fazla uygulamayin diyor ama bi ay sure icinde sanirim bu yani bu ayda yapip on bes gunde tamamlayabilirsiniz zannimca cok faydasi oluyor gercekten benim pco vardi ama suan icin.doktor yok denecek.duzeyde diyor
bende iki ay kullandim tam adeterimin duzensizlesmeye basladigi anda baya bi akintim olmustu zaten 3.ay doktora gittigimde doktor kistlerin yok denecek duzeyde sana pco diyemiyorum demistiHım sen kaç ay uyguladin canim
Suan adet söktürücü kullanıyorum ya . Başlasam bugün olur mu sence . . 6 gün içinde adet Olcan dedi doktorum. . Of ya böyle iki arada kalmak çok zor. Hamile olmayı çok istiyorum. . =(((bende iki ay kullandim tam adeterimin duzensizlesmeye basladigi anda baya bi akintim olmustu zaten 3.ay doktora gittigimde doktor kistlerin yok denecek duzeyde sana pco diyemiyorum demisti
Ben iki ay kullandim bu ay kullansam mi tereddüte kaldım. Off ya çok zormuş ya anne olamamak.. bişeyler hep eksikmis gibi =((Merhaba, ben pco hastasıydım ve bir prof.dr. bana bu değerlerle hamile kalman zor demişti. Ocak ayında 12 gün soğan kürü uyguladım ve dün aldığım test sonuçları ve başka bir dr. muayenesine göre, 6 haftalık hamileyim. Ümidinizi kesmeyin.
Bence biraz daha bekle.adetin gelsin o zaman basla hem.ilac hem sogan.kuru bunyeyi iyice allak bullak.etmesin . Bende o kadar cok.istiyorum ki seni cok.iyi anliyorum bir yil oldu rabbim insaallah duyacak.sesimiziSuan adet söktürücü kullanıyorum ya . Başlasam bugün olur mu sence . . 6 gün içinde adet Olcan dedi doktorum. . Of ya böyle iki arada kalmak çok zor. Hamile olmayı çok istiyorum. . =(((
Inşallah canım ya dualarımiz da birbirimizi unutmayalim ..Bence biraz daha bekle.adetin gelsin o zaman basla hem.ilac hem sogan.kuru bunyeyi iyice allak bullak.etmesin . Bende o kadar cok.istiyorum ki seni cok.iyi anliyorum bir yil oldu rabbim insaallah duyacak.sesimizi
Ilginden dolayi teşekür ederim canimSaraçoğlunun sitesindeki uygulama aşağıdaki şekilde;
Kür 2: Polikistik over, kist, miyom ve poliplere karşı
Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır. Uygulamadan olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisi günde 2 defa olmak üzere uygulanmalıdır.
Rica ederim, birbirimize destek olmak için burdayız. Umarım herkes kurtulur pco'danIlginden dolayi teşekür ederim canim
2ay kullandim.hic bir faydasi olmadi.bide ince tuglerimde ve vucut killarimda artis oldu.ben kahverengi akinti icin kullanmistim.yine yine ve yine cozumu doktor ve ilacta buldum...2 ay soğan kürü kullandım . 1 ayda adetim düzenli oldu . Ama ikinci ayda adet olamadım ve kistim varmış. Adet söktürücü verdi doktorum. Soğan kürü ne tekrar başlıyim mi sizce. 3 ay kullanıla biliniyor mu