Gunaydin arkadaslar pinar cok sevindim cnm insallah o deger on katina cikar ve sende bebegine kavusursun bende beklemedeym dun adet olmam lazimdi olmadm bu gun de bi isaret yok hayirlisi belkide gecikti gec3n ay 28 gunde olmustum cok sevindim bu ay da ayni bekliyordum ama malesef gecikicek yinenapalim saglik olsun
Gunaydin arkadaslar pinar cok sevindim cnm insallah o deger on katina cikar ve sende bebegine kavusursun bende beklemedeym dun adet olmam lazimdi olmadm bu gun de bi isaret yok hayirlisi belkide gecikti gec3n ay 28 gunde olmustum cok sevindim bu ay da ayni bekliyordum ama malesef gecikicek yinenapalim saglik olsun
günaydın kızlarrr bugün soğan kürümde 4. günüm ama gerçekten etkisini göryorumm akıntım cok arttı ve değişik bi akıntı içimin temizleniyor sanırsammminş bebişlerimize kavuşuruz gari
canımm ne kadar iyi niyetlisin. Allah razı olsun. Hep beraber inşaAllah. Allah hepimizi evlat müjdesiyle sevindirsin tez zamanda
aaa hemşehrimmcanım çok geçmiş olsun. duymuşsundur gerçi ama dereotu tüketmeni tavsiye ederim. benim tsh değerim 0,006 iken normal seviyeye dönmüştü.
evet dr çok önemli. sen boşver. her şeye rağmen güll, pozitif ol. bak bir kez gebe kalmışsın. demek ki oluyor. bu çok iyi bir moral kaynağı. yine olacak Allahın izni ile. şartlar bize uymuyorsa, biz şartlara uyacağız ama gülümseyerek inşaAllah. Allah işinin ehli, vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Cnm bir şey sorucam. Gebe olduğunu öğrenmeden önce hamilelik belirtilerini yaşamış mıydın? Yoksa sadece test yaptığında mı anladın
göğüslerim çok hassastı ve şiştii ama adet olacagım zamnda yasıyordum bu belırtıyı.bulantı bas dönmesı iştah gıbı klasık seyler yoktu wc ye de öğrendıkten bırkac gun sonra daha sık çıkmaya basladım o da suyu artırdığım için .göğüslerımdekı hassaslıkte terk fark kol altına doğru kısım daha cok acıyordu ve daha sertti.
olacak senın de arkadasım hıc merak etme dua et sadece ustune dusune yapıp gerısını Allah'a bırakmalıyız doğru zamanını beklıyor bız ınsanoğlu tez canlıyız her sey ıstedıgımızde olsun ıstıyoruz.En ıyı anlayanlardan bırıyım yıllardan berı yasadıgım o kadar husran agladığım o kadar cok zaman var kı tek konum o gıbıydı..sen de bır gun yapacaksın Allah'ın ıznıyle o hamılelık takvımını ben ınanıyorum ondan takıp etmeye devam edecegım herkes hıkayesını yazacak baskalarına moral verecek burada.sabır sadece...Bır de vazgecmek yok her yol mubah.tüp bebegı bıle defalarca deneyen war Allah yeter kı caresiz dert vermesın bızımkıler zorluyor olsa da tedawı seceneklerı olan sorunlar.tek dedıgım ben ne zaman cıft cızgıyı görecegımdı sılık de olsa gördum artık sıra sızde
amin insallah canım benım sen benım umut kaynagımsın bebısımıze ve kendıne cok cok ıyı bak olurmu Allaha emanet olun.. Insallah rabbım bızler ıcınde ol der ve tez vakıtte bebıslerımız gelır
Benimde 2.günüm ama henüz farkı anlamadım hehe :)
Daha bi günden anlaşılmaz dimi çokkk aceleciyim çoookkkkkk:)))
aminnnn aminnn aminnnnn inşşşşşşşşşşşşş hayırlısıyla bebişimiz gelirrsoğan küründe 5.günüm ama dün hiç yapmadım yaa neyse bugğn yapyım bari akıntılarım cok cok artttı ıslaklık var sürekli bu iyiye işaret dimi ??
evet canım akıntıyla atıyor ıltıhap vs sıfa olur ınsallah
insallah bunlar vesile olurda tez vakitte yavrularımıza kavusuruz:)ay inş yaaa bende hep enfeksiyon oluyordu zatennn doktorum fitil veriyordu ama geri başlıyordu iyi geldiğini hissediyorum hataa bu kür bitsin hemen incire gecmicem 10 günlük o soan kürünüde yapcam inş temizlensin içimmm aminnnn canım hepimize şifa olsunnn inş
insallah bunlar vesile olurda tez vakitte yavrularımıza kavusuruz:)
amin canım inş kac aydır istiyorsunuz ?
canım ben evlenelı 9 ay oldu hıc korunmadık ama gelen gıdende yokbeklıyoruz ınsallah rabbım ol der ve bebegım bebeklerımız gelır benım yumurtam catlamadıgı ıcın kıst oluyor bu ayda oyle oldu en son ocak 16 da regl oldum sokturucu maydonoz suyu ıcmeme ragmen tekrar olmadım salı gunu dokt aradım hemen gel dedı ama gıtmek ıcımden gelmedı ctesı gıdıcem verır bır sokturucu daha gonderır
canım pko mu var sende.bendede var az ama bende düzensizlik yapmıyor soğan kürü işe yarayacaktır kistleri faaln temizliyormuş bende 1 yıldır istiyorum sadece 1 kimyasalım var başkada yok...inş bebişimiz gelir ya bazen tip bebeğe mi geçsek diyorum yeni olmamıza rağmen cok stresli zor bi süreç
yok canım sorun o hıc bırsey yok hormonlar falan hepsı normal ama kıst olusuyorolmus sonucta senın ınsallah yenıden olur canım benım Allahım daha cok aratmadan versın bebıslerımızı
inş yaa canımmmm eşimin ddğerleri cok cok iyi değil.sana tavsyiemm eşinin testlerini yaptırmadıysanı<z önce onu yaptır sonrsında tedvine başla.benim kac ayım gitti öyle boşu boşuna 2.ayım tedavide şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?