canım bende ilk zamandan beri adet düzensizliği vardı aslında her ay oluodum ama 10 günlük sapmalarla.son gittiğimde doktora pko var biraz demişti. iki hafta önce gittiğimde 12mm ulaşmış yumurta dedi. iyi dedi. soğan kürünüde bizzat doktora sordum. ben doktorum ama bizzat tavsiye ediyorum pkolulara cok ii soğan kürü dedi. iç dedi. bugün gittim yumurtaların catlamış görünüyor dedi bi sıkıntı yok umarım tutmuştur dedi. o yüzden umutlan bencede allahın nimeti :44:
Canim benidede pko vardi 1ayda bitti cok iy geliyo ben 2.kurume basladim hem sogan kuru kiloda verdiriyor
Vesdenizcigimm ben duyamadim ama esim duymus ben ekranda gordum inşallah rabbim tum isteyenler e nasip etsinkubbaaa iyiyiz hamd olsun. sen nasılsın esas, gebelik takvimin de hayırlı olsun. duydun mu kuzucuğunun kalbinin pıtpıtlarını?
Vesdenizcigimm ben duyamadim ama esim duymus ben ekranda gordum inşallah rabbim tum isteyenler e nasip etsin
Vesdeniziminde dediği gibi doktora tebrikler her doktor demez bunu. İyi doktorlarda var böyle. Allah cumlemizi iyi doktorlarla karsilastirsin canim.
Kizlar benim doktorumda onerdi sogan kuru ve tedaviyle olumlu sonuclar alacagiz dedi
Senin doktoruna da tebrikler demek iyi birisi cnm ne güzel yaa.
Cnm evet kiloda verdiriyormus 48 kiloyum fazla kiloda vermek istemiyorum yalniz benim on beş günlük soğan kurum çoktan bitti elh.
Merakliyim merakli :)))
Amin insallah hayirlara cikar ruyam :))
İste indimi napti yolculugu tamamladimi falan filan hehehe :))
Hayir canimcim ariycam simdiiiiiii :))))
Bencede sen zaten fazla verme hatta azcik al canim :)ben sendende co umitliyim ins mujdeli haber verirsin
Maşallah yaa ne güzel :)
Çok soru sordugumun farkındayım ama ümidim arttıkça heyecanlandım :))
Hamile kalanlar acaba ne zaman başladılar benim adetimin yarın 7.günüde vakit geçirmeden başlasam mı acep :)
Anladim Cnm acaba gebelik olabilirmi? Hemen idrarda cikmiyormus ki. Yedi gün gecikmiş hayirlisi olsun tatlim.
Cnm pkolu olmak o kadar garip bir şey ki ne hamile olduğumu tahmin edebiliyorum ne de adet olacağımı.2 ay regl olmadığımı bilirim.Sadece bu ay soğan kürü uyguladığım için tereddütteyim.Nasipte varsa olur ne diyelim.Rabbim hepimize bu güzel duyguyu tattırır inşallah
Pinarcim simdi bu gebelik tahlilimi? ya bize de haber et inş pozitiftir.
Konuşmalarında çok pozitif herkese destek oluyorsun .
İnş tahlilinde pozitiftir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?