Allah sana zihin açıklığı versin, elin hep doğrulara gitsin Allah yanında olsun o gün ve her gün. Amin
Amin canım Allah razı olsun çok sagol. Rabbim su güzel günlerin hürmetine hepimizin sıkıntılarını gıdersın ınsallah.
Aahhhh agzin bal yesin senin keskeee :) ama yerlesme kanamasi boyle uzun surmez bugun dus aldim tekrar basladi kanama pihti geliyo surekli off oooff benim adam da bikti artik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım dr a gıtmeyı dusunmuyormusun hala pıhtı seklınde dıyosun bıde bence acılen bi gitmen lazım.Ne oldugunu ogrenırsın kafan rahat eder en azından.Hamilelik varsa ve dusuk rıskı varsa progesteron verıyorlar coraspirin verıyorlar.
gel bi sarılayım sana kocaman
kuzum dediğin gibi biz Rabbimin sevdiği kullarız
merak etme hiç mutluluk çok yakın inşallah![]()
Ummaaahh ummmaaahh
kuzummmm benim sen bence çok zeki birisin bu yüzden önceki çalıştıkalrınla güzel bi başarı elde edeceğine inanıyorum ben.
Rabbim yardımcın olsun sınavında canım. hangi duayı istersen senin için okuyabilirim seve seve![]()
Kuzum benım Allah razı olsun Fetih suresını okuyabılırsen cok sevınırım.Bugun dersaneye gıttım ın cın top oynuyor elıme bır tomar deneme tutusturdular gıremedıgım denemeler 24 tane ve sadece 4 gunum kaldı :18::18::18::18::18: