tatlım çok sevindim hayırlı olsunbaska bi yerden randevu al o zaman 28 çok var daha yanı ben olsam o kadar bekleyememm ki
Cnm sanirim mesajları karistirdin
Daha önceki sayfalara durumumu yazdim kimsede cvp vermedi inan çok üzüldüm. Hamile arkadaş elenaz
Uzgunum ama Hamile değilim
Canim gozunaydin senin adina çok sevindim senin ilk kurundu demi hamilesinki çift çizgiyi gördün:) benim mesaajima kimse cvp vermemiş çok üzüldüm.
canımm git hiç durmAAAA evde bir testin varsa onuda yap pozitifse hemen kana git.bekleme progesteronun falan ölçer doktorun düşükse ilaca başlar bebeğin tutunması içinn cok önemli şeyler bunlar az da değil yani 7 gün geçmiş
Canim gozunaydin senin adina çok sevindim senin ilk kurundu demi hamilesinki çift çizgiyi gördün:) benim mesaajima kimse cvp vermemiş çok üzüldüm.
k bakma canım karıstı hatlar demek sanada nasıpmış bak ıns yakın zamanda bana bu msj tekrar yollarmısın diye msj atacan durum eydı peki cnm bn çalıştığım için biraz hatlar karısıyr yaz tekrar sorununu bana
canım benim üzülme olurmu umutla diğer kürlerine devam et bence ben şaşkınım zaten yarın tahlil yaptırıcam gene paylaşırım gelişmeleri
Afedersin o is düzenli oldumu ?birde sen soğan kurune adetinden hemen sonrami baslamistin cnm. Bugun İncir ve havuç kurune basladim sence iyi yapmismiyim?beni aydinlat bu konuda? Cnm hep unutuyorum daha yeni evliydin demi?[/QUO
canım ben 10 aylık evliyim soğan kürüne adetim bitti 7 gün sonra başladım kür bitti 7 gün sonra adet oldum 13 şubatta hamile kalabileceğim dönemi hesapladım ve yumurtlama günümü hesapladım bu tarih 24 şubat 6 marrt çıktı ve 1 martta yumurtlama günümdü ben 24 şubattan itibaren ilişkim oldu diğer aylarda 2 gün oluyossa 1 gün olmuyodu ama bu sefer hiç gün atlamadım diyebilirim. ben sadece soğan kürü yaptım sende soğan kürü bitti şimdi incir kürüne başla bence de
canım şimdi tekrar yaptım test oda pozitif çıktı yarın sabah gidiyorum
çook sevindiimm ALAH ım tamamına erdirsiinn iNşALALHH........
saol canm aminn inşalahh yarın öğrenicem inşallh bakalım ne durumdaym paylaşıcam gene sende hamilemiydin canm karıştrımıyosam öyle hatrlıyrm:)
bu ayda olmadi.yine azda olsa bir ümidim vardi eşime sinirleniyorum. Doğru düzgün olmadi ki evde test yapmaya gerek kalmadan dun reglim geldi ve teste gerek kalmadi bugunu ayin yirmisini bekliyordum olmasaydim bugün test yapacaktim. Bugün incir ve havuç kurune basladim dedimki incir ve havuç kurunu yapayim mi beni bu konuda aydinlatin kimse cvp yazmadi. Pko yok bende soganida onbeş gün yapmistim. Kürlede olmaz ise sanirim tüp bebek için gidicegiz. İmtihanim ne diyeyim ama inanirmisin etrafimdakiler hep bebekli Eltim benden çok sonra evlendi ve şuan hamile.
Allah herkese versin. Ama etkileniyorum. Rabbim hayirlisini sagliklisini ve salih evlat versin herkese ve bizlere. Buradanda yazima cvp gelmeyince çok kotu oldum. Yedi yillik oldum. Ama yok.
sende sağol hamileyim demeyi çok isterdim ama maalesef ..işşin açığı durumumda çook kötü de ALALH ııma sığııyorum her zaman ki gibi.......
CANIM BENİMM mehlikam umutlamıştmı bende senden yana..hayırlısı olsun ne yapalım ALALH a bol bol dua edelim.sizlere ne diyeceğim herkese diyorum..dün hormon testi yaptırdım sonuçları bekledim doktora gösterdim ..prolakin 41 fsh 14.69 ..prolaktin için ilaç verdi..fsh çoo yüksek diğer ay gene tekrarlayalım eğer yüksek çıkarsa gene aiılama ya da tüp ebek diyecem dedii..nye uğradığımı şaşırdıım ..kafam gözüm çıktı ağamaktan ..horm.....on testini mutlaka yaptırı kızlaarr..ben 7 aylık evliyim bu 4. deneme idi pinpirikli olduğum için acaba neden olmuyor dyordum doktora dedim hormon testi yapalım diye böyle bir sonuçla karşılaştım..daha önce karından baklımıştı çook sağlıklı yumurtan var demiştii şimdi böle allak bullak oldu hayatuuıımm..RABBİM aratmasın hiç kimseyyi.
tatlım benımde görümcem benden 1 sene sonra evledi su an kızı 7 aylık bende uzuluyorum ıcımden ama dediğin gibi Allah herkese versın peki butun yolları denedin mi cnm ıste rahım filmi çatlatma iğnesi aşılama vs
CANIM BENİMM mehlikam umutlamıştmı bende senden yana..hayırlısı olsun ne yapalım ALALH a bol bol dua edelim.sizlere ne diyeceğim herkese diyorum..dün hormon testi yaptırdım sonuçları bekledim doktora gösterdim ..prolakin 41 fsh 14.69 ..prolaktin için ilaç verdi..fsh çoo yüksek diğer ay gene tekrarlayalım eğer yüksek çıkarsa gene aiılama ya da tüp ebek diyecem dedii..nye uğradığımı şaşırdıım ..kafam gözüm çıktı ağamaktan ..horm.....on testini mutlaka yaptırı kızlaarr..ben 7 aylık evliyim bu 4. deneme idi pinpirikli olduğum için acaba neden olmuyor dyordum doktora dedim hormon testi yapalım diye böyle bir sonuçla karşılaştım..daha önce karından baklımıştı çook sağlıklı yumurtan var demiştii şimdi böle allak bullak oldu hayatuuıımm..RABBİM aratmasın hiç kimseyyi.
Evet rahim filmi çekildim çok önceden doktor asilama demişti esimle herseyimiz normal diye olmadik bir kez de catlatma iğnesi vuruldum. En sonda devlette asilama olacaktim labaratuvar daki doktor gidince kaldi
bnce aşılamayı yap baska bır devlete gt o zamn bu sansı dene bklım
canım şimdi tekrar yaptım test oda pozitif çıktı yarın sabah gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?