Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Neyse canlar cikiyorum inş yine gelecem. optum hepinizi inanin cikamadim bir turlu yeni gelen arkadaşlarimiz da hosgelmis sefalar getirmiş çok kalabalikiz :)

canımcıımm ben hasta oldum bugün itibari ile..sizlerden mutlu haberler bekliyorum nasip değilmişş diiyoruumm........

Amin inş.

uzun sure girmeyeceginizi soylemistiniz.epeydir de yoktunuz hosgeldiniz.Ya siz ikinciye hamile kalmak istiyordunuz değil mi ? bir tane bebeğiniz varmiydi? Yanlismi hatirliyorum.

Okulum buket butterfly başka bu ay hamilelik bekleyen arkadaşlar ne durumdasiniz? merak ettim sizi.

Evet mehlikacim dogru hatrliosun 1 oglum var 13 yasinda 2. Yi istiorum kismet bakalim hayirlisi :)

Hoşgeldin az önce aynı soruyu bende sordum ve burda tecrübeli arkadaşlar her iki türlü yapanlarında oldugunu ve faydasının yine oldugunu söylediler bende adetiin 7.günü yani yarın başlamaya karar verdim...

hoşbulduk canım teşekkür ederim bende öle yapim ozamn

Hayiti cok denedim canim. Hatta bilincsiz kullanim sonucu muhtemelen hayir ostrojenimi dusurdu cunku oyle bi etkisi varmis. Bi kur daha yapmistim adacayi cobancantasi civanpercemi aslanpencesi... hergun birini adacayina karistirip 21 gun iciliyo 1 hafta ara veriliyo. Ama regl olamadim onla. Sanirim.sogan disinda hicbisey regl olmama fayda saglamadi. Hayiti bidaha kullanmam gibi. Fsh i dusuruyo ama ostrojenide dusurdugu icin bana uygun degil. Simdi ben bu sogan kurunu bidahaki ay 10 gun kala icicem ondan sonraki ayda sanirim 7 gun kala icicem diye okumustum .yani 3 ay surecek. Ondan sonrada onerdiginiz biseye baslarim artik :)
canım prolaktinin çok da yüksek değil aslında. bir tek ostrojen çok düşükmüş. soğan da doğal ostrojn zaten :1: hele 3 aylık kürünü bitir de bence sonucun güzel olacak. inşaAllah tabii :16:

o zaman testere dişli aslan pençesi tek kullanılacaktır demi cnm
Evet aslinda prolaktinim yuksek inciri kullanamam ostrojenim dusuk hayitida kullanamam. 3 ay sogandan sonra napicam acaba ben 😞

bence de fsh yüksekkşğine testeredişli aslan pençesi öneriliyor. bak ben kullanmadığım için yorum ayapamayacağım ama pınar var burda, bizim arkadaşımız. bu bitkiyi deneyimledi. ondan fikir alabilirsin.

Resulullah s.a.v buyurdular ki;
Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-
u Hakka yemin ederim ki, çocuğu olmayan
bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, ü
Tealanın izni ile hanımı hamile kalır
Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan
hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için)
yeterlidir İçen kimsenin balgamını keser
Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller
kendisine isabet etmez Bel ağrısından, karın
ağrısından, şikayeti kalmaz Alaca
hastalığından korkmaz Göğüs ağrısı çekmez
Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden
çıkar gider Kendini çok beğenmek, hased,
kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi
manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan
her fani (geçici) olanlar için ü Tealanın izni
ile fayda vericidir Tefsir-i Kebir (Kuran-ı
Kerim Tefsiri)'den Kaynak
Cebrail as Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o
ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına
hiç ihtiyacı kalmaz
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber
ver,Ya Rasulullah dediler,
Rasulullah (sav):
Nisan yağmurunu alınız (toplayınız) Ona; 70
defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70
defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini,
70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-
hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ
havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm)
okuyunuz Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah
akşam birer bardak içiniz Beni hak Peygamber
olarak gönderen
Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, Cebrâil
Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin,
cesedinden, damarından, sinirinden,
etlerinden, o
kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u
Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet
verir ben uyguladım,bir yakınımın
boynunda bir şişlik çıkmıştı,hem içirdik hemde
şişliğin üzerine sürdük..
ALLAH cc. izniyle kayboldu gitti .

Allah razi olsun banada abimin hanimi mesajj olarak demişti özellikle nisan yağmuru çok onemli dedi. Bi ablada bana dediki yagmur suyuna esim okudu ve o ay hamile kaldim bu abla bana mart yagmurundan biriktirmiş beş kilo bir verdi birde ayri bir şişede verdi kizlar nisan yagmurundan mutlaka biriktirin balkonunuza kablari koyun.simdi neticeyi bekliyorum. sonra olmaz ise Mart yağmuruna Esim okuyacak icicez inş.. şayet yine olmazsa nisan yagmurunuda yapacagim inş. şurda nisana ne kaldı ki ben onuda yapmak istiyorum dua Cok önemli biliyorsunuz.

Sanirsam bende 70 defada ayetel kursu diyordu.

Bir miktar Yağmur suyuna
70 Fatiha- 70 Ayetel Kürsi- 70 ihlas - 70 Felak -70 Nas oku
7 gün jç Kim sudan hanımına içirip cima ederse AIlahin izni ile o kadın hamile kalır.
HayıZdan yıkandıktan sonra arapça yaz ( besmele - Meryem Suresi 19-21-22 Yasin Suresi 82-83 Ayetlerini yazıp Zemzem Suyuna koy kağıdın yazıları çıkana kadar beklet iç.
Başka bir tarif Meryem Suresi 5-15 Ayetlerini yaz yine zemzem Suyuna koy iç.

Bendekide boyle kopyaliyim dedim .

Son düzenleme:
arkadaşlar soğan kürünü 15 gün yaptıktan sonra 1 hafta ara verip mi yapacaktık yoksa diğer adet dönemini mi bekleyecektik?

slm :(

Beni bir sen sahibi kıl, kefarete razıyım..
senin bezini alacağım paralar basılmadı henüz bebeğim. değil evimizde bedenimde bile yoksun , . ama geldiğinde seni en iyi şekilde yetiştireceğimden, çok seveceğimden kuşkun olmasın. babacığınla beraber gerçek aşkın meyvesi olacaksın küçüğüm. birde kızım olursa ay ay düşünemiyorum. sen yoksun ama ben seni çok seviyorum, sanırım anne olmak böyle birşey olmayanı bile koruma içgüdüsüyle doluverdim şimdi.bebeğim bu ayda gelmedin bu ayda senden önce kırmızılar geldi daha fazla bekletme benı bebeğim oldu mu :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım prolaktinin çok da yüksek değil aslında. bir tek ostrojen çok düşükmüş. soğan da doğal ostrojn zaten :1: hele 3 aylık kürünü bitir de bence sonucun güzel olacak. inşaAllah tabii :16:

bence de fsh yüksekkşğine testeredişli aslan pençesi öneriliyor. bak ben kullanmadığım için yorum ayapamayacağım ama pınar var burda, bizim arkadaşımız. bu bitkiyi deneyimledi. ondan fikir alabilirsin.

Dedigim gibi okadar dusul degildi aslinda ama son tahlilde darmaduman olmustum :( du bakalim hayirlisiyla 3 ay yapiim su 15-10-7 perioduyla sogan kurunu. Ondan sonra bakicaz bi caresine :)

arkadaşlar soğan kürünü 15 gün yaptıktan sonra 1 hafta ara verip mi yapacaktık yoksa diğer adet dönemini mi bekleyecektik?

2. küre diğer adetine 10 gün kala başlayacaksın canım.

senin bezini alacağım paralar basılmadı henüz bebeğim. değil evimizde bedenimde bile yoksun , . ama geldiğinde seni en iyi şekilde yetiştireceğimden, çok seveceğimden kuşkun olmasın. babacığınla beraber gerçek aşkın meyvesi olacaksın küçüğüm. birde kızım olursa ay ay düşünemiyorum. sen yoksun ama ben seni çok seviyorum, sanırım anne olmak böyle birşey olmayanı bile koruma içgüdüsüyle doluverdim şimdi.bebeğim bu ayda gelmedin bu ayda senden önce kırmızılar geldi daha fazla bekletme benı bebeğim oldu mu :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

oooofff kardeşimmm canımmm bak benim de içimi acıttın. bebek hasretiyle kalplerimiz sancıyor zaten. lütfen üzme kendini. var bir hayır inan ki. :5:

Kizlar selam.
Adetime 6 gun var ve ben bugun dr.a gittim beta hcg yaptrdim saat 7 de ckcak sonuc cok erken fakat merak iste :))) dua edin olurmu benim icin insallah hamileyimdir :))))

Kizlar selam.
Adetime 6 gun var ve ben bugun dr.a gittim beta hcg yaptrdim saat 7 de ckcak sonuc cok erken fakat merak iste :))) dua edin olurmu benim icin insallah hamileyimdir :))))

aayyy pınaarrr kız daha çok erken değil mi, yumurtlamanın ilk haftası daha, ama inşaAllah hayırla pozitif sonuç alırsın canım heyecanla bekliyoruzzz :16:

cnm hayırlısı olsun demek nasip değilmış ümidi kırmak yok tamam. umitle kanaatle devam tamam.

sağolasın canıımm evet üzülmüyorum ALLAH Büyük NE ZAMAN NAASP OLURSA TABİİ EN KISA ZAMAN TEK DİLEĞİMİZ...

canm kaç gün gecikmişti

GEÇİKME OLMADI ASLINDA..18 ŞUBATTI 17 MARTTA ŞİMDİ..BEN HEP 3 GÜN ÖNE ATARDI O YÜZDEN ÜMİTLENMİŞTİM HAYIRLISI BAKALIM..ALLAH IM NASİP ETSİN CEMİ CÜMLEMİZE.........

2. küre diğer adetine 10 gün kala başlayacaksın canım.

oooofff kardeşimmm canımmm bak benim de içimi acıttın. bebek hasretiyle kalplerimiz sancıyor zaten. lütfen üzme kendini. var bir hayır inan ki. :5:

bu saatten sonra hayra yorumlyacam zaten cunku geçerli bir sebebim yok artık Rabbim hepimizin kucaklarını :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bırakmasın (AMİN)

mehlikam sanırım telefeondan girdiğin için görünmüyor canım.

haklısın canım. adet öncesi insan biraz depresif oluyor. benim de yeni bitti, düşünsene 10 kadar sürüyor ve yorucu oluyor. ama umutla yola devam inşaAllah

evet can aynen dediğin gibi şimdi bilgisayardan bağlanıyorum ve sarı bebeler var cok tatlılar yaa:9::8::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Anladım canım adetinden sonra derken yani biter bitmez dimi?

Benimde yarın adetimin 7.günü başlim o zaman :)

evet tatlım bende bekliyorum bakalım. şifa olsun inş aramızada hoş geldin sefalar getirdin.:16:

Beklemedeyim canım bende bugün yarın adet olurum(inş. Olmam) ama ben 3 gün önce dayanamadım test yaptım negatif çıktı sonra ablamla konuştum o da daha çıkmaz dedi onun ablamın günü geçtiği halde ldrardan çıkmamış kan testiyle belli olmuş biimiyorum ya bi umut işte bekliyorum...

aynen bende senin gibi bekliyorum ha geldi ha gelecek. bakalım kapımızı reglmi yoksa :49::49::49: hamilelikmi:49: çalacak.:16: evet öyle diyolar idrarda hemen çıkmıyormuş.

Kizlarrrrrrrr..... tam 6 aydir regl olmayan ben hatta sokturucu ilaclarla bile zor zor olan ben 6 ay ustune sogan kurunun 14. Gununde regl oldum bugun :D nasilll mutluyum anlatamam. Karnimin agrisi bile mutlu ediyor beni bugun :D
Simdi size bisey danisicam. Normalde 15 gunluk kurum yarin aksam bitecekti. Ben simdi 15 gunu tamamliimmi?
Bide sonra napiim. Ikinci kure ne zamab baslicam. Benim hamilelikle ilgili bi durumum yok bekarim. Sadece duzensizlik icin iciyorum dedigim gibi 6 aydir olmuyodum :/ simdi ben kac gun sayip kac gun icicem nolur bilgilendirin beni :/

maşaallah çok sevindim canım adetini düzenlemiş.. ya ne güzel bir nimet soğan tabiki 15 günü tamamlayın. diğer sorularınızın cvbıda gelmiştir demi.:17:

amin canım.. Rabbim ne eylerse güzel eyler.. inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder sana da bana da isteyen herkese de.. zaten adetten temizlendikten yaklaşık 4-5 gün sonra akıntılar başlıyo..
bu arada test için 2 gün daha sabret sonra yap bakalım. varsa çıkar zaten. ya da dayanamazsan bugün yap bi tane;)

AMİN AMİN AMİN.
Biraz daha sabredeyim diyorum.
MEVLAM İnş hayırlısını verir.

canımcıımm ben hasta oldum bugün itibari ile..sizlerden mutlu haberler bekliyorum nasip değilmişş diiyoruumm........

CNM ÜMİTLE devam ümidi kırmak yok vardır bunda da bir hayır bilemeyiz.

