Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

tatlım çok sevindim hayırlı olsun baska bi yerden randevu al o zaman 28 çok var daha yanı ben olsam o kadar bekleyememm ki

Cnm sanirim mesajları karistirdin
Daha önceki sayfalara durumumu yazdim kimsede cvp vermedi inan çok üzüldüm. Hamile arkadaş elenaz

Uzgunum ama Hamile değilim

Son düzenleme:
Cnm sanirim mesajları karistirdin
Daha önceki sayfalara durumumu yazdim kimsede cvp vermedi inan çok üzüldüm. Hamile arkadaş elenaz

Uzgunum ama Hamile değilim

k bakma canım karıstı hatlar demek sanada nasıpmış bak ıns yakın zamanda bana bu msj tekrar yollarmısın diye msj atacan durum eydı peki cnm bn çalıştığım için biraz hatlar karısıyr yaz tekrar sorununu bana

Canim gozunaydin senin adina çok sevindim senin ilk kurundu demi hamilesinki çift çizgiyi gördün:) benim mesaajima kimse cvp vermemiş çok üzüldüm.

canım benim üzülme olurmu umutla diğer kürlerine devam et bence ben şaşkınım zaten yarın tahlil yaptırıcam gene paylaşırım gelişmeleri

canım şimdi tekrar yaptım test oda pozitif çıktı yarın sabah gidiyorum

bu ayda olmadi.yine azda olsa bir ümidim vardi eşime sinirleniyorum. Doğru düzgün olmadi ki evde test yapmaya gerek kalmadan dun reglim geldi ve teste gerek kalmadi bugunu ayin yirmisini bekliyordum olmasaydim bugün test yapacaktim. Bugün incir ve havuç kurune basladim dedimki incir ve havuç kurunu yapayim mi beni bu konuda aydinlatin kimse cvp yazmadi. Pko yok bende soganida onbeş gün yapmistim. Kürlede olmaz ise sanirim tüp bebek için gidicegiz. İmtihanim ne diyeyim ama inanirmisin etrafimdakiler hep bebekli Eltim benden çok sonra evlendi ve şuan hamile.
Allah herkese versin. Ama etkileniyorum. Rabbim hayirlisini sagliklisini ve salih evlat versin herkese ve bizlere. Buradanda yazima cvp gelmeyince çok kotu oldum. Yedi yillik oldum. Ama yok .

canım benim üzülme olurmu umutla diğer kürlerine devam et bence ben şaşkınım zaten yarın tahlil yaptırıcam gene paylaşırım gelişmeleri

Afedersin o is düzenli oldumu ?birde sen soğan kurune adetinden hemen sonrami baslamistin cnm. Bugun İncir ve havuç kurune basladim sence iyi yapmismiyim?beni aydinlat bu konuda? Cnm hep unutuyorum daha yeni evliydin demi?

CANIM BENİMM mehlikam umutlamıştmı bende senden yana..hayırlısı olsun ne yapalım ALALH a bol bol dua edelim.sizlere ne diyeceğim herkese diyorum..dün hormon testi yaptırdım sonuçları bekledim doktora gösterdim ..prolakin 41 fsh 14.69 ..prolaktin için ilaç verdi..fsh çoo yüksek diğer ay gene tekrarlayalım eğer yüksek çıkarsa gene aiılama ya da tüp ebek diyecem dedii..nye uğradığımı şaşırdıım ..kafam gözüm çıktı ağamaktan ..horm.....on testini mutlaka yaptırı kızlaarr..ben 7 aylık evliyim bu 4. deneme idi pinpirikli olduğum için acaba neden olmuyor dyordum doktora dedim hormon testi yapalım diye böyle bir sonuçla karşılaştım..daha önce karından baklımıştı çook sağlıklı yumurtan var demiştii şimdi böle allak bullak oldu hayatuuıımm..RABBİM aratmasın hiç kimseyyi.

saol canm aminn inşalahh yarın öğrenicem inşallh bakalım ne durumdaym paylaşıcam gene sende hamilemiydin canm karıştrımıyosam öyle hatrlıyrm:)

sende sağol hamileyim demeyi çok isterdim ama maalesef ..işşin açığı durumumda çook kötü de ALALH ııma sığııyorum her zaman ki gibi.......

tatlım benımde görümcem benden 1 sene sonra evledi su an kızı 7 aylık bende uzuluyorum ıcımden ama dediğin gibi Allah herkese versın peki butun yolları denedin mi cnm ıste rahım filmi çatlatma iğnesi aşılama vs

sende sağol hamileyim demeyi çok isterdim ama maalesef ..işşin açığı durumumda çook kötü de ALALH ııma sığııyorum her zaman ki gibi.......

umudunu hiç bi zaman kaybetme çok dua ettim bende ediyorm da isteyen herkese versin benimde umutlarımı boşa çıkarmasn

üzülme cnm bende hormon testlerini yaptık benımkıler daha dusuk normal dedi doktor bi sorun yok guya stres yapıyormusum rahim filmi bile çektırdım sadece rahım duvarın dönuk oda engel değilmiş bakalım artık doğall yola kalabilirsin dedi istersen tahlilllerini baska bır doktora gster bakalım ne diyecek sıkma canını bende senın gıbı hastane hastane gezdım en son bı doktor buldum oda cok ıyı cnm moral verdı bana bende bıraz dinlenecem sayet olmazsa çatlatma ve aşılama yapacam bakalım artık rabbımden hayırlısı sen nerde ist oturuyorsun

Evet rahim filmi çekildim çok önceden doktor asilama demişti esimle herseyimiz normal diye olmadik bir kez de catlatma iğnesi vuruldum. En sonda devlette asilama olacaktim labaratuvar daki doktor gidince kaldi

Kuzum benim nasip değilmiş. Hayirlisi.Cnm ya sonuçları başka doktora da göster istersen . canini slkma. Daha yeni evlisin kurlere devam et senin herşey normaldi demi? Birde ben bugün incir ve havuç kurune basladim ya beni bu konuda aydinlatin diyorum bu soruma cvp veren yok. Sence iyimi devam edeyim demi? Sen simdi kur ne yapiyorsun ? İncir ve havuç sendemi yapan acaba?

bnce aşılamayı yap baska bır devlete gt o zamn bu sansı dene bklım

mehlikacım herşey nasip incir kürünün yumurta çatlamalarına iyi geldiğini duymuştum ve ayrıca aşılamayı dene hatta doktorunu değiştirip tahlillerini gözden geçittir bence kürünüde ihmal etmeden yap denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…