Evet mehlikacim dogru hatrliosun 1 oglum var 13 yasinda 2. Yi istiorum kismet bakalim hayirlisi :)

Maşaallah ALLAH oğlunuzu size bağışlasın cnm. Rabbim ikincisinide nasip eder inş. Ne güzel ki bir evladınız varmış ne mutlu size:emir_bebek:

cnm ya yapma böyle ümidi kırmak yok ne kadarlık evliydin ki sen bak beni düşün biz yedi yıllık evliyiz bebeğimiz yok:14: ama ben her ay ümitliyim. sende böyle yapma kanaatle ümitle iste. unutmaki herşeyde bir hayır vardır.

Kizlar selam.

cnm sen aşılamamı olacaktın* birde bu arada soğan kürüdemi yapıyordun unutuyorum kusura bakma. pozitif sonucları alırsın inş.

aayyy pınaarrr kız daha çok erken değil mi, yumurtlamanın ilk haftası daha, ama inşaAllah hayırla pozitif sonuç alırsın canım heyecanla bekliyoruzzz :16:

Denizimmm amin canim benim
Kizz dr.da sasirdi zaten bn seni yeni ugurlamadimmi dedi :)) bnde 10 gun once catlatma ignemi yaptiniz dedim ultrasona girdim zorla :))) vajenden bakmk istemedi nolur nolmaz dedi batindan bakti hmm falan yapti yumurtan catlamamismi fakan dedi bnde onu siz soyluyceksiniz dedim :))) kana bakalim bi ondan sonra konusalim ozaman dedi eger gebelik baslangici varsa 25-30 civarinda cikicak degerin dedi simdi heyecanla bekliyorum :))
Dun aksam bel agrim ve migde bulantim coktu ustune busabah cok bulantiyla uyaninca dr.a gitmek kacinilmaz oldu :)))
Bide bikac gundur cinsel icerikli ruyalar basladi :))
Son olarakta gordugum bur ruya bni etkiledi dr.a gitmisim sedyeye yatrmis bni ultrasondan bakio bnde dra.a diorumki bakmayin bosuna yine bisi yok diorum oda bana ultrasonun sesini acmami istermisin dio ses aciyo ne yani bu omu diorum evet hamilesin pinar hanim dio esime seslenmeye gidio koridora bn aglamaya basladim uyandim gercekten agliodum :)))

Denizimmm amin canim benim
Kizz dr.da sasirdi zaten bn seni yeni ugurlamadimmi dedi :)) bnde 10 gun once catlatma ignemi yaptiniz dedim ultrasona girdim zorla :))) vajenden bakmk istemedi nolur nolmaz dedi batindan bakti hmm falan yapti yumurtan catlamamismi fakan dedi bnde onu siz soyluyceksiniz dedim :))) kana bakalim bi ondan sonra konusalim ozaman dedi eger gebelik baslangici varsa 25-30 civarinda cikicak degerin dedi simdi heyecanla bekliyorum :))
Dun aksam bel agrim ve migde bulantim coktu ustune busabah cok bulantiyla uyaninca dr.a gitmek kacinilmaz oldu :)))
Bide bikac gundur cinsel icerikli ruyalar basladi :))
Son olarakta gordugum bur ruya bni etkiledi dr.a gitmisim sedyeye yatrmis bni ultrasondan bakio bnde dra.a diorumki bakmayin bosuna yine bisi yok diorum oda bana ultrasonun sesini acmami istermisin dio ses aciyo ne yani bu omu diorum evet hamilesin pinar hanim dio esime seslenmeye gidio koridora bn aglamaya basladim uyandim gercekten agliodum :)))

seni sabırsız senii :54: hadi rüyan hayrolsun canım. inşaAllah gidip kalp atışlarını duymak da nasip olur.
yalnız ben yanlış mı hatırlıyorum bilmem ama bu çatlatma iğnelerinde de bhcg yok mu, test sonucunu etkilemesin . :44: . kız bebe daha tüplerde belki bırak rahatça insin anacığının rahmine :9: şaka bir yana, Allah gönlüne göre versin canım. az kaldı test sonucuna da. mail mi atacaklar :34:

kızlar merhaba bugün doktora gittim tahlil sonuçları için ; doktorum yumurtan çatlamış umarım tutmuştur dedi. 5-6 gündür asırı dercede kasık agrım var bacagıma kadar vuruyor. bakalım cuma günü adet günüm umarım adet değil de hamil olduğumu öğrenirim :(

Back
X